Draco Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Hahahahaha biz adamı var yaaa. İsmail mesaja şöyle 3 hilalli bayrakta koydun mu? Biraz fazla sert olmamış mı sence? (Bu arada ingilizce "horde" kelimesinin temelinin bizim "ordu" kelimesinden geldiğini biliyormuydunuz, zaman içinde değişerek.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 süper olmuş hemen mail atayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 "How can you ban Turkey from using "scroll of resurrection". What can be the logical explanation or excuse for this behaviour. How can you ban any player from using any bonus just because of the country he/she lives in. Aren't we, the Turkish users paying the same amount per month as your beloved French or American or English or German or Chinese users? Please give us a brief, logical and acceptable explanation about this ban, or if this an unintended mistake, please fix it as soon as possible." bu güzel bi toplu mail yazısı olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 adres verin yollıyım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 https://www.wow-europe.com/community/webform/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 çinlileri çıkar ence aradan, onlar da banlıdır belki. heriflerde her türlü pislik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ama çince server bile var :) ayrıca orda ekle çıkar yapın yav kafanıza göre işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 çinliler çok kalabalık ve bela bir kesim çünkü, ayrı bir yerde takılsınlar diye bir onlara kovan inşa etmişler diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o da dogru o zaman chinese i çıkarıp spanish ve russian ekleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 alem adamsın adaş. söyle bakam druid kasımı kolay mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kolay be yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Dworgian said: o da dogru o zaman chinese i çıkarıp spanish ve russian ekleyin :D russianda var server olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Dworgian said: ama çince server bile var :) ayrıca orda ekle çıkar yapın yav kafanıza göre işte :D EVE online diye devasa bir oyun var. Uzayda geçen MMORPG. Yıllardır her oyuncusu aynı serverda oynar. 100.000 kişi oynuyorsa o oyunu o anda, 100.000i de tek serverdadır. Zaten dev uzay oyunudur. Hep böyle gittiler. Ta ki çine açılana kadar. Bütün oyuncuları, BÜTÜN oyuncuları inanılmaz isyan etti. Protestolar, mailler gırla yağdı. "Chinese farmerları burda istemiyoruz" isyanları doldu taştı. Öyle ki oyunun yapımcıları tarihlerinde ilk defa ve tüm politikalarını değiştirerek, sadece çine özel bir server kurdular. Üstelik tüm çin ip leri de o servera yönlendirildi seçim şansı da yok. Şimdi, oyunun 2 serverı var. Biri Çinlilere, diğeri kalan herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 We are honorful country and fathers of Ottomans ne abi? osmanli cocuguyuz tamam klasiktir de, bu ters olmus sanki ben de ilk ciktigi zamanlar kullanmistim, gecen yine denedim olmadi. ip ile alakasi yok zira fransadan girip deniyorum ben, direk acc kaydina bakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Rewendor said: Dworgian said: ama çince server bile var :) ayrıca orda ekle çıkar yapın yav kafanıza göre işte :D EVE online diye devasa bir oyun var. Uzayda geçen MMORPG. Yıllardır her oyuncusu aynı serverda oynar. 100.000 kişi oynuyorsa o oyunu o anda, 100.000i de tek serverdadır. Zaten dev uzay oyunudur. Hep böyle gittiler. Ta ki çine açılana kadar. Bütün oyuncuları, BÜTÜN oyuncuları inanılmaz isyan etti. Protestolar, mailler gırla yağdı. "Chinese farmerları burda istemiyoruz" isyanları doldu taştı. Öyle ki oyunun yapımcıları tarihlerinde ilk defa ve tüm politikalarını değiştirerek, sadece çine özel bir server kurdular. Üstelik tüm çin ip leri de o servera yönlendirildi seçim şansı da yok. Şimdi, oyunun 2 serverı var. Biri Çinlilere, diğeri kalan herkese. hahahahah süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya yollayinda buyuk ihtimalle tax mevzundan felan gibi bisi kolpalicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 BonePART said: ya yollayinda buyuk ihtimalle tax mevzundan felan gibi bisi kolpalicaklar yani cevap vereceklerini düşünüyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bn de yolladım cevap gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Beyler turnuva serverına falan sadece türkler giremio diye bişey yok. Bizim diğer biçok avrupa ülkesinin turnuva serverına girememe sebebi ülke politikası bunu blizzard ceo su oturup şu ülkeyi sevmiorm gelmesinler diye karar vermio. Türkiye turnuva serverına girememe sebebi kumarhanelerin kapanma sebebiyle aynı eminim scrol of resurrection ına benzer bi hukuk sebebiyle biz yapamoruzdur (mesela laiklik:p resurrection bize ters:p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Oturanboaa said: (mesela laiklik:p resurrection bize ters:p). Patide arada sırada saçmalayan çıkıyo da böylesini görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben de onu dicektim dinimizde resurrection yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sly-One said: ben de onu dicektim dinimizde resurrection yok. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 AHAHAHAHAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Soyle bişey gordum kaynak *Are all players eligible to use the "Recruit A Friend" service? *Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to use the "Recruit A Friend" service: Austria, Finland, France, Germany, Italy, the Netherlands, UK, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Belgium and Spain. Players from outside of these countries; players with trial accounts, or with full accounts with five referrals from the "Recruit A Friend" service currently pending, are ineligible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 iyide nedeni yazmoyo ki hala burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar