Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALLAHIM BU BİR RÜYA MI ?!?!??!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
may the light of arkaine protekkttt miiiiiiiiiii

böyle çıplak vatandaş misali berzerkin postlar atıyorum ama sonum hayrola..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
fazla uyumlu bir yakınlasma ...
blizzard diyelim de ortalık karıssın ...
sacred mı dıablo mu ?[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ...
Ateş bilmez nasıl yaktıgını ...
Aranel Lúinwë ...
Mesaj tarihi:
ahahah naırarh aımaırhaırhaseırhasırha maırhası oleeeeeeeey yihuuuuuuuu[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
ALAAAAAAAAAH
DÜN GECE 2 DE SİTEYİ GÖRDÜM DBSİZ İDİ
BUGÜN OKUL ÇIKIŞINDA DA DBSİZ İDİ
EVE GELDİM DB SİDE GELMİŞ
ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
ŞAPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!
BU arada siteyi ilk gören ablam ilk mesaj atan deep 2. mesaj benim tarafından olmuştur

[Bu mesaj Chemical tarafından 25 Mart 2004 05:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 25 Mart 2004 05:07 tarihinde demiş ki:
BU arada siteyi ilk gören ablam ilk mesaj atan deep 2. mesaj benim tarafından olmuştur

ehuehuheuhe bence leader 1. ben 2. (paticik bölümü/ döndükmümsü başlık :P:P:P)[signature][hline]trees and i are one...
Mesaj tarihi:
OLEYYYYYYYYYYY HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..

Mesaj tarihi:
zamanıydı artık.. bu kadar da umarsızca yönetilmez ki bi site.. (az mı dürüm teklif ettim la kedi)[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Mesaj tarihi:
ok ben 3.
Ama siteyi ilk ablam gördü[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
oluur:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
şükür kavuşturana[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Mesaj tarihi:
Yaw ole bır kac forum sıtesı qezdım hıc bırı kesmıyor ya hele hıcbırınde kemıkıl yokkı Adam gunun 40 saati online :)[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
Harbi ya bilg karşısında boş boş oturmaktan bıktım yaaaa....[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
Bu topic niye caps? Burası yeri mi bu konunun? Zaten açılmış daha önce paticik bölümünde.

=P
lol turuncu güzel bir renk, özlemişim bu temayı =]
Mesaj tarihi:
Ohh be paticiksiz net valla çok sıkıcıydı oleyyy!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
  • Yeni Oluştur...