Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 yeni dürbün aldım:) biraz tuzluya geldi ama çok kaliteli üstelik her havalı tüfenge uyuyo 40 dolar bi civarı var[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahahBir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Peki o dürbünlü tüfek oldu ama dürümlü tüfek olsa daha iyi olmaz mıydı?[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bana da kesen biçen katana al seni alnindan öpeyim yilin lameri seçeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Töbe... şimdi Ak-47yle+M16yla resmimi koyucam olay haber olacak,Akşama Şov tiviye... :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 enchant mı ettın attach mı ettın ? de pardon yaw cıns mısınız bırader ... faıdelı ıslerle ugras ... kız tavla ders calıs vatana mıllete hayırlı ol ... adam yarın da uranyum aldım nukleer yapıyom dıcek ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 hoşuma gitti o tüfekle o dürbün kaça patlıyo bende istiyom aynı senin yaptığın gibin nerden bulurum kaça patlar[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Birkaç aya kadar gazetelerde görürüz Chemi :) Cinnet geçiren genç önce çevredekiler ok ile saldırdı daha sonra havalı silahı dehşet saçtı. Köşeye şıkıştığında katanası ile polise zorlu dakikalar yaşattı ve etkisiz hale getirilip tam polis otosuna binerken Kal Or Port, In Nox gibi manasız şeyler mırıldanıyordu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Heh Tüfek 100 milyon sarsılmaz Dürbün 40 dolar markasını uuttum ama kaliteli daha fazla paraya çok daha iyi tüfekler bulabiliyorsun meesela gamonun var bitane 700 euro sesten hızlı mermi atıo varmı böyle bişi:) 300msn gibi bi civarda bişi daha fazla[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 :) müsait bi anımda alırım işallah önümde pc min kasasını değiştirme gitarımı değiştirme yeni bir pedal edinme makul bi zamanda telefonu değiştirmeden sonra ilk sırayı aldı böyle bir tüfek edinme[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Peki şimdi bu yeni aparatla kaç metreden nokta atışı yapabiliyorsın?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 25 metreden bir kalemi indirmen gerekiyor da dürbünü ayarlama skilline de bağlı:) nişan almana bağlı bide 50 metreden biraz aşağı sapar ama sağa sola az sapar dürbünü 50 metreye ayarlarsın olur 50 metreden sonrası kötü gider dürbünü ayarlıyamassın oraya yani dürbünü sabit uzaklıklara ayarlıyorsun düşmesini hesaba katarak 10 metreye 25 metrye 50 metreye gibi Bide gamoların var süper havalılar 300 metre falan gidiyo ya mermi gidiyo önemli olan dürbünü ayarladığın mesafe git gide aşağı bakıyo[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Kopta gelın abi Mausermıdır nedır boyle bı alet var 1500 metre menzıl 900 den nokta atısımı ne bendede vardı havalı bı durbunlu babam dıpcık kısmını kestı cok ılgınccc bır goruntuye ulastı ..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Sırada ne kaldı Chem. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 uzaklaştıkça aşaa hedef alıosa dürbünü tam paralel koy biraz üstünü hedefle? ben pek anlamam böle işlerden ama ossun belki işe yarar :p[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Deli iş başında.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 mirluin valla annamadım dediğini:) http://www.weaponmasters.com/index.html?ID=1c788353c3ddb514cd77d6ab4d53bfa9&SORT=&ITEM=WM-2252[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: The_Delucian, 27 Mart 2004 01:58 tarihinde demiş ki: enchant mı ettın attach mı ettın ? de pardon yaw cıns mısınız bırader ... faıdelı ıslerle ugras ... kız tavla ders calıs vatana mıllete hayırlı ol ... adam yarın da uranyum aldım nukleer yapıyom dıcek ... *kopar*[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Hmm[signature][hline] Estel_Anorien, 27 Mart 2004 01:24 tarihinde demiş ki: Peki o dürbünlü tüfek oldu ama dürümlü tüfek olsa daha iyi olmaz mıydı? BombaciMulayim, 11 December 2003 23:52 tarihinde demiş ki: normal birey kim lan? çıksın ortaya, ezicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Hmm 2[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar