xieon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Dün bir arkadaşım internetten metallica biletini satmaya çalışıyordu. Dedim benim üye olduğum bir forum var kitlesi, insanlari baya iyidir oraya da yazayim. Dedi adi ne? Ben paticik diyin baya bir güldü. Sonra siteye girdi bir bakti turunucu tema falan dedi ki: "Gaylerin takıldığı bir siteye benziyor ama olsun". Bugünkü şu razien fotolarindan falan sonra harbidan sorgulamaya başladım kendimi korkuyorum :( Bu arada arkadaş kızdı yani ona rağmen bu damgayı yedik :(
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 paticik gay sitesi değil harbi lan paticik ne sitesi:S
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bu isim delikanlı adamın başına iş açar.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Turuncu temayı kullanmak büyük hata. Bide silinen bi ekşisözlük yazısı var paticik.com için, pembe pijamalarıyla bilgisayar karşısında oturup birbirine laf yetiştiren gayler gibi bişeydi ahah.
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 axedice said: Turuncu temayı kullanmak büyük hata. Bide silinen bi ekşisözlük yazısı var paticik.com için, pembe pijamalarıyla bilgisayar karşısında oturup birbirine laf yetiştiren gayler gibi bişeydi ahah. off baya ağır...
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 axedice said: Turuncu temayı kullanmak büyük hata. Bide silinen bi ekşisözlük yazısı var paticik.com için, pembe pijamalarıyla bilgisayar karşısında oturup birbirine laf yetiştiren gayler gibi bişeydi ahah. oha lan noluyoruz afişe olmuşuz resmen dsfaffd.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 KosPer said: axedice said: Turuncu temayı kullanmak büyük hata. Bide silinen bi ekşisözlük yazısı var paticik.com için, pembe pijamalarıyla bilgisayar karşısında oturup birbirine laf yetiştiren gayler gibi bişeydi ahah. oha lan noluyoruz afişe olmuşuz resmen dsfaffd. ohahasdfsgd
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Siz karar verin http://forum.paticik.com/read.php?13,3412120,page=1
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kedidir kedi demek istedi canım
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben gay değilim diğer arkadaşlardan gay olan varsa bilmiyorum ama...
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben paticiğin , ufak pati anlamına geldiğini bu senın basında farkına vardım.
Öne çıkan mesajlar