Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sakal problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben normalde çok sakal uzatan biri deilim. bi uzatayım dedim birazcık işte 3-4 cm kadar oldular. ama sakallar çok yerçekimini umursamıyo gibi. aşağı bakması gereken sakallar karmaşık bi düzen içinde afedersiniz popodaki kıvıcık saç gibi(hepsi değil ama aradan belli edio 1/3'ü) hep makineyle traş olurum. bu durumun düzelmesi için ne yapılabilir? vs..
Mesaj tarihi:
Sakal çıkış yönü genelde ergenlikte falan ilk jiletler düzgün vurulmuşsa düzgün olur. İstisnaları da vardır ama genellikle böyledir. Nereye bakmasını istiyorsan keserken "jiletle" o tarafa doğru kes.
Mesaj tarihi:
baya bi uzatınca benimde karışıo birbirine.ama ztn dozunu iyi ayarlamak lzm :).kirli sakalı biraz geçince güzel duruo sorası gerçekten kötü.

saç kremi uyuyana kadar idare edio da sabah kalktıgında yine karışıo
Mesaj tarihi:
bu ustura olayının gerçekliği var mı? ters çıkan bi sakalın sonrada düzeldiği görülmüş mü?.. gidip boş yere ustura aldırıp hergün cildimi tahriş etmeyeyim boş yere sonra..
Mesaj tarihi:
jilet jilettir hergün tıraş olmanada gerek yok sadece jileti tek yöne doğru sadece kes
yani bi üste bi alta yaparsan olmaz kıl döner falan fişman
normal şekilde her seferinde tek yöne doğru tıraş ol kısaca
Mesaj tarihi:
abi bu sakallar benimde başıma dert.kestikten 10 gün sonra istediğim gibi oluyor ama 11. gün kötü oluyor.ondan randevudan 10 gün once kesiyorum sürekli sdfsdf
  • Yeni Oluştur...