paparnoz Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Benimde matematikten dönem ödevim var ama bir türlü 1.dereceden denklemlerle 2.derece eşitsizlikleri bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 al bi tane daha son güne kaldı dimi ? beter ol niye yapmıyosun sevgili öğretmenin sana verdiğinden 2 3 hafta sonra son günlere bırakıyosun yardım etmeyin bunlara :) sürünsünler haha çok caniyim ben ya :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 26 Mart 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Jericho Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ben de kadınlara tanınan siyasal hakları bulamadım nolcak :)[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 gogle mogl deneyin işte bi araştırın olmazki bu kadar sorumsuzluk[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 www.math.com[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bende math'tan aldım ödevi ve fonksiyonun önemi ve günlük hayattaki yeri fln var??..!! abi fonksiyonu günlük hayatta nası kullanılırız?? :) hala bulamadım deli olcam..[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 kısaca fonksiyonu nasıl kullanırız açıklıyım:Şimdi benim 2 arkadaşımın doğum günü var ikiside gece 12 de ben her ikisine de gidemiyecğime göre bu bir fonksiyon değildir.açıklamam yeterli olmuştur umarım:D[signature][hline] =Nothing For Everything=
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ya ben türkçe bi site istiyorum yokmu hiç:) son 2 hafta ya valla direk 0 gelcek karnama help beyler hade:/[signature][hline] =Nothing For Everything=
Öne çıkan mesajlar