Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Aket-Atum said: Bu fiyata bu ürünler nasıldır, gözünüze batan değişebilecek gereksiz pahalı (performans olarak daha azı değil de muadili olabilecek) ya da genele uymayan parçalar var mı gözünüzde? Cevap verirken alıntı yapın da arada kaybolmayayım :) Amaç ne yazmamışsın. Oyun için olduğunu düşünürsek... İşlemci iyi. Mighty_THoR'un dediği gibi extra PSU gereksiz bence de. Anakart ASUS ya da Gigabyte Z68 iyidir. Ekran kartı pahalı olduğuna göre iyiye benziyor (mantığa gel eheh). Ram için ben G.Skills aldım, abim Corsair aldı. Son zamanlarda bir G.Skills furyasıdır gidiyor ama benchmark vs yapmadıkça anlaşılacak bir fark olmaz bence. Yazdığın Samsung ekran amazon.de'de yüzlerce mükemmel yorum almıştı. Abime ısmarladık. Şansa bozuk ürün geldi elimize. Geri yolladık ama beklemek istemediğimiz için gidip mağzadan modelini hatırlamadığım bir LG aldık yerine. O yüzden kendim yorum yapamicam. Yazılan yorumlardan yola çıkarak çok iyi seçim diyebilirim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ayağımın tozuyla İnventus'tan şöyle bir alet topladım: ASUS P8Z68-V LE INTEL Z68, DDR3, LGA1155, USB3.0, SATA3 INTEL Core i7-2600K SR00C,3.40GHz, 8MB L3 GSKILL F3-12800CL9D-8GBXL G.SKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz CL9 2x4GB SEAGATE ST2000DL003 Green 2TB 64MB 5900rpm SATA 6.0Gb/s OCZ VTX3-25SAT3-120G Vertex 3 2.5" 120GB SSD SATA 6.0Gb/s ASUS ML248H 24" LCD, 1920x1080, 2ms, Full HD, Geniş LED Siparişi verdim bile, maksat niyeti olanlar fikir alsın. Ekran kartım GTX580, kasam HAF932, onun için hiç elleşmedim onlara. İşlemci için 2700K mı yapsam dedim ama 2500 yerine 2600 alarak yeterince bütçemi zorladım, bi de güvenilir mağazalarda stokta bulamadım 2700 zaten, bekleyesim gelmedi hiç. Green harddisk de tamamen external film depomu kasa içine almak için bu arada, eleştiri gelmeden ben söyliyim :p Su soğutma işine girsem mi diyorum, kısaca görüş bildirebilecek olan var mı? Corsair H100 varmış mesela, çok övmüş herkes. Ses ve soğutma açısından ne kadar fark var, ne kadarda bir temizlemek/suyunu değiştirmek lazım, akıntı riski var mıdır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Hayirli olsun ama boylesine top end bilgisayara daha guzel bir panel yakisirdi. corsair h100 de iyi gayet. akmiyor kokmuyor. icine su koymuyoruz zaten , akinti riski duzgun kurulumda yok, olsa dahi zarari yok. sogutma performansi boylesine ucuz bi sogutma sistemi icin hayli iyi. en azindan custom parca toplamakla ugrasmiyor insan, toptan kurtulunmus olunuyor. fakat ses olarak o.c. dusunulmuyorsa hava sogutmadan daha sesli. sivi sogutma denince herkes orada bi radyator oldugunu ve ustunde fanlar oldugunu, sivinin kendi kendine sogumadigini unutuyor. dolayisiyla sessiz denemez hic. adam gibi bir heatsink + noctua fanlarla coook daha sessiz bir cozume ulasilir. overclock yapiliyorsa birim performans basina ses esit. fiyat daha pahaliya denk geliyor. extreme overclock yapiliyorsa su sogutma birim ses basina performans cok fazla, fiyat da benchmark kasiliyorsa makul. tl:dr -> oc yok. hava daha sessiz daha performansli daha ucuz. oc var, hava daha sessiz es performansli , daha ucuz. extrm oc var, hava ile ayni ses, daha fazla performans, makul fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Noctua demişken. Şimdi benim salonda iki desktop var. Antec P280 kasa alıp normal bilgisayarımı ona taktım. Eski parçalardan topladığım serverımı Antec P182'ye taktım. Göreceli olarak sessiz sayılır ikisi de. Ama kasa fanları ses yapıyor. Şimdi toplu olarak ikişer üçer 12cm sessiz kasa fanı almam lazım. O.C. yok. Hava akımı gayet iyi. Sessiz olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 coolink swif veya noctua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Teşekkürler. 2 tane coolink swif2 ısmarladım. Bakalım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 uzayli sumugu rengine aldanmayinca cok guzel ve sessiz fanlar, zaten noctua nin kontratli ureticisi. hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Rengi gözükmiyecek zaten bir yerden. Benim Antec'ler rahibe gibi kasa. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bana 1500-2000 civarı iyi bir donanım önerebilir misiniz? birde gigabyte ın p35-ds3r anakart var bende ya bilgisayar alıcam ya da ekran kartı karar veremedim ancak ekran kartı alırsam bu anakarta takabilir miyim yeni nesil kartları acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Takmasına takarsın da anakart/işlemci/ram değiştirmek epey farkettiriyor. 2500K işlemciler uçuyor. Bu başlıkta ve ilk iki sayfada açılan konularda o fiyat aralığında tavsiyeler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 q6600 var bende çok mu fark yaratır performansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Luriel said: bana 1500-2000 civarı iyi bir donanım önerebilir misiniz? birde gigabyte ın p35-ds3r anakart var bende ya bilgisayar alıcam ya da ekran kartı karar veremedim ancak ekran kartı alırsam bu anakarta takabilir miyim yeni nesil kartları acaba? benim aldıgım pc yi direk yazıyım cyclone HD6850 msi Z68A-GD55 msi anakart season 650+80 cpu + 50 dolarlık 3 fanlı bi kasa i5 2500k + cooler master fan(60 dolarlık bi fandı modeli hatırlamıyorum) 4x2 gskillz 1600 ddr3 unuttugum parca yok sanırım monitor almadım ben bu sekilde eksende 2k tutmustu iste anakart almayıp monitor alıcam diyosan zaten aynı seye gelir yaklasık cunku anakart biraz pahalıydı sdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Luriel said: q6600 var bende çok mu fark yaratır performansta Bende de aynı anakart, q6600 ve 4 gb DDR 2 ram vardı. 2500K işlemci, Z68 anakart, 8 GB DDR3 ram ile değiştirdimm. Uçuyor şimdi makine. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 o zaman bende öyle yapayım teşekkürler. 0 dan bilgisayar almak gereksiz sonuçta kasadan vs mutluyum zaten. son olarak ise bunları değiştirsem OCZ 600W power supply yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Yeterli. Ben dediğim konfigurasyonu çift harddisk, çift dvd sürücü, 4 fan ve 6 usb cihaz ile 520W Corsair PSU ile sorunsuz çalıştırıyorum. Çift ekran kartı, tonlarca HDD takmayı düşünüyorsan ya da ciddi overclock yapacaksan daha fazlası gerekebilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 KHaRoN said: uzayli sumugu rengine aldanmayinca cok guzel ve sessiz fanlar, zaten noctua nin kontratli ureticisi. hayirli olsun. Bu arada ısmarladığım 2 adet 1200 rpm coolink swif2 ulaştı elime. Birini kasanın (cpu) arkasına exhaust olarak, diğerini de kasanın (hdd) önüne intake olarak taktım. Kasa kapağı kapalıyken ve kasa masanın altında 40-50 cm uzaklıktayken duyulmayacak şekilde sessiz. Buna rağmen exhaust epey sağlam hava üflüyor. Yalnız öne taktığım fandan hafif tıkır tıkır sesler geliyordu sessiz olmasına rağmen. Kasayı kapadım. Fanı elimle hafif çevirince bile hafif bir ses geliyor. Diğer fanı elimle çevirince en ufak ses yok. Sanırım bozuk biri. Onu geri yollayıp 3 tane daha yeni ısmarlıyorum. Biri bozuk olanın yerine, diğer ikisi de diğer makineye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Selam Laptop arıyorum(z) Çok yakın bi arkadaşımın kız arkadaşına daha doğrusu Bütçe max 1300 imiş. helps. yani i5 almışlığım olmasa 1250'ye (samsung) şimdiki fiyatlara boyun eğeceğim de. bulamıyorum arkadaş. bulsam güvenemiyorum. yok gösterin plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hala hd4890ın yerine ne alayım bilemedim çok fazla param yok sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 6850 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 MSI 570GTX Twin Frozr III Power Edition her yere yazıyorum: loadda 60 derece fan %40'da calisiyo 0 ses... 700 liraya 2. el 800 liraya vatan indirim gununde falan bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 1000-1100 civarı kasa toplayabilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ACİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 toplarda ne için toplamak istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Yeni oyunlar düşük grafik diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Yeni kasa derken boş kasa, dvdrom, harddisk ve güç kaynağı da alacakmısın? Yoksa sadece anakart-işlemci-ram-ekran kartı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar