MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 arkadaşlar for döngüsünün değişkeni atıyorum i olsun. döngü bi yere gelince i nin sıfırlayıp baştan saymasını istiyorum. for(i=0;i mesela bir yere gelince tekrar sıfırdan saymasını sağlayacak bir kod varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 if koy, if(i==x) i=0; falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 döngünün içine koy ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 abi sen isin temelini anlamamissin sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hakkaten neden yapmak istiyorsun böyle bi şeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ayrıca böyle yaparsan sonsuz döngüye girer olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hic durmadan birseyler uretmek icin desem. bu sefer for dongusu kullanmazdi:D hakkaten ben de merak ettim niye boyle bir sey yapmak istiyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 infinite loopta, bi yere kadar artip sifirlayan sayi istiyorsan: int i=0; while(true) { if (i==istediginsayi) i = 0; statementlar i++; } edit: typo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 E o zaman for(i=0; 1; i++) { if(i==bilmem ne) i=0; başka başka bi şeyler } sdf Her halükarda amaç ne onu öğrenmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bi ona bak bi while(true) nun asaletine bak lutfen sdfushfsufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 demin &&'yı unutmusum hatırladım. die rezalethe. ben de merak edenler kervanına katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Penthesilea said: Bi ona bak bi while(true) nun asaletine bak lutfen sdfushfsufh while(true)'nun asaleti... ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Abi while(true) ya da while(1) tabii ki EN ASİL döngü ama işte, topiğe girip c++ bildiimi belli etmem gerekiyodu afsjhgfkjghjfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 do while döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Asıl döngüyü recursionla yapıcaksın ki sofistike gözüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 tavsiye edilen bişe değil ama recursion olayı. iteration ftw diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Recursion yapınca hata tespiti baya zorlaşıyo. Tamam ama, öyle durumlar geliyo ki karşına recursive fonksiyon kullanmadan çözemiyosun önündeki sorunu. Mesela veri ağaçlarında alt dallara gitmede recursive daha avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 do while'i ben de seviyorum, pek kullanmadim ama, doo vap gibi, sarki soyler gibi boyle ayri bi tinisi var. hansondan MMMBop gonderiyorum burdan butun do while severlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ağaçta alt dallara recursiveden başka nasıl gidiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Her recursion iteratif şekle dönüştürülebilir. Bazen recursion çok daha kolaylaştırabiliyor tabi işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Queen said: Ağaçta alt dallara recursiveden başka nasıl gidiliyor? biri arkadasa pointerlari anlatsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben de biliyorum bunları bu kadar mesajdan sonra daha akıllıca bişi söyleyemedim. cout << "(((o)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Anlatabilirseniz pseudocodela ben bilmiyorum çünkü. Hep kulaktan dolma benim programlama bilgim... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sen recursion ile yapmak istediğini yaz, ben çevirim vakit bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 atın şöyle bi c kodu ortaya pointer ile tree, gözümüz şenlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar