kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Xaenin said: Ben hep kartla alıyorum prezervatif açıkçası. 14 milyon nakit veremem. Nolcak ki alsan ayrıca, baban kocana mı saklamanı istiyo? ahaha nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Gkgokhan said: Prezarvatif alan diyenler çoğunlukta... Arkasından alkolcüler geliyor... Şişme bebek ve dildo diyenler ise sıralamada sonları alıyorlar.Hey gibi garbıçç.... topaçda double fail var bi de xaenin sdlfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Gkgokhan said: Prezarvatif alan diyenler çoğunlukta... Arkasından alkolcüler geliyor... Şişme bebek ve dildo diyenler ise sıralamada sonları alıyorlar.Hey gibi garbıçç.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 oper said: babam hergün bi paket alır getirir bana. ama yetmiyor anasını satayım. Tek başınayken kullanırsan yetmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yanlış biliyosun. senin karşı cins akrabaların olmasa bitiremezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yav said: alkol yahu, prezervatifi ölsem kartla almam gözüksün gözükmesin şeytan gösterir allah muhafaza :D ben öyle alıyorum sajdas annem görmüştü zaten çantamda o an kızarıyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 oper said: yanlış biliyosun. senin karşı cins akrabaların olmasa bitiremezdim. Canım benim böyle köylü ağzıyla boyundan büyük laflar edersen hayatının dayağını yersin bir gün. O yüzden kelimelerini dikkatli seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ahahah çok korktum lan. önce sen kendine hakim ol. adam akıllı takıl forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 işte böyle oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Şutlanmışsın direk de kusura bakma senden öğrenecek değilim ben forumda nasıl takılacağımı. 1 dolarlık forum geçmişiyle diller nerelere kadar uzanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 daha yeni actik banını oper, 15 gun genel ban tekrarında suresiz ban. xaenin uyari tekrarında 1 haftalık ban, suan icinde garbageten 10 gunluk uzaklastırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Eskiden burlar pattiz tarlasıymış meğersem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Teşhir ediliyor xaenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Tahrik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ağır söylemiş ama oper.Kredi kartı için değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yok teşhir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 elaidi said: Teşhir ediliyor xaenin. Theridone said: Tahrik? ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 osmanlıca hukuk terimi meali: gösterme, etrafa duyurma, yayma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 vay anam vay neler dönmüş serhat yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sıcaktan oluyo hep. mesela süper bi program aracılığıyla evime yakın sayılabilecek etimesgut air force base'den aldğım tahminlere göre şu an sıcaklık 36 derece sunny, extremely hot, dry. 0% chance of precipitation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Rilindorlan said: chesterfield said: geçenlerden netten external hdd almıştım babamın kartı ile ondan habersiz, meğerse onay için babamı aramışlar daha sonra. gg ee onay vermiyorum deyince banka ödeme yapmıyor mu alışverişi yaptıktan sonra?onay için değil direk ispiyonlamak için aramışlar.pis bankalar. elesso said: evet yapmıyorlar ödemeyi. saçmalamayın be, bırakırmıyım para hiç, 200 TL O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Of... fail üstüne bide ayar yemişim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar