funq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Brigand said: Rapide kafam girsin. Türk telekom bile rapidden daha iyidir. ali sami
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Birkac hafta oncesine kadar limit yine gunde 5GB idi, bu ne isyan ya allah allah.
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 10 oldu diye aldım 2 gün geçti 4 yaptılar. 2 hafta 10gb yapacaklarına hiç yapmasalardı öküzler mi işletiyor rapidshare'ı mühendisleri müdüreleri planlamacıları programcıları vardır düşünsünler 2 hafta ilersini göremiyolar mı?
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 CthuLhu said: free'de bir yerden sonra yeter bu kadar sana diyor? yoo demiyor.
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Traffic left: 30.000 MB kaç günlük ki şimdi bu?
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 PrudenT said: CthuLhu said: free'de bir yerden sonra yeter bu kadar sana diyor? yoo demiyor.ne zamandan beri?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya artiz işte modemi kapatıp aç demeye getiriyo :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sailor said: Traffic left: 30.000 MB kaç günlük ki şimdi bu? aylık olarak verilen kota :)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 CthuLhu said: PrudenT said: CthuLhu said: free'de bir yerden sonra yeter bu kadar sana diyor? yoo demiyor.ne zamandan beri? Mr_Hand said: ya artiz işte modemi kapatıp aç demeye getiriyo :) ne alaka yahu, artık ardarda dosya indirebiliyor free şekilde, sadece 512kbit sınırı var.
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 orc_lord said: Sailor said: Traffic left: 30.000 MB kaç günlük ki şimdi bu? aylık olarak verilen kota :)6 ay uzattıktan sonra böyle patlaması hoş olmamış o zaman :)
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 PrudenT said: Mr_Hand said: ya artiz işte modemi kapatıp aç demeye getiriyo :) ne alaka yahu, artık ardarda dosya indirebiliyor free şekilde, sadece 512kbit sınırı var. Artist işte dünyadan haberi yok laf atıyor. orc_lord said: Sailor said: Traffic left: 30.000 MB kaç günlük ki şimdi bu? aylık olarak verilen kota :) Haftalık olmalı. Edit: Ayrıca rapidin sitede okumuştum, 1 gün boş kalan kotaların öbür güne ekleniyor. Ama sınır 30gb. Yani yukardaki accnin sahibi 1 hafta boyunca 1kb bile indirmemiş heralde. Abi kullanmıcaksanız niye zengin ediyonuz rapidi. Bakın aldım 1 aylık acc 1mb bile boş bırakmıyom abanıyom ne kadar kota varsa. Verdiğiniz paraya yazık.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 lol :) pwned tamam :D rapid'i fazla kullanmadıımdan unutmuşum o olayı.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Arkadaşım o değil önceki sayfadaki mesajımda belirtmiştim. Yani keşke konuyu okusaydın önce bir. Ya da kendini vererek okusaydın. Brigand said: Yeni rapid sistemi resim kodu istemiyor bekleme yaptırmıyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 biz resimden beklemeden bahsetmiyoruz ki.önceden günlük şu kadar mb'dan fazlasını çekemezsin diyordu.şimdi demiyormuş anlaşılan
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 haftalık olduğuna emin misiniz? ben biryerlerde aylık diye okumuştum eğer haftalık ise çok daha iyi ancak 4 gb'dan kalanlar diğer günlere yüklense bile 1 hafta içinde 30gb bitirince pek işe yaramıyabilir..
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 CthuLhu said: biz resimden beklemeden bahsetmiyoruz ki.önceden günlük şu kadar mb'dan fazlasını çekemezsin diyordu.şimdi demiyormuş anlaşılan heh işte demiyor :)
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Önceden birşey çektikten sonra 1 saat bekletiyordu seni, artık bekletmiyor. Önceden birşey çekmeden önce güvenlik kodu vardı. Hatta en son kediler köpekler dolaşıyodu güvenlik kodu üzerinde. Şimdi o da yok.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 simdi internet hizi 512 veya altinda olana rapidden premium almak tamamen sacma bir hale gelmis nasil olsa hiz limiti var diger kisitlamalar yok :)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 zaten 70-80le indirmene izin veriyor, 1mbitler almasın hiç premium falan =p
Öne çıkan mesajlar