mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bi tanıdıgımız babam ve ben çok seviyoruz evde milyar tane küçük baykus figuru filan var diye agrıdan getirmiş bi tane baykus bi gün gelip hediyem var diye baykus verdi :P 3 haftalık oldu kerata ama çok sevimli bişey :D daha 20 cm filan bi boyu var büyür mü bilmiyorum çunku 3 haftadır bizle ve bi büyüme göstermedi babamın ofisindeki bi odaya koyduk orda takılıyo kendi kandine haftada 3 kere filan ziyarete gidiyorum önce eve koyucaktık ama geceleri sesten filan rahatsız olur dedi veteriner fakültesindeki bi ögretim gorevlisi o yuzden oraya koyduk yemeklerini geceleri veriyoruz çig et olarak genelde ciger seviyomus ciger veriyoruz geceleri verilmesinin nedeni dogal ortamında geceleri avlanması vs biri gelince bulundugu odaya önce yukardaki tünekten karsı tarafa ucuyo sonra tekrar bi çapraz ucus yapıp tüneginin altına iniyo ordaki küçükayakkabı kutusundan bozma yere giriyo saklanıyo :P geceleri yüksekligi 1.90, genişligi 1.80, eni de 80 cm olan bi kafese koyduk içinde kayboluyo resmen :D ahanda resim digerlerini atamadım telefonla çekildi bu makinayı bulursam çekerim yeni resim :D o kafesin kenarındaki şeyleri çıkmasın diye yaptık ilk kafese koydugumuzda kafayı soktu çıktı ordan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Attention Whore'sun (:P) Nileppezdel a.k.a. Chico: oha çok şeker lan Nileppezdel a.k.a. Chico: garip Nileppezdel a.k.a. Chico: sdfsdfsd :D ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_: eheh ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_: dur patiye topic açıyım ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_: attention whore :D Baykuş çok tatlı. Bi gün gelip canlı göreceğim kaçışın yok. tadı da güzeldir şimdi onun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yemek ciğer filan veriyosan sakın parmak filan uzatmada berk senide yemesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 KAAN DOĞDU LAN' PS: Bu baykuşun kafasının 360 derece döndüğünü söylüyordu bu mulgear6. Baykuş uzmanı var mı forumda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 nası baykuş lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ahhaha çok şirin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 nileppezdel said: KAAN DOĞDU LAN' PS: Bu baykuşun kafasının 360 derece döndüğünü söylüyordu bu mulgear6. Baykuş uzmanı var mı forumda? :D baykuşlar döndürebiliyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Baykuş felsefenin hayvanıdır ya, çok tatlı cidden. Ayrı bir sempatim vardır kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Baykuş iyi güzelde -bildigim kadarıyla, daha iyi bilen birinede sor istersen- karga, baykuş gibi bir kaç kuşun daha evlerde beslenmesi yasak diye biliyorum. İstersen bir araştır daha sonra başına dert olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 evde beslemiyorum zaten ofiste besliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 çok farklı şeyler ikisi di mi berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 orly diyebiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 elemanı görünce kafamda harry potter tema müziği çalmaya başladı. gülücem gülemiyorum öyle bi ortamdayım yoksa çalmaz kafamda heri potır müziği. baykuşunla mutluluklar. adını hedwig koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 dory said: orly diyebiliyo mu? ahahau ama çok tatlı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 dory said: orly diyebiliyo mu? win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 supermiş, arada canlı avmı verseniz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 o baykuşun wisdomı ne kadar yüksektir şimdi neler anlatır sana ne hikayeleri vardır paylaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 anaa ciddi baykuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yırtıcı hayvan beslemek yasak kanunen, bir de google dan arattıklarıma göre adamlar sırf baykuşa bir oda ayırıyormuş tehlikleli olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yarın öbür gün balkonunda mektup falan görürsen şaşırma ddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Daha fazla resim isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 çok şekermiş yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 çok tatlı hehe daha resim isteriz her canlının küçüğü çok şeker oluyo lan (nerdeyse her canlının) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 nası bakıyon abi buna sen baykuş hangi çatıya konarsa o evden ölü çıkar diyorlar sende besliyon anam hiç mi batıl inancın yok senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar