yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 herkes sesu'nun fotoyu arıyor galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu said: e iyi de forumda elaleme açık açık msn vermekle gelip tanışmak isteyen birine insancıl davranmak arasında fark var ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu haklı hacı. ciddi misin deme.. normal hayatta tanışmak daha riskli bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 "normal hayatta tanışmak" dediğimiz şeyin o kadar çok paramtresi var ki riskli falan demen bilimsellikten gayet uzak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sen anlamak istemessen ben napam aga yav.. herhalde bi sürü parametresi var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahaha süperms topic. O msn adresi de selen diye birine aitmiş, sesu diilmiş. Çok cool takılıo ama sildm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Nası ya bi saattir sesu diye konuştuğum bi başkasımıymış şimdi? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 alla alla.. ben eklediğimde adres yanlış dedi lan azuahzuhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 axedice said: Nası ya bi saattir sesu diye konuştuğum bi başkasımıymış şimdi? =( sesu 89 lu olabilir mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu said: şu msni hakkaten eklemeye çalışan varsa da çıkıp burda itiraf etse negzel olurdu :D ben eklemeye çalıştım ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yetemenk said: sen anlamak istemessen ben napam aga yav.. herhalde bi sürü parametresi var. :D görücü ftw. Sesu, annemle hayırlı bi iş için geliecz, akşam müsaitseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 SKeLeToN said: ahaha süperms topic. O msn adresi de selen diye birine aitmiş, sesu diilmiş. Çok cool takılıo ama sildm. :D obaa selen mi ekleyelim bi o zaman yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kamera acıyor mu kamera acmıyorsa bosuna eklemeyeyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 KABAL ATMADA BANAAAAA =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Offf kızlar offff. Dünya kadar malın olacağına, ............................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya eski albümdemi ne bi kız vardı kızıl saçlı yanlış hatırlamıyorsam önünde birde marlboro paketi vardı kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben bide topic açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 basmalı kınalı sıkı sıkı sarmalı yazmalı dövmeli yumuşak ince beli sevmek sevaptır bütün kızlar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bütün kızlar güzel filan değil, Türk kızları o kategoriye hele hiç girmiyor ne yazık ki. Geneli konuşuyoruz, istisnalar ve kaideler klişesi. Hele birde güzel olduğunun farkında olan bir Türk kızı varsa ortada aman aman uzaklaşmak farzdır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 arkana bakmadan kaçacaksın o zaman. hatta mümkünse ışınlan bi yerlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aktiftablet said: Sesu, annemle hayırlı bi iş için geliecz, akşam müsaitseniz? Kahveyle zehirliyo o yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sesu said: çok fazla tez var ama.. türk kızları iidr türk kızları kakadır türk kızı yüz vermez falan hangisi ne biliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 asduhad koptum son 2 posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 tuzlu kahve yapacak sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Türk milleti çalışkandır. Bi de benim memurum işini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar