elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Sarcasm on ne abi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kendin git de bi rahatla ismayil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahaha nian <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BAS GAZA ASKIM BAS GAZAAAAA KIM TUTAR SENI BAS GAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BU YOLLAR SENIIIN HIC DURMAAAA HADI UCUR BENIIII BURDAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Akhlaur said: Yok be düdüğe ban vermezler.İsmail YK rus yapalım mı seni?Abarttın iyice yahu ona buna laf atarım kralım diye. adam işini biliyor valla kralsa kral ;) uymayım kardeşim adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İsmail YKK said: rusa götüriyim mi lafını da o bana küfür ettikten sonra dedim. kasma daha, haksızsın. burtonesk said: çok yerinde bir küfürdü. dory <3 selam, rusa götüriyim mi seni kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bırakın bu safsataları, hiç de yerinde değildi, eğer duyduklarımı söylediyse. Basit bir konuşmayı yerine getirememek acı bir şey, hele de bunu bir çocuk yapmıyorsa. Hadi dedim yerine getiremedi, bunu görüm aşırı satisfaction içeren "!" işaretine abanıp, yazılar yazmak, bir insana nefret duymak, ya da duyduğu nefret nedeniyle bir başkası'nın kötülüğünü istemek, daha da acı. Hadi bu da yapıldı, en son kademede moderasyonu yapılması gerekildiği yerde, bunu uygulamaya geçirmek ve oh yes tam da yerindeydi demek, daha daha acı. Uzun lafın kısası hocalar, burda fazlaca vakit geçiren, bir şeyler düşünen, düşüncelerini döken insanlar olduğu sürece burası var. Yoksa paticik koca bir hiç. Ben insanların konuşarak anlaşabileceğini düşünüyorum, ve bir insanın bir diğerine küfür etmesinin ise, sadece o insanı daha küçük düşüreceğini düşünüyorum. Bu nedenle böyle tartışmalara pek girmem. Kendimden örnek verecek olursak, bir gece bir terbiyesizliği ortaya koydum, o topic'de olan bazı arkadaşlar tarafından bir çok suçlama ile karşılaştım, her şeyi uzun uzun açıkladım, hiç bir şeye kızmadım (o resim dışında) hiç bir bireyin söylediği bir şeyi bir kavgaya çevirmedim, ben bu yüzden baluu'yum. O günkü konuşmadan sonra -wissy arkadaşımız resmen stalkerlık yaptı, bi adıma topic açmadığı kaldı. Her attığım mesajın peşine baluu banlansın yazdı, nooldu ? Ben ona her yazdığı yerde neden böyle düşünüyorsun dedim ? tartışma çıkarmadım, kavga etmedim, banlanmadım. Ama benim gözüm -wissy eridi bitti, bir insan tanıdım.. bir insanı daha hayatımdan çıkardım. Ama ben küçük düşmedim. Dory'nin yaptığı işte budur. Yanlış bir şey olduğunu savunmak, doğru olduğunu savunmak kadar saçma bence. Ama olmaması gerektiğini savunmak gerek. Ve bu konuda da görüşülecekse, dory ile görüşülür. Düşünceleri dinlenir. Sonuç olarak, hayatın her anından keyif almak lazım, ama kendi hayatınızın her anından, bir başkasınınkinden değil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hocam naptın sen konu dışına taşıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Baluu said: Sonuç olarak, hayatın her anından keyif almak lazım, ama kendi hayatınızın her anından, bir başkasınınkinden değil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Baluu güzel bir noktaya değinmiş.Düşünülmesi gereken bir nokta ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Baluu seninle cok fena dalga geciyoruz. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 DeathLord said: /sarcasm on Yoksa Dory'nin 3 gunluk yoklugu bilimum Sendika uyesinin 1 haftalik yoklugundan buyuk bosluk olusturur suphesiz. /sarcasm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 jpg Yazinca bile anlamiyorlar /jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 OOOOOOOO :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 amam tartıştınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 HOBA 3 gün bayram lan bana süper up dıs kış tıs. ama 1 hafta değilse neyse ben söylemekten bıkmadım,kimileri yapmaktan bıkmadı amaan canımı sıkamıcam, hoppaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oha lan bu kadar mı sevilmiyo dory. arada bi banlensin o zaman bütün pati sevinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 gelince beni de bölümden banlar sevmiolar ühü !!!111bir diye. banlanana kadar up dıs kış tıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 demek cons banlansa garbıc ne hale gelicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Banlandı ki zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 3-4 defa hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 elbet her pati yörünge dışını tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dory haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BloodyBeast said: yahu ilginç bişey daha var. dün dynun buraya mod oluyor. bugun dory küfürden şutlanıyor. kıllanmamak elde değil. dinan önceden de moddu zaten, sonra bırakmıştı, geri gelmiş sadece. ki dory ile düşman insanlar değiller =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 puritania said: dory haklı küfür etmesini gerektirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar