PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 birde güzellik + zeka kombosuna sahip olanlar fazlalaşsalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bunuda bi 5 kere quote larim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Quibble said: Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Baluu said: Kızlarımız güzel valla katılıyorum. Ancak kızlarımız problemli, bunun da çözülmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 istanbul kalamışta yaşıyorum.ve türk kızlarından dogdugumdan beri memnunum :) memnun olmayanlar sorunu kendilerinde arasınlar hepimiz çok zekiyiz mukemmeliz.bide güzel ve zeki kızlar ararız:) kadın milletinde zekanın hangisinde oldugu belli olmaz.hepsinin safa yattıgı büyük bi gerçek.bizden daha zeki ve cin gibi olduklarınada eminim.3-5 cadde özentisi buna dahil değildr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dogan ne buyuk laf ettin kanka ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Valla bi anda ünlü oldum. ehe. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Red said: istanbul kalamışta yaşıyorum.ve türk kızlarından dogdugumdan beri memnunum :) memnun olmayanlar sorunu kendilerinde arasınlar ozmn sana mert icgoren - turk mali ni armagan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yok armagan etmeye degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 et et güzel şarkı ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 tamam öleleri gerçekten var.bunu asla inkar edemeyiz.ama gavur kızlarının sevilme nedeni sevişgen olmaları değil mi ? onlar sevişince tatlı ve zekiler.bizimkiler mal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 onlar akil dolu sevisiyor sdfsddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Başarılı türk kızları var ya. Çok güzel ve çok seksi olmasa da olur, zeki olsun, sağlam espiri anlayışı olsun, ağzını açtığı anda sığlığı dökülmesin mutlu olur bence insan. Ben olurum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Kabul edin bre işte, türk erkeginin muadili türk kızıdır. Üst düzey fiziksel güzellige ve mental gelismislige sahip yabancı kızların karsi cins olarak muadili miyiz ki , boyle acıklı konusmalar var anlamadım. İnsan kendini bilmeli ona göre davranmalı. Aradan kendini tenzih edenler olabilir tabi , genellemeye karsılık genelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 PhysX said: birde güzellik + zeka kombosuna sahip olanlar fazlalaşsalar.. oha oyleleri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sdgskdjhg.. temmuz allah belanı, seni çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mADmaXimus said: PhysX said: birde güzellik + zeka kombosuna sahip olanlar fazlalaşsalar.. oha oyleleri var mi? kafayı yeriz lan biz erkekler olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet bir adet banu güven her eve lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ben nilay dorsa yı istiyorum.evde bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bi karı vardı neydi adı dur hatırlayınca yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 karı diil bağyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Anama japon gelin yakışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 thread'i fantaziye cevirmeniz 3 sayfa surdu ve boylece iddiami da kazandim. woohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 biz sen kazan diye yaptık sdfsdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 vay anam vay, iddaaya girip konu açmak ha ! De fantaziye çevirilmeyeceğini iddaa eden arkadaşı takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar