Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif Toplama Bilgisayarlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vazgeçtim yeni anakart falan almaktan bf3 hariç her oyunu ultrada 60 fps oynuyorum bf3 üde gayet ultrada 50 fps civari oynayabiliyorum ilerde patch le oda iyileşir heralde bide dolar olmuş 1.86 ne gerek var yahu
Mesaj tarihi:
aahha bide gidip hakkaten yeni anakart ve 2. 6850 slmicaktın herhalde

ben bile şuan bf rahat oynuyorum.ki oyun bug dolu düzelir

yeni sistem toplamısın ne gidip bi daha toplican sdfs
Mesaj tarihi:
ya anakartı aldığım yere mesaj attım veriyim bunu geriye üstüne koyup crossfire destekliyenini alayım diye yok kardeş öyle olmuyo dediler.

bide 207 liraya aldım anakartı sanki dandikmiş izlenimi veriyor nedense
Mesaj tarihi:
http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-hde00zfbgrbox-phenom-ii-x6-1100t-black-edition-3.3ghz-turbo-core-9mb-cache-islemci/productdetails.aspx?I_ID=50933
veya
http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-hdt90zfbgrbox-phenom-ii-x6-1090t-black-edition-3.2ghz--3.6ghz-turbo-core-9mb-cache-islemci/productdetails.aspx?I_ID=44229

bundan hangisini alıyım? bide bunlara uygun asus bir motherboard önerebilirmisiniz? ati radeon 6850 üstüne
Mesaj tarihi:
işlemciler x6 1090t ve x6 1100t.1100t tabii ki daha iyi fakat aradaki fiyat farkına değer mi bilemeyeceğim.50-75 liralık bi fark var fakat ben ikisini de tavsiye etmem.i5 2500k al rahat et.
Mesaj tarihi:
Selamlar herkese.

Şimdi eski kasama ekran kartı bakıyordum da tavsiye istemeye geldim. İşlemci i7 olduğu için değiştirme gereği duymadım ancak ekran kartı olarak BF3 başta olmak üzere yeni nesil oyunlarda sıkıntı çekiyorum.
Bana 300-400 TL veya 50-100 fazla vermeye değer diyebileceğiniz bir kart var ise maksimum 500 TL'ye kadar bir kart söyleyebilirseniz sevinirim. Amaç tabi ki oyun oynamak. Nvidia olması gönlümden geçiyor. Fakat her türlü tavsiyeye tabi ki açığım.
Şimdiden teşekkürler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...