Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ARDA 100 MİLYON EURO Arda´ya Avrupa Şampiyonası sonrasında çok iyi teklifler geldi. 10-15 milyon euro´lardan söz ediliyor. Galatasaray sizce Arda´yı değerini bulmuşken satmalı mıydı? Arda yarın çok daha değerli olacak. Avrupa´da yıldız yok. Yani Galatasaray biraz dişini sıksın Arda 100 milyon euro´ya gider. 100 milyon euro! İşte 154 milyon euro teklif edilen Ronaldo´yu gördük. Gördük mü? Gören var mı? Bugün Avrupa‚ Ronaldo´yu mu konuşuyor yoksa Arda´yı mı? Arda iki maç oynadı. Ronaldo ise üç karşılaşma! Arda‚ Türkiye´nin birinci tercihi olarak da yok! Buna rağmen Avrupa‚ Arda´yı konuşuyor. Ronaldo´yu konuşmuyor. Onun için Galatasaray satarsa zarar eder. Hıncal Uluç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 etewgfdsgssagf canı sıkılmış hıncalın yine..hiç açmasaydın bu topiği millet birbirine gircek şimdi fdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben boyle duz mantik gormedim. Ronaldoyu goren var mi? diyen hincal herhalde gecen sene ronaldonun herkesi darmadagan etmesini gormezden gelmis :P bu arada her gun ronaldo realde mi mande mi diye konusuluyor, nasil konusulmaz be ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 100de benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Premiere Şamp. Champions Leage Şamp. 42 gol mü neydi Ronaldo'yu gören oldu mu arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Galatasaray Arda'ya yazik ediyor, keske satsaydi bu sene Galatasaray gibi bir takimda oynamaktan yeteneklerini gelistiremiyecek hatta korelticek Arda. Fiyati yavas yavas duser bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Eskiden stada gidip maç izleyip yorum yapıyordu. Bir nevi destekli atıyordu. Sonra stada gidememeye başladı evinden izleyip ahkam kesiyordu. Eh sallıyordu millet de bişey demiyordu. Artık maç da izlemiyo galiba. Hıncal yavaş at! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 saçmalamış adam işte. sıcaktan heralde yaşta ilerledi tabi üzücü :( heralde evinde arkadaşlarla konuşmasından bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 100 milyonsa ben alırım Arda'yı (:P) Hıncal ya Hıncal, adam yüzünden ağzımla gülmeyi unuttum resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 mADmaXimus said: Galatasaray Arda'ya yazik ediyor, keske satsaydi bu sene herkes kazanırdı. gs de arda'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 PESte filan 100 mile mi satti acaba Ardayi. not:pes degildi lan, neydi o menecerlik oyunu olan CM mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 FM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Onyuzbinmilyon eder. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 15M euro nakitle gelen takim varsa direk satsinlar. zamaninda hasan şaş kaldida ne oldu. elimizde patladi. tabi o parayi çar çur ediceklerse şurdan şuraya gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abi 100 milyon euro ederse satsinnar 5 tane 20 milyonluk oyuncu alsinnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bence aramızda para toplayalım. 100m euro yu Hıncala verelim sussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 daha mantıklı sevdim bu fikri mendoza da yine susmaz o dsfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bence bigun toplanip hayvanlar gibi gulelim, bunu da kayit edelim, sonra hincala gonderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ağzımızla gülmek yetmez ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gülmek size çok yakışıyor yahu der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 aman ciddiye falan alır sonra fdafs yazar ertesi gün internetten hayranlarım video yolladı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yalnız Ronaldo benim yüzümden oynayamıyor zaten, bu detayı atlamış Hıncal. Bugüne kadar 10 maçını falan izledim Ronaldo'nun, hiçbirinde doğru düzgün top oynayamadı, gol atamadı, takımları da hep kaybetti. O yüzden bir türlü Ronaldo'ya iyi futbolcu diyenleri anlayamıyorum, bir sürü gol falan atmış inanamıyorum. Bir kere de ben izlediğimde oynamaz mı bir adam lan, pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Arda 25milyondan aşağı gitmesin bence. Ciddiyim. O paraya onun kadar faydalı olacak adam alamayız. O karizma yok kulüpte. O yüzden altan Aydın yetişmeden mesela Arda satılmamalı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bence arda = ronaldo + 10 mil falan olmalı. ancka öyle satılmalı. arda = ronaldo + ibrahimovic de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar