roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Metakuso said: said: benim o bacağın başladığı yer çok büyük..gözümün önüne getirdim de insanın en iğrenç yeri herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kimin oldğuna bağlı kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 pudra iyidir gece yatmadan pudra sür bence sonra sabah duş alırsın mis gibi başlarsın güne en azından biraz rahatlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 göt değil abi.göt bitiyor bacak başlıyor.. baldır dediğin yer dizin altında basen mi ne diyordu kadınlar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mum_Chamber said: CthuLhu said: benim o bacağın başladığı yer çok büyük.. benim de en ince yerim bileğim, ama çıkıp sağa sola yazıyor muyum? e konu pişik?benim de oram pişik oluyor bi. ama kırdıysam özür dilerim =/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ahah yazik pişik icin en genel cozum, terlememeyi saglamak. yani sürtünmicek orya bişey neresiyse genis giyin efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 boxerın genişi sorun zaten.geniş değil tam saranından giymek gerek,e ona da alışmak gerek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 evet boxerın geniş olanı pişik yapıyor. çünkü ten sürtünüyo o şekilde. ama sıkı olsa, ten sürtmeyecek. pişik de olmayacak. slip boxer ftw oluyor bu durumda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ozman dar giyin bilmiyorum işte, nasil giyilmesi gerekiyor da, teniniz terlerse ve kumas da orda sürtünürse pişik olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 pişik olunca da insanın yürüyüşü nasıl değişiyor yav.. offf bi an hayal ettim de.. komedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ipek iç çamaşırı tercihen slip boxer ne kadar sararsa sarsın slip kadar vücuda oturmuyor illa ki kota falan sürter bacagın. bi de mümkün oldugunca sentetikten kacının teri tam olarak toplamıyorlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Havalar yeni ısınmaya başladığında, salona devam ederken büyük sorundu pişik olayı benim için. 35~40 dakika koştuktan sonra yanmaya başlıyordu artık, sonra eve yamuk yumuk yürüyerek gitmeye çalış... Of. Yazın zaman ayırıp gidemem diye ara verdim salona, yaşamıyorum artık öyle bir sorun. Yoksa çekilicek gibi değil her gün, her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bende sürekli bi pişik olma problemi var. yaz günlerinden nefret eder oldum. doktora göstermek bi çözüm olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 pişiğinimi? onun yerine git eczaneye pişik kremi al her gece sür bende önceden olurdu, artık hiç olmuyo. mutluyum huzurluyum pişiksiz(derken sabah her türlü pişik olabilecek yerde pişikle uyanırmışım, intihar ederim valla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kilo aldığım yaz olmuştu bitek bende. onun dışında hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 pişik iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bende pişik olma imkanı yok. bacaklarım asla birbirine sürtünemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bi arkadaşta kiloyla pişiğin alakası olduğunu savunuyodu. *diyete başlar* bol bol kilo verinceye kadarda her akşam krem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 oha pisik ne lan delikanli adam pisik olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 of ne lütfi adamlar var yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 olsa da soylemez abi, bu ne boyle, rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aquila said: olsa da soylemez abi, bu ne boyle, rezillik. asdgsahsdgah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 her akşam krem sürüyorum mutluyum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kankalık durumumuzu yeniden gözden geçireceğim bu postundan sonra :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar