Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

Off tüm hevesim kaçtı şimdi. Oysa içimde hala umut vardı, belki o kadar da batıramaz diyodum.
Bi kere avatara saygımdan kesin gidicem de, duyduklarıma bakılırsa 3 saat boyunca herifin soyuna sopuna küfür edicem gibi geliyo.
Hiç mi güzel sahnesi yok? Ne biliyim "film iğrençti ama hedehödö sahnesi güzeldi" yorumu bile görmedim etrafta.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece hırs yaparak toplam 61 bölüm olan anime Avatar'ı bitirdim :). İnanılmaz eğlenceli ve sürükleyiciydi hele son bölüm epic olmuş Aang diğer avatarların aksine Aslan kaplumbasından enerji bükmeyi öğrendi. Aslan kaplumbasının sözüde etkileyiciydi. '' Avatardan önceki dönemde içimizdeki enerjiyi bükerdik '' Bunu anlayarak avatar ateş kralını öldürmeyip ( Avatar için bütün yaşamlar kutsaldı ve kimseyi öldürmek istemiyordu ) içindeki ateş bükme gücünü aldı. Süperdi kesinlikle izlemeyenlere tavsiye ederim.

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Bu tip filmleri animeden bağımsız yargılamak lazım bence.

Abi hikaye oradan uyarlama olunca onu yapmak imkansiz. Kaldi ki anime severe istedigini vermek o kadar zor degil cidden. Hikayeye ve anime'deki tiplemelere sadik kalsalar yetecek =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...