Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halay Ve Yoklama Topiği.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
#gecevardiyasi'nda konuşup cevap almak için umutsuzca çırpınırken bağırsakları çengelle sökülüyormuş mahkum gbi olan genç mırıldanır..

engizisyon admini: hışt susun irc kuşları, mahkum bişi söyleyecek!

*!genç adam öyle bir çığırır ki şatosunda kokoreç yiyen kedi'nin boğazına maydonoz kaçar*

FREEEEEEEEEEEEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMM!!!!!!![signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
hacan Delucian ha purdadır ...
Halay Paşinada Taliptur da ...
(sinsice beyaz mendilini çıkarır halay basına backstap yapmak icin yaklasır) ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ...
Ateş bilmez nasıl yaktıgını ...
Aranel Lúinwë ...
Mesaj tarihi:
Olanlar El kaldırsın ve Halay çeksin...
Buyrun...

Madcat!!!
Burda!!!!!!!!!

*!Halay halay!*[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..

Mesaj tarihi:
Mad sana sölemesem bilmicekdin bile:P

Burda
*teey tey tey*[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
Helal kemikıl.
Ben her akşam bakiodum akşam üstüleri bakmiodum 10 a kadar falan görmezdim herhalde haklısın. :)[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun

MadcaTtt..

Mesaj tarihi:
eheh çok sıkıldık beh pati yokken
*!burda der, elini kaldırır*[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
halay başı, allah allaah allahhh tey tey tey[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.

[Bu mesaj sanerixx tarafından 25 Mart 2004 05:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Emalethhh nirde??????
Halaycı başımız????????
Biri haber wersin.!! :)[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun

MadcaTtt..
Ace.....

• Yeni Oluştur...