yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 al lan al. üzüldüm durumuna. sevinsin garip ne mal insanlar var forumda değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben tunca'nın yerinde olsam kafanı popona sokardım açık konuşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 winston o:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yanlış topicler bunlar. Ayıp yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Xaenin said: Ben tunca'nın yerinde olsam kafanı popona sokardım açık konuşayım. bana mı dedin yoksa arayana mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sana değil, ama sen de foto koymuşsun, yapmayın şöyle şeyler. Ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yetemenk said: Xaenin said: Ben tunca'nın yerinde olsam kafanı popona sokardım açık konuşayım. bana mı dedin yoksa arayana mı :S Xaenin i bilmem ben ikinizinkini birbirinize sokardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 zaten forumda olan bi foto. araklayıp da koymadım ama diğer dediğinde haklısın. yanlış anlaşılmalar olacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Overseer said: yetemenk said: Xaenin said: Ben tunca'nın yerinde olsam kafanı popona sokardım açık konuşayım. bana mı dedin yoksa arayana mı :S Xaenin i bilmem ben ikinizinkini birbirinize sokardım. terbiyesizleşmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Cansu koş kız hit üstüne hit aldın bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yonjaya çevirdiniz ama lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yetemenk said: terbiyesizleşmeye gerek yok. hade lan üstte pezevenk muhabbeti yapıp terbiyemi öğretiyosun dümbük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 armut bişi sorduk dmi sadece aa ! tabi bu abazanların arasında böyle bi topic açınca sonuç belli yani kazmalar sizi rte paklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Kız resmi istiyosun sonra abazalara laf atıyosun sayın arkadaşım kişilik çatışmasından mı muzdaripsin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Abazan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bak o resmi isteme kısmı tamamen şaka amaçlıydı buda belli zaten sadece kimin resmi dedik taamı bende biliyorum albüme girip bakmayı o kdr abazan olsam burrda topic açmazdım korkma aa noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 PassivE_KesH said: armut bişi sorduk dmi sadece aa ! tabi bu abazanların arasında böyle bi topic açınca sonuç belli yani kazmalar sizi rte paklar :D şu foruma verdiğiniz kadar kendinize zarar verseniz nüfus azalsa gen havuzu kalitesi artsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yetemenkin koyduğu fotoyu merak ettim öm pls fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hem pasif hem keş demişti orçun dgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 tamam siz kralsınız e bizde napalım salak salak takılıyoruz forumda 2600 mesaj atmısım hep yeni gelenlerde post kastım kraldan çok kralcıyım.Hatta biliyor musunuz kendimi hiç bir şekilde ispat edemedim işte böyle yerlerde millete laf söylüyorum kendimi tatmin ediyorum napalım seviye farkı arkadaşlar kusuruma bakmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ciddileşmeyin silerim hepinizin hesabını haxxorlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bende ciddi değildim başlardada arkadaşlar baya ciddi napalım. tamam aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 patide degisik degisik tipler gordum, ama boylesini daha once gormedim. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Abi kimse kral falan değil. Pati'de artık kızların da olduğu fikrine alıştırmaya başlayın kendinizi, nereye baksam abaza abaza muhabbetler hala. Abaza muhabbetini bırak, olur yapılacak bişey yok ama gelip de buralarda takılan bir kız vardı o kimdi, resmini yollayana para vericem geyikleri "ayıp". Bahsettiğin kızın sevgilisi de paticikten, kıza ayıp olmasını bırak adama ayıp değil mi? Elalem kız arkadaşının fotosu için topic açıyor. Dediğim gibi, benim kız arkadaşıma böyle bişey yapsa biri kafasını sokarım kıçını hiç acımam. Birazcık etrafınızda olan bitenden haberiniz olsun, Adriana Lima'yı açmıyorsunuz paylaşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 *aar abi mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar