aritra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bi kasılmalar, terlemeler falan basar genelde bana. aslında karınca ezmemiş biriyim, ama sanki 13 bin kişi öldürmüş biri gibi kasılıyorum. hemen "ben masumum" triplerine yatıyorum. oysa tertemiz insanım, acayip bi takıntı bu. yazdım da mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aynen ya.bi de mesela gidecegim bi yeri ararken yalnış yolda oldugumu farkediyorum tam geri dönerken karşıdan bi polis geliyo. onu görünce geri dönmüş gibi gözüküyor. kıllanıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bende tam aksine cins cins bakıyorum sonra durduruyorlar kimlik kontorlu sonra 5 dk zaman kaybından sonra onlar yoluna ben yoluma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aynen suçlu gibi görünmeye çalışıorm sigara içiosam o an baş parmağımla tutup başka bi şey imajı veriorm gelsinşlerde gbt yapsınlar benimde böle bi takıntım war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bence bu konu garbage değil, konu dışı. Konu dışına bişey yazmaktan korkar olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ehhehha. cidden öyle ama. o bakışlar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kişisel olsun asıl yeri konu dısından ziyade, bana da ara sıra olur bu olay nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 İzmir'de ilk 10'a girerim GBT hiti olarak. Haftada en az 5 defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 walla ben polislerin içinde buyudugum için hiç sorun olmuyo yani enseye saplak muhabbetine giriorm direk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Adamlar direk baktığın an giydirecek gibi bakıyor, görünüyor. Normaldir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 banada tersı oluyor polıs amcalar benı gordumu "aha suclu bu terorıst bu hemen yakalamalıyız " seklınde bakıslar atıyorlar gecen yurtıcı kargoya paket verıcem ama kargonun yerını bılmıyom polıs gordum gıttım "yurt ıcı kargo nerede" diyo sordum adam dırek once benı sonra paketı bı guzel uzun uzun suzdu sonra bılmıyorum dedı madem bılmıyosun bılmıyorum de tobee tobee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bide var mı ki aramızda PARDON filmindeki gibi polis görünce direk sigarayı atıp kaçan panik ataklar :Daslkdjaslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 o çok iyiydi ya.ben polisleri sevmem.hissediolar herhalde ki genelde ya süpeliymişim gibi bakarlar yada durdururlar.arabalı arabasız hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Llama said: bende tam aksine cins cins bakıyorum sonra durduruyorlar kimlik kontorlu sonra 5 dk zaman kaybından sonra onlar yoluna ben yoluma aynen bende cins cins bakarım ama 1 taneside höd dur bakalım çıkart kimliği demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 polisleri görünce ben mutlu oluyorum geliyor kimlik falan fılan çok iyi ama kötüleride var mesela bi gun gece 4 eve donuyorum kafamda bere var kış dogal olarak takıyorum adam durdurdu kımlık dedı verdım küt attı benı aramaya abi dedım sebep sabahki banka soygununa karısmısın hö dedim yok abi ne soyunu işim olmaz falan adam dedı senı nezarette agırlıyacaz iyi falan dedim suçsuzum ya tam yolda işte polislerle konusuyor zanlıyı yakaladık gelen cvp o zanlı yakalandı sız yanlış kişi yakalamışınız arkada pess dedim bi bere yuzunden hırsız damgası yedım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 çok film mi izliosunuz nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sly-One said: çok film mi izliosunuz nedir. film derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 polisten korkulurmu abi polis dalga geçmek içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 duvara dayayıp mp5'i doğrulttu mu dalga geçemiyosun valla pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 13k kisi oldurmus adam polisin yanindan gecerken suclu hissetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ractamainus said: duvara dayayıp mp5'i doğrulttu mu dalga geçemiyosun valla pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bizim yan komşu trafik polisi bende ehliyet yok ama arada alıyorum arabayı kullanıyorum falan neyse bigün tam arabayı yerine koyuyodum bi baktım bana bakıyo. dedim sıctım. sonra adam yanıma geldi dedi öle park edilmez. durdu başımda bana park ettirdi silme şekilde böyle baban bile park edemez dedi çekti gitti. ben de dumur bi şekilde eve girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Hardter said: Ractamainus said: duvara dayayıp mp5'i doğrulttu mu dalga geçemiyosun valla pek. bana söluyorsan bu dalga degildi gerçek bi konuydu yanı polisler i..ligine alıp senle ugrasabiliyor yok, sana söylemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 normal bi tipin varsa ne kadar tedirgin olursan ol çekmiyolar ama tipin yamuksa böle sakallı , keş gibi mor gözlü bi tipsen falan banko çekiyolar. göz teması kurup garip garip bakarsan genelde ters davranıyolar üstünü falan arıyolar. göz teması kurmayıp aptal ögrenci moduna yatarsan pek sallamıyolar kimlige bakıp yolluyolar. o yüzden tipin boktansa ya arkadaşlarını dogru seç yada üstünde bişey olmasın yoksa çok para bayılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar