Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pirates, Vikings and Knights 2

Fly

Öne çıkan mesajlar

http://www.pvkii.com/ adresinde ikamet eden bir hl2 modudur kendisi (betada ama şu anda) , 7-8 aydır oynuyorum arada bir ve hl2'yi aldığımdan beri oynadığım en eğlenceli ve çoğunlukla oynayacak insan bulabileceğiniz kadar popüler bir mod olduğunu söyleyebilirim.

ortaçağ veya fantazi tabanlı modlar ararken buldum (bir diğeri de age of chivalry idi ama rezalet durumda bence). 3 taraf var korsan şövalyae vikingler diye, çeşitli oyun modlarında kapışıyorsunuz balta kılıç ok yay vs ile. ek bir açıklamaya gerek yok sanırım, sitede var bir sürü bilgi.

ilgili başka bir başlık açılmadığını gördüm, paylaşayım dedim :P

ps : fps'ye açmadım teknik olarak shooter olmadığı için, prd.
Sosyal ağlarda paylaş

Mod güzel direk indirin hiç başınızı ağrıtmayın güzel mi değil mi diye, dengesiz olduğu doğru çünkü belirledikleri classları yavaş yavaş ekliyorlar.

Edit: Piratelarin ateşli silahlari var yani teknik olarak shooter btw oyunun eğlenceli kaotik bir havası var ve 3 takım aynı anda savaştığı için ilginç ve eğlenceli olaylar olabliliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dengesizlik var evet, beta oluşuna veriyorum biraz ama pek takmıyorsunuz oyuna kaptırınca hede classının hödösünün güçlü oluşuna.

bi de yeniyseniz huscarl fena değil, shield+1h , 2h ve ranged bir arada işte yetiyor herşeyinize.

parrylere de önem verin, defansif olup karşınızdaki adamı engellemeye özen gösterirseniz hayatta kalan siz oluyorsunuz genelde.

Kaede said:
hl1 modu baya zevkliydi bunun ama acaip bir map sıkıntısı vardı

evet biraz sıkıntı var, 6 resmi map var sanırsam. yenilerini yapıyorlar ama sürekli, umitliyim ben oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Birincisinden beri oynadım hep combat sistemi oldukça gelişti başka hiçbir oyunda yok böyle bir şey.Age of Chivalryde oynadım atmosferi daha güzel ama combat çok tırt.PVK'da çocuksu kalıyor.Al şu combat sistemini koy AoC'a mis gibi oyun olur.Neyse 2.3 çıkacak bir yıldan beri bekliyoruz yeni bir class gelecek Vikinglere bir türlü çıkaramadılar.Artı çıktığı zaman tekrar başlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...