Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahanda bunda da sanki sol omzunun üstünde askısı varmış gibi duruyo ama emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 PhysX said: pek tatlıymış myvmymv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 velkam to garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM YANİ. KİŞİSELDE 2 DK CİDDİ BİŞİ KONUŞUCAZ DİREKT GARBIÇLIK YAPTINIZ KONUYU. BİR ÖRNEK VERSENİZ YETERDİ. HAYRET BİŞİ !!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 çok gereksiz olmuş konunun garbıça fırlatılması. 1-2 mesajı silmek bariz daha mantıklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Füks said: ahanda bunda da sanki sol omzunun üstünde askısı varmış gibi duruyo ama emin olamadım Bebişim, sörfe ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 o koşan kız anime değil miydi, onun burnu yoktu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 @yav bi daha düşün istersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yav said: çok gereksiz olmuş konunun garbıça fırlatılması. 1-2 mesajı silmek bariz daha mantıklı yani. o mesajlar silinince yeni resimler upload olmicak mıydı sence? heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Füks said: bunla koşulur mu be Şunla koşuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 3 kafa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Dynun said: yav said: çok gereksiz olmuş konunun garbıça fırlatılması. 1-2 mesajı silmek bariz daha mantıklı yani. o mesajlar silinince yeni resimler upload olmicak mıydı sence? heh. Gerekli uyarı yapılınca olmamalı, veya otoriteniz sıfır. neyse yahu banane, bol memeli gif'ler koyun madem değsin garbıça geldiğine heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 haklısın ben anlamaz pek. yeniyim daha. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aman alınıp gitme de yine :((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Cd- said: Füks said: bunla koşulur mu be Şunla koşuluyo :)o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 moderasyonla ilgili public eleştiri yapmak, modlara bu şekilde bulasmak yasak. cok derdiniz varsa ozel mesaj atarsiniz adminlere, onlar ilgilenir, hatta zegnanin konuyla alakali yazisi kişiselde var, yine boyle ipsiz sapsiz yorumlar uzerine yaptigi bi uyari. anlamiyorum ben ya, insanlar catmak icin yer ariyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 peki pardon. da bir adet garbıç postu sizi bu kadar geriyor/çatlatıyorsa bırakın abi bu işi değmez yani boşuna stres :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ayrıca memelere geri dönelim lütfen gece gece abuksubuk bir forum tartışmasına girmek istemem =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 selam, roket adam yalnız değilsin ama askılı da iyidir demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben bu adamla 1 sene aynı yerde kaldım birde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bi de üstüne eve cıkmayı dusunuyordun gerisini tahmin etmek istemiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 fsdfds satışı koydu ya çıkmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abi dinan bin yılın kontrollü deneyini yapıp gerçekleri ortaya koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 straplez daha cok boyle bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar