Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

polislerin yanından geçerken kendimi suçlu sanıyorum

aritra

Öne çıkan mesajlar

banada tersı oluyor polıs amcalar benı gordumu "aha suclu bu terorıst bu hemen yakalamalıyız " seklınde bakıslar atıyorlar
gecen yurtıcı kargoya paket verıcem ama kargonun yerını bılmıyom
polıs gordum gıttım "yurt ıcı kargo nerede" diyo sordum adam dırek once benı sonra paketı bı guzel uzun uzun suzdu sonra bılmıyorum dedı

madem bılmıyosun bılmıyorum de tobee tobee
Sosyal ağlarda paylaş

polisleri görünce ben mutlu oluyorum geliyor kimlik falan fılan çok iyi ama kötüleride var mesela bi gun gece 4 eve donuyorum kafamda bere var kış dogal olarak takıyorum adam durdurdu kımlık dedı verdım küt attı benı aramaya abi dedım sebep sabahki banka soygununa karısmısın hö dedim yok abi ne soyunu işim olmaz falan adam dedı senı nezarette agırlıyacaz iyi falan dedim suçsuzum ya tam yolda işte polislerle konusuyor zanlıyı yakaladık gelen cvp o zanlı yakalandı sız yanlış kişi yakalamışınız arkada pess dedim bi bere yuzunden hırsız damgası yedım :D
Sosyal ağlarda paylaş

bizim yan komşu trafik polisi bende ehliyet yok ama arada alıyorum arabayı kullanıyorum falan neyse bigün tam arabayı yerine koyuyodum bi baktım bana bakıyo. dedim sıctım. sonra adam yanıma geldi dedi öle park edilmez. durdu başımda bana park ettirdi silme şekilde böyle baban bile park edemez dedi çekti gitti. ben de dumur bi şekilde eve girdim
Sosyal ağlarda paylaş

normal bi tipin varsa ne kadar tedirgin olursan ol çekmiyolar ama tipin yamuksa böle sakallı , keş gibi mor gözlü bi tipsen falan banko çekiyolar. göz teması kurup garip garip bakarsan genelde ters davranıyolar üstünü falan arıyolar. göz teması kurmayıp aptal ögrenci moduna yatarsan pek sallamıyolar kimlige bakıp yolluyolar. o yüzden tipin boktansa ya arkadaşlarını dogru seç yada üstünde bişey olmasın yoksa çok para bayılırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...