yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 şimdi ben babamın kartıyla veya kendi ek kartımla gidiyorum tansaşa, alıyorum babamın almamı pek istemeyeceği bir kaç şeyi ve çıkıyorum geliyorum evime. Soru: Bu alışveriş ekstreye şu tarihte şu saatte şu kadarlık tansaş masrafı diye geçer değil mi? Diğer soru: Kredi kartıyla ne aldığım detaylarıyla kolayca öğrenilebilir mi? İstense değil, normal şartlarda. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ekstrede tarih,yer ve harcama miktarı yazar. ne aldığın detaylı bir biçimde yazmaz onu ancak alışveriş yaptıktan sonra eline tutuşturdukları fişte gözükenzi. haha ne bu prezervatif falan mı aldın? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ok, tam tahmin ettiğim gibi o zaman. Tşk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ee ne konuşucaz şimdi burda :( anlamadım falan desene uzasın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 prezervatifmi aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 BİŞEY SORDUYSAN SORULARIDA CEVAPLAMAN LAZIM!!!!!!!11111BİR ayrıca prezevatif almasına babası nedicek. bence başka bişey ^o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben oyumu alkoldan yana kullanıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben karı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dildo dememiş kimse. Malum bi baba görürse neler olur bilemem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hediye olarak almıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bence şişme karı alcak. tansaş falan da değil bildiin sexshopa gitti bence eleman. onun için soruyo zaten ayrıntısı çıkar mı diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Masakari said: ben oyumu alkoldan yana kullanıyom (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yav yapma böle şeyler ince espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 geçenlerden netten external hdd almıştım babamın kartı ile ondan habersiz, meğerse onay için babamı aramışlar daha sonra. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 zauhzuahzauh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 chesterfield said: geçenlerden netten external hdd almıştım babamın kartı ile ondan habersiz, meğerse onay için babamı aramışlar daha sonra. gg ee onay vermiyorum deyince banka ödeme yapmıyor mu alışverişi yaptıktan sonra?onay için değil direk ispiyonlamak için aramışlar.pis bankalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 evet yapmıyorlar ödemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 haa arkadaşın netten aldıgını okumamışım.alıntı yapıyorum ama alıntıyı tam okumuyorum bile tey tey..ben mağazadan alındıktan sonra onay için aradılar sandım.olsun yine de pisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben ek kart istedim 1,5 aydır gelmedi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Prezarvatif alan diyenler çoğunlukta... Arkasından alkolcüler geliyor... Şişme bebek ve dildo diyenler ise sıralamada sonları alıyorlar.Hey gibi garbıçç.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 alkol yahu, prezervatifi ölsem kartla almam gözüksün gözükmesin şeytan gösterir allah muhafaza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ben hep kartla alıyorum prezervatif açıkçası. 14 milyon nakit veremem. Nolcak ki alsan ayrıca, baban kocana mı saklamanı istiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bilmem, 18 yaşında cinsel olaylarla haşır neşir olmamı normal kabul edecek kadar geniş olduklarını sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 babam hergün bi paket alır getirir bana. ama yetmiyor anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Geç bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar