Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

web script: account statistics

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bir web scripti üzerinde ugrasiyorum. su anda oldukca basit birsey.

http://huseyinuslu.net/wow/lifetime/

wow account managment bölümünüze girip, full payment history kısmıdaki texti copy paste yapıyorsunuz ve parse sonuçlarını aşağıdaki gibi gösteriyor. Şu anda çok basit, baya bir özellik eklemeyi düşünüyorum ilk etapta sadece payment history istatistikleri...

not: payment historyde kopylamak icin, sayfaya girin
Ctrl + A sonra Ctrl + C yapın ve http://huseyinuslu.net/wow/lifetime/ adresinde bulunan textboxa bastıktan sonra Ctrl + V yapmanız yeterli...

feedback wanted efem;)

Mesaj tarihi:
çalışması için illa aylıkmı ödeme yapmamız gerekiyor?. Ben hep 3 ay yada 6 aylık öderimde bende çalışmıyor şuan. Sanki toplam 2 yıl için 50 şer euro ödemişim gibi görünüyor.
Mesaj tarihi:
DeMiRMaSKe said:
Free month'u adamdan saymıyor :) beni 03/2005'te başlamışım gibi gösteriyor.

ewt free month su anda gostermıor farkındayım, gelecek pending monthı sayıyıor bide fazladan onları freemoon soyledıgı bugdan sonra duzeltecem
Mesaj tarihi:
@freemoon senın 3month 6month olayı duzeldı...

tek sorun sımdı pending month bugı o yuzden senın 2008ın 14 month gozukecek :D 2007 2006 2005 datan duzgun su anda..

bu arada game payment card kullanan bırılerı bana payment history logunu yollayabılır mı? onuda fixleyelim...
Mesaj tarihi:
ewt 3 aylık ve 6 aylık buglarını cozdum. free monthda artık isleniyor.. toplam harcamada kucuk bır bug mevcut..

subscribtion periodunu dogru gostermeyen varsa lutfen bana ozel mesaj ile payment hıstorysını ve scriptin verdıgı yanlıs sonucu gondersın..
Mesaj tarihi:
Bir de o para kadar kredi alıp borsa değerlendirmenin getirisini hesaplayan bir programcık yazarsan insanlar daha rahat bunalıma girebilirler. Hatta bunu aileleriyle paylaşıp mutlu mesut küfür/odun da yiyebilirler :) .

Velakin güzel çalışma. Ellerine sağlık.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
Bir de o para kadar kredi alıp borsa değerlendirmenin getirisini hesaplayan bir programcık yazarsan insanlar daha rahat bunalıma girebilirler. Hatta bunu aileleriyle paylaşıp mutlu mesut küfür/odun da yiyebilirler :) .

Velakin güzel çalışma. Ellerine sağlık.

haha tuttum bu fıkrı :)
  • Yeni Oluştur...