Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Başkan Bush, Radyo ve Televizyon Muhabirleri Derneği’nin 60. geleneksel yemeğine katılarak, basın mensupları ve diğer katılımcılara kendisinin ve ekibinin habersiz pozlarından oluşan “Beyaz Saray Seçim-Yılı Albümü” adlı bir slayt gösterisi sundu. Bu fotoğraflardan birisinde, bir mobilyanın altında bir şeyler ararken görülen Bush, mikrofonda, “Bu kitle imha silahları da buralarda bir yerde olmalı” diye espri yaptı... Şerefsiz adam savaş açıp milyonlarca ıraklı insanarın hayatını alt üst etmediğin, ortadoğuyu sömürdüğün, binlerce askerin hayatını tehlikeye attığın halde böye ADİCE bir şaka yapıp güebiliyorsan sana sadece ALLAH BELANI VERSİN demek kalıyor bize....[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bu ne şiddet bu ne celal[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Arkadaş gaz olmuş biras :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Espri komik geldi?[signature][hline] Yukarda boşunamı UltimaTRSözlük linki vermişler.. Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Abi öyle demeyin yaaa düşünsenize orda hergün kaç çocuk ölüyor kaç kişi annelerini babalarını eşlerini çocuklarını yakınarını vs. kaybediyor onların çektiği acı ne kadar büyük bi düşünün bide bu şerefsizin beyaz sarayda rahat rahat hiç bu insanları k*çına salamadan oturup izlediini insan sinirlerine hakim olamıo[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bu mesajlar bi şekilde bush un kulağına ulaşsa paticiği bile bombalatır şerefsizim ..[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Hele o makatına giren kalemi fln da görürse Silthapos'u falan da yakalatır vallaha..[signature][hline]Blackice a.k.a Blake Mail | MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 katılıyom sana serkanow ama daha yavaş olsan :)[signature][hline]C'mon baby light my fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Kızmakta haklı aslında rezalet bi espiri[signature][hline][ quote ]yok, 11 Şubat 2004 21:42 tarihinde demiş ki: boyle zeytiin yagi, yumurta, sucuk salam karistircan saca surecen iste.. :lol: [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 sonuna kadar haklısın ama burası yeri değil =)[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: metboy, 27 Mart 2004 21:53 tarihinde demiş ki: sonuna kadar haklısın ama burası yeri değil =) niyeki burası tartışa bileceemiz sesimizi duyurabileceemiz görüşlerimizi başkasıyla paylaşabileceemiz yer deimi e konu dışını diosan açsınlar haber ve ya güncel bölümü oraya yazalm[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 basligi okuyunca "serrrefsiz adam deyyuss!" diyesim geldi.. ama içerik alakasiz birseymis neyse.. george war bush'in dedigine su "espriyi begenmeyip igneliyici sekilde gülme" efektiyle "eh eh çok komik" denilir ancak..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Estel_Anorien, 27 Mart 2004 21:15 tarihinde demiş ki: bu mesajlar bi şekilde bush un kulağına ulaşsa paticiği bile bombalatır şerefsizim .. [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: voic3, 27 Mart 2004 22:23 tarihinde demiş ki: yazıları tercüme ettirmek o adamın aklına gelmez, anlayamayıp kapatır explorer'ı bu yazıları görse. kendim tercüme edip gödercem eat(okunuşunun türkçesini annaın) e[signature][hline]En büyük Cimbooooooommmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar