raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bir web scripti üzerinde ugrasiyorum. su anda oldukca basit birsey. http://huseyinuslu.net/wow/lifetime/ wow account managment bölümünüze girip, full payment history kısmıdaki texti copy paste yapıyorsunuz ve parse sonuçlarını aşağıdaki gibi gösteriyor. Şu anda çok basit, baya bir özellik eklemeyi düşünüyorum ilk etapta sadece payment history istatistikleri... not: payment historyde kopylamak icin, sayfaya girin Ctrl + A sonra Ctrl + C yapın ve http://huseyinuslu.net/wow/lifetime/ adresinde bulunan textboxa bastıktan sonra Ctrl + V yapmanız yeterli... feedback wanted efem;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 +rep güzel çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Tebrikler pek hoş olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 1 saattir ugrasıyorum script uzerınde simdi live olarak yenı özellikler ekliyorum. bug bulursanız haber verin lutfen terazimede tıklamayı unutmayın!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 çalışması için illa aylıkmı ödeme yapmamız gerekiyor?. Ben hep 3 ay yada 6 aylık öderimde bende çalışmıyor şuan. Sanki toplam 2 yıl için 50 şer euro ödemişim gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 abi bana copy /paste edermisin payment historyini. o olayı dusunemmıstık.. senın logu inceleyip regexpi duzenleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yolladım, biraz karışık göründü ben anlamadım. Ama site görebildiğine göre sende anlıyorsundur heralde :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben kendim topladim yav, 480 dolar vermisim 4 yilda, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Free month'u adamdan saymıyor :) beni 03/2005'te başlamışım gibi gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 paramıza yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 DeMiRMaSKe said: Free month'u adamdan saymıyor :) beni 03/2005'te başlamışım gibi gösteriyor. ewt free month su anda gostermıor farkındayım, gelecek pending monthı sayıyıor bide fazladan onları freemoon soyledıgı bugdan sonra duzeltecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Dynun said: paramıza yazık bunu buraya yazınca sanki paramızı alan raistlinthewiz'miş gibi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 @freemoon senın 3month 6month olayı duzeldı... tek sorun sımdı pending month bugı o yuzden senın 2008ın 14 month gozukecek :D 2007 2006 2005 datan duzgun su anda.. bu arada game payment card kullanan bırılerı bana payment history logunu yollayabılır mı? onuda fixleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ewt 3 aylık ve 6 aylık buglarını cozdum. free monthda artık isleniyor.. toplam harcamada kucuk bır bug mevcut.. subscribtion periodunu dogru gostermeyen varsa lutfen bana ozel mesaj ile payment hıstorysını ve scriptin verdıgı yanlıs sonucu gondersın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 benimkini beceremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aquila said: benimkini beceremedi. payment logunu öm atabılırmısın? çözelim bugı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ne gerek varki bu tip şeylere 3 senedir blizz in bizi nası kek'diğinimi göstermeye çalışıyosun anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 geregı oldugundan degıl yapmak ıstedıgımden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 cok gıcık bisi 500 € dan fazla para verdigimi gormek bilgilenmekten kaynaklanan haz yerine girmekten kaynaklanan sinire dondu slkdfjsdhfasbfa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 haha merak etme daha senı sınır edecek neler neler eklıorum oraya. son update: euro - $ conversion ekledım. bunla ılgılı guzel bır ozellık gelıor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Sleeper said: cok gıcık bisi 500 € dan fazla para verdigimi gormek bilgilenmekten kaynaklanan haz yerine girmekten kaynaklanan sinire dondu slkdfjsdhfasbfa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bir de o para kadar kredi alıp borsa değerlendirmenin getirisini hesaplayan bir programcık yazarsan insanlar daha rahat bunalıma girebilirler. Hatta bunu aileleriyle paylaşıp mutlu mesut küfür/odun da yiyebilirler :) . Velakin güzel çalışma. Ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 deadwoll said: Bir de o para kadar kredi alıp borsa değerlendirmenin getirisini hesaplayan bir programcık yazarsan insanlar daha rahat bunalıma girebilirler. Hatta bunu aileleriyle paylaşıp mutlu mesut küfür/odun da yiyebilirler :) . Velakin güzel çalışma. Ellerine sağlık. haha tuttum bu fıkrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hüseyin yalan bu ben 6 defa migrate yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 shippy said: hüseyin yalan bu ben 6 defa migrate yaptım :D buhuuu ben onu dusunmemistim bak hic 600 € devirdik simdiden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar