Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Esh said: yeni oyunlar 64 bitte daha iyi performans gosteriyorlar. 16 bit abandonware oyunlar ise cali$maz, .exe, .bat lari unut =) valla o bilgisayarla 16bit oyunlara dönüp bakmaz insan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mumu said: mumu bişey sorucam http://www.ereyon.com.tr/ProductImages/127474/BARNGA-MA78G-DS3H_253.jpg bu anakartın pci-x slotunun üzerindeki pasif soğutucuyu söksem ne olur? tam olarak açıklar mısınız. ekran kartının soğtucusu yüzünden takamıyorum kartı da bi de kartı üstteki slot yerine alttaki slota taksam performans farkı ne derece olur? ben bu postu gormemisim p45 nereden cikmis? zaten hem anakartin ustunde hemde fotografin isminde 780g chipset oldugu yaziyor. kaldiki socket den am2 oldugu belli ztn. ustunde gigabyte yazan mosfet sogutucunu cikartirsan anakarti kucaklariz bu arada, oraya engel olmayacak baska bir mosfet hs takilabilir ama, yalniz oranin nasil ekran kartini engelledigini anlamadim, ekran kartinin alt kismina geliyor orasi ve tamamen temiz oturmasi gerek, ondan ziyade guney in uzerindeki daha problemli gibi uzun kartlar icin, karmasik bisey olmus. edit: post arkalara kaynamis, quote ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Esh said: yanlis anlama da o makineyi satip ustune 300 lira koyup 2. el bi ps3 al derim =) o makineye harcanacak her kuru$ ziyan olur kanimca. okadar vahim mi alet 8-) önce işlemciyi anakartı fln değiştiririm diye düşünmüşdüm daha sonrasında ram ve ekran kartı flndı derken adam olur diye düşünüyodum ama... donanımsal olarak pek bilgim olmadığımdan önce bi sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dediğin degisiklikleri yapmak yeni pc almak demek zaten. kasan da degisecek dogal olarak, psu da degisecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 onlar mevcut elektriklerin peş peşe 2-3 kere gidip gelmesi ve düşük voltaj sayesinden değişmek zorunda kaldım 2 ay gibi bi süre oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 p4 kasalar farklı olabilir diye dedim ben ama aynı kasalara uyumlu mu bu yeni nesil anakartlar bilmiyorum tam acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 büyükce bi atx kasa bu nasıl bi model tarifi olduysa artık :d kasanın sağına soluna bakdım bulamadm ama model ıvır zıvırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 neyse diyelim ki uygun. anakarttan upgrade'e baslaman en akıllıcası olur. herseyi onun uzerine oturtuyosun sonucta. daha sonra islemci ile devam edersin. sonra ekran kartı, ram vs diye gider. tabi bu arada psu onemli. bunları kaldıracak gucte bir kaynaga ihtiyacın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 2 gün önce verdim siparişi acaba ne kadar zamanda elimde olur bir bilgisi olabilecek var mı eternal bilgisayar hakkında. Kharon mesela? Yoksa arayıp haraslarsam daha hızlı çalışırlar mı? Çünkü mesela inventus 48 saat içinde kargolamış oluyoruz falan diyordu, bu adamlar 2 gündür sipariş işleme alındı yazıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Direk telefon et, urunlerden bitanesi ithalatcidan gec cikmistir. genelde 2 gunde tum urunleri getirip en gec 3. gun kargolarlar sabahtan. devamli telefona bakan 3 kisi var, cevap vermemeleri imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bayram tatilinde yani borsalar kapalıyken bilgisayar topladım 900 ytl tutuyordu. bu cumartesi alacaktım ama dolardaki yükselişten sonra aynı parçalar nerdeyse 1200 ytl ye geliyor. 10 gün önce 900 ytl olan bişeye şimdi 300 ytl daha fazla vermek hıyarlık gibi geldi ve almaktan vazgeçtim. fiyatlarda kısa zamanda bi düşüş olabilirmi bilen varmı bide ne iyi yer nerdesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cuma sabah 8 de alacaktin birader. Ben de zamaninda o mu bu mu diye beklerken devaluasyon olmu$tu. Komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bankadan onay bugün gelmiş, halbüki 3d Securela ödeme yaptım direk gitsin diye, bazı parçalar dediğin gibi çıkmamış daha, yarın geliceklermiş, yarına montajlayıp test ederlermiş, 18'inde kargolarız dediler. Haftaya anca yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 exadan verdim ben siparişi iceQ gelecek dediler 2 gün sonra.( 2 gün önce dediler) bugün aradılar. iceq gelemedi dediler. ben de toxic aldım safir. yarın geliyo makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 konu açmadan burdan sorayım dedim bilgili olanlara. amd 2009 da 45nm ürünleri sürüyor yanlış bilmiyorsam. bu gelecek 45nm işlemcilerin core2duo karşısında rekabet güçleri ne olabilir ya da olur? gerçi intel de nehalema geçiyo ama sanırım son kullanıcıya şimdilik pahalı olur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bu arada PSU'yu 700W'lık aldım ben, ekran kartı 4870X2, yeter herhalde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 googla psu calculator yaz. baya bişeyler çıkıyo ordan hesaplat sistemi. ben kasayı btx almışım bakmadan, değiştirttim sonra coolermaster rc-690 aldım 460 watt psu su var. yeter gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://educations.newegg.com/tool/psucalc/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hd4850 yok orda. yerine 8600 koydum 331 wat çıktı sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://www.thermaltake.outervision.com/Power abarti detayli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://www.thermaltake.outervision.com/Power Bu daha detaylı sanırım. 451W çıktı neyse, yeterliymiş. edit: refreshlemeden atmışım, çükrü cips kola kilit ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 çok yüksek gerekmiyor güç kaynakları normal bilgisayarlarda, çift çekirdekli işlemci, 8800gts ekran kartı gerisi zaten az çeker, 350 kullanıyormuşum, pıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Termaltakke'ninki cok sacmasapan degerler cikariyor, benim makine 8800gtx ile 550 kusur cekti full loadda misal, extreme outervisionunkini kullaniyorum ben, hesaplayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200, 2.21 GHz 2 GB DDR Ram ATI Radeon X1950GT 512 MB Graphic Card 2 gb ram daha ilave edip, ekran kartına yenilesem yeni oyunları akıcı bir şekilde oynarım sanırım? 2x1 gb ram (100 usd) SAPPHIRE HD4850 (220 usd) şeklinde birşey yapsam gayet iyi olur heralde. ya da 1, 1.5 sene daha para biriktirip 0 sistem mi yapayım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Merhabalar, bir makine de ben topliyim dedim :P Aklımdaki parçaları yazayım, birlikte geliştirip güzelleştirelim diyorum: Asustek M3A78EM AMD780G DDR2 VGA+GLAN+SATA 16X Yonga : AMD 780G İşlemci Desteği : Phenom FX/Phenom/Athlon/Sempron Bellek Desteği : max. 8GB,4 x DDR2 1066/800/667 IDE Sürücü : 1xATA133 SATA Sürücü : 6 x SATA 3 Gb/s RAID Desteği : RAID 0.1.10 Tümleşik Ekran Kartı : Tümleşik ATI Radeon HD 3200 / 256mb / paylaşımlı Tümleşik Ses Kartı çıkışı : 8 kanal ses Optik SPDIF ses Tümleşik Ağ Kartı : Gb Realtek PCIe Tümleşik Çıkışlar : 12 x USB 2.0 PCI Kart Yuvası : 2x PCI, 1 x PCIe x1,1PCIe x16 Ekran Kartı Yuvası : PCIe x16 Yapı Standartı : Mikro ATX Diğer Özellikler : Hybrid CrossFireX desteği, 4+1 Phase Power Design, HDMI, DVI çıkışı AMD Athlon 64 X2 Dual 6000+ (3.0GHz) 2MB Cache 940p 2 GB DDR2 800 MHz ya da 1066 MHz (Kingston) X 2 1 TB Hdd x 2 Oyun falan oynamayan biriyim, genelde compile ya da işletim sistemi bızıklamak ile ilgili şeylerde kullanılacak. O yüzden anakarttaki 256mb yetecektir diye düşünüyorum. Hep Intel/Nvidia sistemler kullandığım için Amd/ATI konusunda biraz kararsızım. Fikirleri bekliyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar