Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dory

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

Bırakın bu safsataları, hiç de yerinde değildi, eğer duyduklarımı söylediyse.

Basit bir konuşmayı yerine getirememek acı bir şey, hele de bunu bir çocuk yapmıyorsa. Hadi dedim yerine getiremedi, bunu görüm aşırı satisfaction içeren "!" işaretine abanıp, yazılar yazmak, bir insana nefret duymak, ya da duyduğu nefret nedeniyle bir başkası'nın kötülüğünü istemek, daha da acı. Hadi bu da yapıldı, en son kademede moderasyonu yapılması gerekildiği yerde, bunu uygulamaya geçirmek ve oh yes tam da yerindeydi demek, daha daha acı.

Uzun lafın kısası hocalar, burda fazlaca vakit geçiren, bir şeyler düşünen, düşüncelerini döken insanlar olduğu sürece burası var. Yoksa paticik koca bir hiç.

Ben insanların konuşarak anlaşabileceğini düşünüyorum, ve bir insanın bir diğerine küfür etmesinin ise, sadece o insanı daha küçük düşüreceğini düşünüyorum. Bu nedenle böyle tartışmalara pek girmem.

Kendimden örnek verecek olursak,
bir gece bir terbiyesizliği ortaya koydum, o topic'de olan bazı arkadaşlar tarafından bir çok suçlama ile karşılaştım, her şeyi uzun uzun açıkladım, hiç bir şeye kızmadım (o resim dışında) hiç bir bireyin söylediği bir şeyi bir kavgaya çevirmedim, ben bu yüzden baluu'yum.
O günkü konuşmadan sonra -wissy arkadaşımız resmen stalkerlık yaptı, bi adıma topic açmadığı kaldı. Her attığım mesajın peşine baluu banlansın yazdı, nooldu ? Ben ona her yazdığı yerde neden böyle düşünüyorsun dedim ? tartışma çıkarmadım, kavga etmedim, banlanmadım. Ama benim gözüm -wissy eridi bitti, bir insan tanıdım.. bir insanı daha hayatımdan çıkardım. Ama ben küçük düşmedim.

Dory'nin yaptığı işte budur. Yanlış bir şey olduğunu savunmak, doğru olduğunu savunmak kadar saçma bence. Ama olmaması gerektiğini savunmak gerek. Ve bu konuda da görüşülecekse, dory ile görüşülür. Düşünceleri dinlenir.

Sonuç olarak, hayatın her anından keyif almak lazım, ama kendi hayatınızın her anından, bir başkasınınkinden değil !
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...