Waaagh! Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Daha onceki konulara bakmadım ama bu nadide online oyunumuzda betacılara ve bilenlere sormak istiorum:Oyunun pve kısmı nasıl?Raidler ve dungeonları merak ediorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Aggro sorunu yaşanıyor dungeonlarda çok sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 1 ay onceki durumuna gore yorum yapiyorum, kim ne yapiyor, hangi mob nerde, neler oluyor kim kime saldiriyor hicbir sey belli olmuyor, basit olarak pve sistemi yoktu. pvp oyunu olarak goruldugu icin o kadar millet umursamiyor herhalde insanlar, ben nefret etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 dungeon sistemi de süper olma yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 WoWdaki pve dungeon sisteminin aynısını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Oyunun PvP temelli olduğunun altını ısrarla çizmek lazım. O yüzden WARun WoWa alternatif bir oyun olduğunu düşünmüyorum. PvPyi sevmeyenler, PvE için saatlerini harcamak isteyenler WotLK ile WoWa devam etmeliler. Nacizane görüşüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 inşallah eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Oyunda şu ana kadar gördüğüm kısmıyla hiç PVE instance'ı yok. Etrafta sürekli public quest alanları var. Sen quest yaparken normal bi yere geliosun atiorum elfsin, dark elf kampına geliosun orda questin var. belli bi bölgeye gelince tepede public quest objective in çıkıo işte şu kadar dark elf öldür bilmemne. Fakat o alandaki herkes öldürdükçe artio bu. ilk stage bitio başka bi objective gelio 2. stage bitio sonra 3. stage de boss gelio hep bearber kesiosunuz , katkına göre loot aliosun. influence point aliosun bu şekilde de ödül item aliosun. PVE bundan ibaret. Girdiin yerlerde bakiosun açık party var mı. Partyleri open yapabiliosun bölelikle insanlar bakıp direk sorgusuz sualsiz partine katılabilio ve bu şekilde hemen party toplanmış aksiyona hazır olmuş oluosun. Wow'la alakası yok ama PVE sisteminin, ayrıca bossların da pek bi özelli yok. push back yapiolar arada aoe yapiolar veya add summonliolar. Ama genel hatlarıyla tank aggro muhabbetleri aynı. Oyun daha çok rvr yapıp battle rank atlayıp bu şekilde guildinin rank atlaması. Özellikler kazanıp şehirler ele geçeirip keeplere kendi bannerını koyup daha büyümek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waaagh! Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bi sn sen keepleri ele geçirmekten bahsediosun ele geçirdigin keep senin guildinin mi oluyor?Eger oyleyse tek bir sorum var.Keepleri naısl koruyorsun savasa acıkmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sen ole diyince aklıma uo daki champion olayı geldi etraftakileri kesince sürekli çoğalıyo en son da barrocon veya neira çıkıyo ve grupla kesiyosun oyle olursa eğlenceli olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 pre-order lar için beta bi açılsın oynacaz bakcaz nasıl eğlencelidir büyük ihtimal zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Saat başı bakar oldum.açılsada oynasak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 dungeon bitek şeyde var sanırım baskentler belli bi ratinge ulaşınca ordaki görevler yapılarak public olarak dungeonlar acılıyor ufak ufak, cok sayısı yok anladığım kadarıyla. eğer şehri kaptırırsanız ratinginiz yavas yavas düşüp düdük oluyor onun dısında dağda taşta grup olarak yapabiliceğiniz acık hava gorevleri var 3 kademeli ilk kademe genelde tek basına yapılabiliniyor, diğer 2 kademe grup gerektiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Waaagh! said: bi sn sen keepleri ele geçirmekten bahsediosun ele geçirdigin keep senin guildinin mi oluyor?Eger oyleyse tek bir sorum var.Keepleri naısl koruyorsun savasa acıkmı? RVR zoneunda keepler var. Keepin etrafında Siege silahları kurabileceğin yerler mevcut. Kapının tam önünde de battering ram kurabileceğin bi yer var. Keepin içinde de defans için aynı şekilde canon falan filan kurabileceğin platformlar mevcut. Bu yerler dışında kafana göre bi yere kuramiosun. Ama o platformlar stratejik yerlere koyulmuş zaten o yüzden ihtiyaç duymuosun başka yerlere. Siege kitleri de warcamplerden satın aliosuın 20 silver a falan pahalı bişey değil. Sen kapıyı kırıp içerdeki Keep Lordu öldürünce keep senin tarafına geçio. Ve orda en tepede banner dikme yeri var. SEn gidip koyarsan bannerını guildinin, ki ya guild leader olman lazım ya da standart bearer (guildde bi rank) o keepi claim etmiş oluosun. O keep sizin tarafta oldukça Guild e XP geliyor sabit ve bu şekilde rank atliosun. Keepi aldığın zaman senin npclerin spawnlanio senin keep lordun çıkıo işte üste trainer dır merchantdır falan spawn oluo. Ama karşı taraf tekrar toparlanıp alabilir gayet geri. Sen o rvr zoneundaki keepleri ve battle objectiveleri(keep olmayan stratejik noktalar var) ele geçirince senin tarafın barı, ilerlemeye başlıyor. ve belli bi noktayı geçince. Zone senin realmin controlünde oluyor bu da işte san xp bonusu falan filan kazandırıyor. Genel hatlarıyla bütün zonelar bu şekilde çalışıyor. DAha şehir ele geçirmece yapmadım tier 3 ve tier 4 zoneları kapalı olduğu için o yüzden o konuda bişey diemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 cok kalabalık bı savaş yapamadım ben malum beta olduğu için, ama kalablıkta işte silah noktalarını elinde tut bilmemne derken zevkli olucak gibi keepler, bitek menzilli herşeyin menzili biraz fazla geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ya bence güzel olmuş ama daha geliştirilebilir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 evet bencede, şu haliyle biraz kapıya yüklen tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 2 faction az gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 evet bide o durum var, hanı bir politika bir siyaset entrika dönmiyecek oyunda, herkezgidip kırmızılara saldırıcak, ama alıştık buna artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Biraz kapıya yüklen tarzında evet haklısın da, aslında karambolün kendi tadı da yok değil. Bilmiyorum henüz tam karar veremedim görücez. Böyle giderse memnuniyetsizlik duymam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Anlattiginiz kadari ile gayet iyi gidiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aquila said: 2 faction az gibi. 2 faction kesinlikle az ama lore böle naapalım =) Daoc da 3 faction vardı en azından bi alliance bi politika dönebiliodu. Burda her zaman aynı kişiler birbirine dalacak. Hiç bir seçeneğin yok. Bu arada şehirlerin 1 e indirilmesi aslında bi bakıma iyi oldu çünkü RVR de şöle bi problem oluyor genelde. Dielim ki Empire vs Chaos campaign zoneunda RVR yapiorsunuz. Destructionlar daha üstün geldi bi şekilde ele geçirdi 2 keepi de ve geri alamiosun sürekli adamlar yenio. Böle bi durumda, hemen orderlar bölünüp bi kısmı "ii o zaman biz de Elf topraklarını ele geçirelim" diip oraya gidiyorlar. O sırada ana savaş empire-chaos topraklarında oysaki . Elf topraklarında kimse yok. Adamlar rahat rahat alio keepleri. Bölelikle defans mefans kimse yapmıyor doğru düzgün. Tabi bu da beta serverlarında 600 kişinin falna oynamasından kaynaklanio daha fazla kişi olsa belkki 3 campaignede de sürekli yeterli sayıda insan savaşır. Fakat yine de savaş noktalarına odaklanılma olmuo nasılsa dier topraklar var die çok çabuk vazgeçilip başka yere gidiliyor. Şimdi 3 şehir olsa. Bi şehiri kaybetsen, kaybetmeye yakın insanlar nasılsa kaybettik diip, başka şehire dalabilirler. O zaman kimse defans yapmaz doğru düzgün sürekli bi köşe kapmaca döner. End game de şu an 1 şehir olması demek herkes canla başla o yere saldırıp o yeri koruyacak demektir ki 1 şehir olduğu için Mythic daha üzerinde odaklanmış şehir kuşatmalarının, ki burda bi topicde anlatılıodu şehir kuşatmalarının nasıl detaylı olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben sadece 1 tane dungeon gordum oda kaos ana sehrinin altinda bi raid dungeon sanirim level 40larda felan cunku khorne zerkerlar felan war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 işte şehir ratingi arttıkca öle dungeonlar acılıyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gundam var, dungeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 6.5 gb patch geldi allah be ahahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar