DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 qlrblrq said: i5 2500k, 560 ti ve 8gb ramli bi sistemi kaldırır yani dimi? 560 ti x2li SLI sistem için minimum 700W diyor. Tek kartı rahat rahat kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Sam said: 6870 ile 6950 arasında 22$ var. öte taraftan benim sipariş ettiğim 6950 powercolor 1gb tükenmiş, sonuncuyu bana mı verdiler acaba lol. yanlış baktın galiba sam uçurum var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aynı markanın aynı dükkandan fiyatını söyledim, markalar arasında çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hmm teknofiyattan baktım ben işte 150tl fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 150 tlye değer ama her türlü.biostan 6970 mod falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 öyle ama işte 500tl .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 i5 2500k yı oc siz kullanıcam stok fanı değiştirmem gerekli midir genede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Abi gerekli değildir ama gereklidir :D Bir kere çok ses yapıyor, oc yapmasan stok fanı pek iyi değil. İyi fan işlemciyede iyi bakar. Tabi bunları diyen ben hala stok fan kullanıyorum ama alıcam en kısa sürede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 stok fanlar gayet yeterli, gercekten ne istediginize emin degilseniz degistirmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ama ses konusunda yardımı oluyorsa başka fanların ben değiştirebilirim ya, pahalı değiller hiç neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 stok fan işlemcime kötü bakmaz dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 öyle olsaydı yanında vermezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sandy bridge ler ile birlikte gelen stock hsf cogu aftermarket hs den daha sessiz. sogutma olarak da esktra bi sogutmaya ihtiyaciniz yok ozellikle k modellerinde carpan kilitleriyle ugrasilmayacaksa. anca bozuldugunda, veya bilgisayarini cok nemli ve tozlu yerlerde dusuk profil kasalarla kullananlar icin ayrica yardimci sogutma elemanlari tercih edilmeli. (mesela sicak iklimli bi yerde kapali bi yerdeki htpc, yurt odasinda dolabin icinde duran kasa vb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bilgiler için çok teşekkür ettim. annem halime acıyıp gel alalım şu işlemciyide bitsin artık bu çile moduna girdi. belki yarın alabilitem var işlemciyide sistem tamamlanıyo. yarında full sistemi yazıp bi yorumlamanızı istiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 eheleoooyyy yeni pc'den yazıyorum, program yükleme kumpanyasına devam ederken arada ssd boot diskin ne kadar şahane bir olay olduğunu söylemeye geldim. (:D of of şahane ehele ehele eppek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 iyi bakalım hayırlı ve uzun ömürlü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yarın vatan bilgisayarda tüm ürünlerde %25 indirim varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ohannes çok iyi haber bu doğru dimi bu hayallerimle oynamış olursun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Sam said: eheleoooyyy yeni pc'den yazıyorum, program yükleme kumpanyasına devam ederken arada ssd boot diskin ne kadar şahane bir olay olduğunu söylemeye geldim. (:D of of şahane ehele ehele eppek (tu) SSD bence bilgisayar konusunda şimdiye kadar yaptığım en iyi yatırım. Ben de çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Anelor said: ohannes çok iyi haber bu doğru dimi bu hayallerimle oynamış olursun yoksa muhtemelen doğru, zira vatan'da kelepir olan tüm ürünler bütün mağazalarda bir gün içinde stoklarda kalmamış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 world card gerekiyor bi de o kampanya için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 off i5 2500k ankara vatanda yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 netten satın al kargoyla yollasınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Anelor said: off i5 2500k ankara vatanda yok zaten sadece ankarada yok sdfsdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 zaten ben daha fazla inidirim olucak diye düşünmüştüm 396 lira hesaplamıştım ben 430 lira diyor novada 460 lira zaten sürekli. world cardda var mı yok mu bilmiyorum bakalım kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar