Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 fury warrior un dps class ı degil mi? o gearla dps yapman dogal zaten? ha 1600 dps için üstünde nasıl bi gear vardır bilmiorum ama feral druidi prot olarak geçmek mi? komik cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sparkcaster bence katrana bulandın birazdaha kıvranırsan geliyor kaz tüyü sen prot halinde geçerim dedin.. giy kalkanını tank setini.. yada atıp tutma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 prot warriorla gecerim dedi, belki azniroth takıp gecicek orası sizi ilgilendirmez arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Eşit ilvllı bi cat duridi yine geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ench shaman ve hunterla gecer yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cuce said: prot warriorla gecerim dedi, belki azniroth takıp gecicek orası sizi ilgilendirmez arkadasım. Avukatı da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben onun feykiyim. arada cidden gecer gecmez banane, ama insan olun gecer demiş olmuş denir arada böle şeyler. ben bizzat elinize kolunuza yazık acın bi lock sb spamlayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cuce said: prot warriorla gecerim dedi, belki azniroth takıp gecicek orası sizi ilgilendirmez arkadasım. komik bi savunma oldu. ben bi class ı geçerim dersem eşit seviyedeki class ı geçerim derim sadece öbür türlü cidden saçma olur. bende yeni 70 olmuş honor item kasmamış her class ı şu anki gearımla geçerim dpste. hatta tank gearımla bile geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cuce said: ench shaman ve hunterla gecer yahu. o ench shaman ve hunter warrior druid aynı partideyse geçemez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 niye şaşırdınız bu kadar onu anlamadım, offical forumlarda druidler zaten ağlıyor t6 seviyesinde prot spec warriorların dps i cat dps den fazla diye, hayır bunu ilk söyleyen ben değilim ki çok uzun threadler vardı. ayrıca tartışmayı uzatmak istiyorsan prot spec dedim yukarda görüldüğü gibi, tabiki dps gear giyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Hunter Warlock/Rogue dengi dps.. Druidle aynı kefeye koymıyalım arkadaşlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hiç öyle bi ağlama hatırlamıyorum. bear form ve bear itemlarıyla prota geçilmezken , cat form ve cat itemlarıyla prota geçilmek... prot specde fury itemlarına gelirsek. bizde bear formda kitty dps itemları giyebiliriz aynı mantıkla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sparkcaster said: niye şaşırdınız bu kadar onu anlamadım, offical forumlarda druidler zaten ağlıyor t6 seviyesinde prot spec warriorların dps i cat dps den fazla diye, hayır bunu ilk söyleyen ben değilim ki çok uzun threadler vardı. ayrıca tartışmayı uzatmak istiyorsan prot spec dedim yukarda görüldüğü gibi, tabiki dps gear giyecem. yani dedigin t6 dps gearlı bi druid t6 dps gearlı bi prot warrioru geçemez? üzerimde t6 olsa bu iddianı test ederdim ama malsef işte kader.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gel verelim tekrardan ilidin farma basladık muahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben permanent adına ve ordaki bi kısım oyuncuya gıcıgım gelmem :D zaten acc kapıorum wotlk de döncem yemişim ilyidanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=81185&stream=Vimeo&h=cfc6e26e74e5f7b708a340301dae09aa prot warrior dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dworgian said: fury warrior un dps class ı degil mi? o gearla dps yapman dogal zaten? ha 1600 dps için üstünde nasıl bi gear vardır bilmiorum ama feral druidi prot olarak geçmek mi? komik cidden Arkadaşın dediği şu, üzerimde dps gear vardı ama talentim prottu (Devastate prot talentten gelen bi skill oldugu üçün :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 _Rion_ said: Dworgian said: fury warrior un dps class ı degil mi? o gearla dps yapman dogal zaten? ha 1600 dps için üstünde nasıl bi gear vardır bilmiorum ama feral druidi prot olarak geçmek mi? komik cidden Arkadaşın dediği şu, üzerimde dps gear vardı ama talentim prottu (Devastate prot talentten gelen bi skill oldugu üçün :D) ben onu anladım talent prot gear dps olarak druidi geçerim dio. bende cevap olarak, eşit gearlı bir druid cat dps ve bear tank formları arasında sadece form değiştirip çalıştıgı (yani warrior gibi gidip respec olmadıgı) için warrioru ezer diorum. yanlışım varsa affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Asıl soru şu! Tank gearli bear mi döver, tank gearli warrior mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kenu said: http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=81185&stream=Vimeo&h=cfc6e26e74e5f7b708a340301dae09aa prot warrior dps "The spec I use in this footage (10/10/41) is a very close modification of my normal tanking spec (11/5/45)." Yani abi dps i arttırmak için tank specden biras değişime uğramış. "Consummables used: Flask of Relentless Assault 20 STR food Adamantite Sharpening Stone Haste Potion x2" Ayrıca tabi. Bu sayede 1600 sustained dps yapmış ok ona da lafımız yok yapılamaz demioruz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Gangren said: Asıl soru şu! Tank gearli bear mi döver, tank gearli warrior mı? :p Bence druid pataklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 druid warrior u cc e alıp kendini heallamayı başarırsa feci döver söölim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 cc falan yapmadan yani form deiştirmeden alır aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 "Consummables used: Flask of Relentless Assault 20 STR food Adamantite Sharpening Stone Haste Potion x2" bu consumables ı kullanmadan raid yapıyosanız vay halinize zaten :) shat flask/food/sharpening stone zaten şart ve ucuz şeyler, 2xhaste potion biraz extra Teron gibi bi savaş için ama yine de prot dpsnin hakkını verin. eşit gear levelde prot vs druid demişsiniz, Karazhan levelinde gearda tabiki druid daha çok dps yapacak, ancak druid, gearla en kötü scale olan sınıf olduğundan, BT ve üzerinde o fark kapanacaktır ve prot warrior daha çok dps yapacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kenu said: eşit gear levelde prot vs druid demişsiniz, Karazhan levelinde gearda tabiki druid daha çok dps yapacak, ancak druid, gearla en kötü scale olan sınıf olduğundan, BT ve üzerinde o fark kapanacaktır ve prot warrior daha çok dps yapacaktır diye düşünüyorum. bak bu mantıklı olabülür evet good work blizz /clap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar