Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 izliyeniniz varmıdır bilmeme ama şuan 2ci bölümü yayınlanıyor çicek taksiden direk çakma bi dizi ama ben gülmeyi beceriyorum izlerken.. tavsiye ederim kanal d de her pazartesi 20:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sıkıldım bu aptal dizilerden.hep izlemeye calısıyorum ama beceremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yabancı dizilerden çalacak bir şey kalmadı artık eski türk dizilerine döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 levent ülgen için izlenir bu dizi cok kral oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Tesadüfen tv'de ananem izlerken denk geldim. Pek beğenmedim. Böyle fazla boş insanı sarmayan bir havası var gibi. Aslında konusundan çok şey çıkabilir. Taksici dediğimiz adamlar her gün ne maceralar ne anılar yaşayan adamlar sonuçta. Her taksiye bindiğinizde La Fontaine'i binbir gece masallarını geride bırakıcak hikayeler dönüyor (tamam bazıları 18+ tabii) ama potansyelini pek kullanamamış, çok şeyden kısmış aile dizisi sıradan dizi olma uğruna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çiçek taksi fake i =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 şöyle taksicileri sevgi kelebeği olarak gösteren dizilere bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar