Grange Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bu batmayan mayo seysini biz çok dusunduk.Can yelegi gibi mi yoksa nedir bir türlü çözemedik. Ayrıca o kadar haremlik havuz yaptırdınız.Allahın denizi erkeklere kapttıgınız özel koylarınız var daha ne istiyorsunuz?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yalnız karının ayaklar, eller yanaklar, gözler, kaşlar ağız , dişler 10 numara offff
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 scubacıların yeni seçimi olur su üstüne dalarlar artıkın
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 http://1990toys.com/wp-content/uploads/2008/03/2007-3-27-teletubbies.jpg
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Cikarmadan 50 gider, yani demek istedigim cikarmadan ustundeki en fazla 50 kulac gidebilir sonra cok yorulur cunku kiyafetle YUZULMEZ..
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Abi batmayan mayo ne nasıl yani?Halen çözemedim mesela dibe dalsa dalamayacak mı bunu giyen?Ya da kendi dalacak mayo kalacak mı suyun üzerinde olmadı tersi mi olacak? Kısa devre o.0
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Xærø said: Aklım sırrım zihnim yorum üretemedi. Bu nedir kardeşim ya!!! offfffff bacaklara bak be
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bir sorun yok arkadaşlar bunların dişi versiyonları işte...
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hacı bunlar nanoteknolojili oluyor öyle kolay kolay yormaz. Bir de mesela ten rengi olanlarının üzerine böyle mayo çizseler veya giyseler ilgi çekicilikleri azalmaz mı? Türban üzeri peruk gibi?
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Rahan said: ben bunun aslında bir çeşit isyan şekli olduğunu düşünüyorum. metalciler vardır ya hani siyah giyerler dövme yaptırırlar piırsing falan bu da onlar gibin. yani insanın bu alien vari şeyi severek giymesi ihtimalini pek görmüyorum ben. normal insan başkası mayolu görsün istemiyorsa bunu giymez gider sadece kadınlara açık bi havuza orda yüzer. Bana da öyle geliyor. Yüz bulunca şımaran ergenler gibin :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben neyle alay edildiğini gerçekten anlamadım.. insanlara size ne kadar anlamsız gelirse gelsin, "dini inançlarının gereğini yapma" mı diyorsunuz, yoksa "dini inançlarının gereğini yapıyorsan yüzme" mi? bence yapılan yorumların çoğu tanga mayo giyenlere söven yobazlarinki kadar gerici. biri bok diye, diyeri ak sananlarınız varsa yanılıyorlar.
Juzzam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mum_Chamber said: ben neyle alay edildiğini gerçekten anlamadım.. insanlara size ne kadar anlamsız gelirse gelsin, "dini inançlarının gereğini yapma" mı diyorsunuz, yoksa "dini inançlarının gereğini yapıyorsan yüzme" mi? bence yapılan yorumların çoğu tanga mayo giyenlere söven yobazlarinki kadar gerici. biri bok diye, diyeri ak sananlarınız varsa yanılıyorlar. Neredeyse üzerinden 1500 yıl geçmesine rağmen sorgulanmayan ve sorgulatılmayan bir din yüzünden insanların Peter Sellers filmlerindeymişçesine düştükleri gülünç durumlara gülen insanlar mı seni rahatsız ediyor yoksa topluma karışmanın ön şartı olarak kadınlara dayatılan alçaltıcı sarılıp sarmalanmaya olan itirazımız mı yoksa islam aleminin içine düştüğü rezil durumla dalga geçilmesi mi? Her ne olursa olsun kurduğun analojinin hatalı olduğunu düşünüyorum. İki durum arasındaki mantıksal farklılığı anlatmaya kalkmam ise sadece zekana hakaret olacaktır.
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mum_Chamber said: ben neyle alay edildiğini gerçekten anlamadım.. insanlara size ne kadar anlamsız gelirse gelsin, "dini inançlarının gereğini yapma" mı diyorsunuz, yoksa "dini inançlarının gereğini yapıyorsan yüzme" mi? bence yapılan yorumların çoğu tanga mayo giyenlere söven yobazlarinki kadar gerici. biri bok diye, diyeri ak sananlarınız varsa yanılıyorlar. Girmesin kardesim erkeklerle ayni ortama o zaman cikmasin evinden, neden gelip yuzme ihtiyaci duyuyor, yuzmek bir zevktir bunla nasil yuzecek, guneslenecek? Komik degil mi su goruntu, kiciyla guluyor dunya buna.. Biz gene ayip olmasin diye agzimizla guluyoruz..
555 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ehauh direk güneş ışığına maruz kalmamış olurlar.sağlıklıdır belki.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 öyle yüzmek güneşlenmek istiyorsa onun seçimi. sadece ben görmeyeyim. ya da göreyim. gülerim.
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ayaklarına hasta oldm hatunun fetish direk.. lol ne hallere dustuk
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 fetiş demişken türban fetişi diye bişey varmış geçenlerde bikaç siteye girdim bilimsel araştırma yapmak için orda şey ettim.. gevele gevele.. garip bi hadiseymiş, fetişist kitlede bi garip.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bogulur heralde suya girse bunu giyen.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bogulmayı geç ulan güneşin altında 40derecede bunla gezilirmi
Öne çıkan mesajlar