nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Of ben baya bi süre uzun giremeyeceğim ve en ilgilendiğim konu açılmış :( Neyse uzaylılar falan var, geldiler de buraya. Believe! asddsf :D Valla lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yalnız bana sorsaydınız, ben de biliyordum?! ahada çektiğim foto geyiğine uuraşıyorum böle Vray photoshop vs. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Aramis said: yok yaşam masam ya uzayda hangi denyo bole bir hayatta yasamak isterki insandan baska Bu hayatı böyle yapan bizim denyoluğumuz. emin ol diğer denyolar bizim kadar denyo olmadıklarından daha güzel bir hayat yaşıyorlardır. Laf vardır ya "don't hate the player hate the game" diye. Onun tersi doğru aslında insanoğlu ve hayat konusunda. Çünkü oyunu bu hale getiren zaten oyuncular malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 şimdi 5 duyu organımızla çevremizi algılıyoruz, bu duyu organlarımızın yakalayamayacağı uzaylı arkadaşlarımız varmıdır banada saçma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Neden acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 valla ben o adamların aya gittiğine bile inanmıyorum.60 küsürde gitmiş adam nasıl gitmiş o teknolojiyle.. şimdi niye gitmiyolar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yok gitmiş olabilirler, ama o proje muhtemelen mühendisliğin ve bilimin yüz karasıydı. yapanların suçu değil, belası verilesice amerikanın suçu. O zamanlar aya gitme meselesi tabiri caizse bir sidik yarışıydı ve amerikanın tek amacı aya en erken sürede gitmek idi, ilerde geliştirilebilecek bir teknoloji üretmek ya da bilime katkıda bulunmak değil. Dolayısıyla uzay yolculuğu konusundan ileriye yönelik çok şahane fikirler ve projeler üreten tüm uzay çalışmalarını durdurup, ilerde hiç bir şekilde geliştirilemeyecek hödük bir aletle aya gittiler. Bir hocamın söylediğine göre o sırada yapılan ileriye yönelik pek çok zekice proje heba olmuş amerikanın istediği kadar çabuk onları aya götürmeyeceği için. O yaptıkları hödük aleti geliştirip de marsa şuraya buraya gitmek mümkün değil tabi. Ve sonu çıkmaz sokak olan bir proje için tonlarca da para döktüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Komik gelecek ama gecen gun NASA'nin projelerini denetleyen bi amcayla muhabbet ettim de... Isin icinde her zamanki gibi para sorunu var. Soyle ki, x senatorune tanidigi geliyo ve diyo ki ben kolonilesme uzerine bi arastirma yapicam hadi bi yardim et, ben de seni gorurum parayi kazaninca. Sonra senator gidiyo NASA'nin soz konusu arastirmayi yapmasi icin onay cikartiyo. Bunun sonunda elde olan kaynagin bilmem ne kadari gereksiz, gerceklesmeyecek ya da bundan yuzlerce sene sonra gerekebilecek bir arastirmaya gidiyo. Haliyle asil yapilmasi gereken veya simdi sonuc getirmesi gereken seylere para ayrilamiyo. Hatirlarsiniz bi muhabbet vardi; murekkepli kalem uzayda yercekimi olmadigindan calismamis da milyarlarca dolar harcayip amerika kalem uretmis. Buna karsilik ruslar kursun kalem kullanarak sorunu cozmusler. Hah iste oyle gereksiz arastirmalar habi yapiliyo(mus adam soyledi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ehehe diz iz raşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yalnız olmasak ne yazar, kaka uzaylı gelirse erke dönergeciyle ışın atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Longshanks said: valla ben o adamların aya gittiğine bile inanmıyorum.60 küsürde gitmiş adam nasıl gitmiş o teknolojiyle.. şimdi niye gitmiyolar vs adamlar marsa arac gonderip fotoraf cektiriyolar, ne diyosun birader. ayrica gidemiyo degiller, uzay istasyonu tamamlaninca aya gidis olayina tekrar baslicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 belkide adamlar gorunmek ıstemıolar yanı hukumetler gızlemıoda onların ısteklerıyle gızlı tutuluo olabilir. Hatta hasır altından para verıp kayırma falan muabbetlerı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 mulgear6 said: uzaylılar aslında ergenekoncu onu da dediler cidden. agarta magarta muhabbetleriyle bağlantı kurulmuştu PES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 LathspeLL said: Gercek olsunlar, cikip gelip beyanat versinler istiyorum. Slklldlm artik dunya'dan, yeni biseyler olsun. şerefsizim küçüklüğümden beri bunu söylüyorum dünya çok sıkıcı bir yer oldu. ortaçağda en azından cadılar büyücüler varmış, şovalyeler varmış advençır dan advençır a koşarlarmış. (rahat batması böyle bişi galiba) biz de işte anca Cern de napıyolar acaba diye kukumav kuşu gibi düşünüyoz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kurabiye canavarı gerçek olsa ona bile razıyım ardeth. yeni ikonun çok yakışmış bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya dayı biz geliyoz gidiyoz ama her gelişimizde bi ilgi bi ilgi bizi hemen biyere götürüyorlar dünyada 25 tane insan varmış heralde senin varlığından haberdar değiller 26 oldunuz hadi iyisiniz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 e uzayda yanlız değiliz tabi, melekler vaar, üç harfililer vaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ahh ah yanlızım ben be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Revenqe said: Bilmemne tarihinde ufo düşmüş olayı doğru son 20 yıldır nasıl teknoloji bu kadar gelişti sanıyosunuz düşen ufoda araştırmalar yaptılar çipleri vs. leri geliştirdiler. Uçakların donanımlarını imba yaptılar hepsi düşen ufonun sayesinde tabiki saklıyo amerika çünkü düşen ufodan çıkarları var para kazanıcak nie sölesinki herşeyi sen bilion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Revenqe said: Bilmemne tarihinde ufo düşmüş olayı doğru son 20 yıldır nasıl teknoloji bu kadar gelişti sanıyosunuz düşen ufoda araştırmalar yaptılar çipleri vs. leri geliştirdiler. Uçakların donanımlarını imba yaptılar hepsi düşen ufonun sayesinde tabiki saklıyo amerika çünkü düşen ufodan çıkarları var para kazanıcak nie sölesinki hehe çok iyiymiş bu mesaj ya nasıl gözden kaçmış. silisyium transistor 1955 yılı civarlarında bulundu o günden sonra patladı teknoloji dediğin , ha transistoru bulan 3 elamanın evlerine ufo düşmüşse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 GEd said: Revenqe said: Bilmemne tarihinde ufo düşmüş olayı doğru son 20 yıldır nasıl teknoloji bu kadar gelişti sanıyosunuz düşen ufoda araştırmalar yaptılar çipleri vs. leri geliştirdiler. Uçakların donanımlarını imba yaptılar hepsi düşen ufonun sayesinde tabiki saklıyo amerika çünkü düşen ufodan çıkarları var para kazanıcak nie sölesinki hehe çok iyiymiş bu mesaj ya nasıl gözden kaçmış. silisyium transistor 1955 yılı civarlarında bulundu o günden sonra patladı teknoloji dediğin , ha transistoru bulan 3 elamanın evlerine ufo düşmüşse bilemem. Bi de fast fourier transform var onu da gauss 1900den önce bulmuştu onun sayesinde de dijital donanım patladı (fast fourier transformu biri tekrar bulunca). Bi de bu senaryo bi oyundan tanıdık geldi ama hangisi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu konudaki en ciddi girişim disclosure project, o kadar nasa da orduda çalışan eleman felan var ama onlardan bile tık çıkmadı kimse sallamıyor adamları :p (press conferance videoları da var nette) bide bi belgesel var geçen sene UFO-The Greatest Story Ever Denied diye google da yutube da flan bulabilirsiniz 1 saat civarı bişi. videolara elemanlar diyor ben düşen ufoları inceleyen gruptaydım 70-80 çeşit dünya dışı hede var bildiğimiz diye ama bi etkisi olmuyor sonuçta yok diyor adamlar, tv ye felanda anca uzaylıya taş attı kovaladı felan diye haber çıkıyor :) ha bence zaten dünyanın şu anki haline bakınca böle bişi höp diye açıklansa yarın direk kaos olacağı çok açık, uzaylılara tanrı diye tapanlar, sapıtan dinler ve tanrı sistemimiz felan (bu kaçınılmaz hatta), korkan insanlar felan böle 100-200 de değil milyar sayıyla olur kontrol edilemez bence. en iyisi 2012 ye kadar bekleyip görelim :P marduk felan işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 gauss gibi adamlar varken uzaylıya ne gerek var yahu, uzaylıların mastermind'ı gelse yarım gauss etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ahahaha Gauss dimi bence adamı direk uzaylılar daha bebekken farkedip bari dünyaya yollayalım da bi patlatsın orda bilimi demişlerdir :D ve Gauss Dünyaya gözlerini açtı . . . :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar