Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Paticik gay sitesi mi?"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün bir arkadaşım internetten metallica biletini satmaya çalışıyordu. Dedim benim üye olduğum bir forum var kitlesi, insanlari baya iyidir oraya da yazayim. Dedi adi ne? Ben paticik diyin baya bir güldü. Sonra siteye girdi bir bakti turunucu tema falan dedi ki: "Gaylerin takıldığı bir siteye benziyor ama olsun". Bugünkü şu razien fotolarindan falan sonra harbidan sorgulamaya başladım kendimi korkuyorum :(

Bu arada arkadaş kızdı yani ona rağmen bu damgayı yedik :(
Mesaj tarihi:
Turuncu temayı kullanmak büyük hata.

Bide silinen bi ekşisözlük yazısı var paticik.com için, pembe pijamalarıyla bilgisayar karşısında oturup birbirine laf yetiştiren gayler gibi bişeydi ahah.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bide silinen bi ekşisözlük yazısı var paticik.com için, pembe pijamalarıyla bilgisayar karşısında oturup birbirine laf yetiştiren gayler gibi bişeydi ahah.

off baya ağır...
Mesaj tarihi:
axedice said:

oha lan noluyoruz afişe olmuşuz resmen dsfaffd.
Mesaj tarihi:
KosPer said:
axedice said:

oha lan noluyoruz afişe olmuşuz resmen dsfaffd.

ohahasdfsgd
  • Yeni Oluştur...