Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crossbow aldım:)(a.k.a. Chemical gene silah aldıı!)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Valla Bizim kapıcı Bayram abi sölemişti bizim köyde çokgüzel ok yay yaparlar diye
bende tamam dedim 15 milyona yaptıriyim bitane dedi:) oklarıda bol var bir bitkinin sapı dedi (resmen diablodaki bolt:) )
1 ay sonra köyden gelirken getirdi crossbowumu:)
Valla çok güzel işcilik var biraz aceleye gelmiş kıymıkları temizlenmemiş çıkıntılar duruyor ben 1 saatte o kısmı düzelttim cillop oldu tam anlamı ile
Şimdi bide cilaladım 15 saattir kurumasını bekliyorum:) tahta olduğu için çatlakları felan kazıdım geceliyin kırılmasın çatlak ilerlerse diye
Bitek ipi hala çamaşır işi mavi lastik böyle onu değiştiricem ya çelik tel koyarım lastik kaplı yada keten ip(sağlam mancınık yapmıştım onla ama sürtünmeye dayanırmı bilmiyorum)
Evde 1 2 bolt var ama ok malzemesi doldu ev tahta çubuklar böyle bayram abiden rica ettim yapıcakmış bana:)
Kurusun ss de koycam:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi.
-orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun?
-evet goruyorum.
-o dugme sana girsin. ahahah

Sosyal ağlarda paylaş

aaa cok merak ettim ben $imdi[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bende chemıcal ne kadardır bu cıns bır topıc acmıyor yoksa duzeldımı dıyordum :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Etos, 11 February 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
1350 dolar çünkü o bir katana değil iaito. Yani biri sana onu saplasa en fazla saplanan yerin morarır.

aa valla yeni gördüm diilmiş lem :D
bu arada nası morarır yaw deşer lan adamı o =)[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture
Mail me : [email protected]
Darkworld Strong Life UO - Intergame
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burdaki dövül sanatlarının yerinde satılıo katanalar 100 dolara..alıcam bir tane..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...