Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda 100 Milyon Euro Eder

Luinir

Öne çıkan mesajlar

ARDA 100 MİLYON EURO

Arda´ya Avrupa Şampiyonası sonrasında çok iyi teklifler geldi. 10-15 milyon euro´lardan söz ediliyor. Galatasaray sizce Arda´yı değerini bulmuşken satmalı mıydı?
Arda yarın çok daha değerli olacak. Avrupa´da yıldız yok. Yani Galatasaray biraz dişini sıksın Arda 100 milyon euro´ya gider. 100 milyon euro! İşte 154 milyon euro teklif edilen Ronaldo´yu gördük. Gördük mü? Gören var mı? Bugün Avrupa‚ Ronaldo´yu mu konuşuyor yoksa Arda´yı mı? Arda iki maç oynadı. Ronaldo ise üç karşılaşma! Arda‚ Türkiye´nin birinci tercihi olarak da yok! Buna rağmen Avrupa‚ Arda´yı konuşuyor. Ronaldo´yu konuşmuyor. Onun için Galatasaray satarsa zarar eder.

Hıncal Uluç
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Ronaldo benim yüzümden oynayamıyor zaten, bu detayı atlamış Hıncal. Bugüne kadar 10 maçını falan izledim Ronaldo'nun, hiçbirinde doğru düzgün top oynayamadı, gol atamadı, takımları da hep kaybetti.

O yüzden bir türlü Ronaldo'ya iyi futbolcu diyenleri anlayamıyorum, bir sürü gol falan atmış inanamıyorum. Bir kere de ben izlediğimde oynamaz mı bir adam lan, pis herif.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...