Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abi film İ NA NIL MAZ KÖTÜ oyuncu seçimlerini geçtim nerdeyse çizgi filmle alakası yok o kadar saçmalamışlar ki, bennden en fazla 2/10 felan çalışır. 3d felan gitmeyin gelirse bide dublajlı felan izleyin tavsiyem bu olur abv shamayalayamayasıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 film yayından felan kaldırılsın diğer potansiyel filmler şabalak tarafından çektirilmesin hatta meslekten men edilsin bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hmm şamalaman aforoz edilsin, bu film baştan çekilsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ilk 20 dakkayı izledim. kötü yav. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çizgi filmi hiç izlemeyen biri için nasıl peki film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi film cidden kötü, gidip eragon felan izleyin ne biliyim, hani şu dragonları evcil köpek yapmışlar zenci elf var dediğimiz dungeons and dragons bile çok daha kalite bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yorumlari okudukca bildiginiz aglamakli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEyMDM3NDQwMl5BMl5BanBnXkFtZTcwODc5MTI2Mw@@._V1_.jpg böyle avatar olmaz olsun, küçük nihat doğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Film kötü demeyin nolur :( Filmin sonundaki Avatar state nasil bare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 trailerda gözüküyodu avatar state dandik geldiydi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 O kadarda çizgi filmini izliyorum filme fransız kalmayayım diye. O zaman Animesi çok güzel gidiyor. Baya güldüğüm sahneler var. Desenize film'de hayal kırıklığı yaşayacağım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 animesi mukemmel zaten. film tirt olacak o belli zatenama olsun izlenir her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Off tüm hevesim kaçtı şimdi. Oysa içimde hala umut vardı, belki o kadar da batıramaz diyodum. Bi kere avatara saygımdan kesin gidicem de, duyduklarıma bakılırsa 3 saat boyunca herifin soyuna sopuna küfür edicem gibi geliyo. Hiç mi güzel sahnesi yok? Ne biliyim "film iğrençti ama hedehödö sahnesi güzeldi" yorumu bile görmedim etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bu tip filmleri animeden bağımsız yargılamak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi yonetmen sevgisini katmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Dün gece hırs yaparak toplam 61 bölüm olan anime Avatar'ı bitirdim :). İnanılmaz eğlenceli ve sürükleyiciydi hele son bölüm epic olmuş Aang diğer avatarların aksine Aslan kaplumbasından enerji bükmeyi öğrendi. Aslan kaplumbasının sözüde etkileyiciydi. '' Avatardan önceki dönemde içimizdeki enerjiyi bükerdik '' Bunu anlayarak avatar ateş kralını öldürmeyip ( Avatar için bütün yaşamlar kutsaldı ve kimseyi öldürmek istemiyordu ) içindeki ateş bükme gücünü aldı. Süperdi kesinlikle izlemeyenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ozii'nin spoileri cizgi filmden ona göre bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Absolut said: Bu tip filmleri animeden bağımsız yargılamak lazım bence. Abi hikaye oradan uyarlama olunca onu yapmak imkansiz. Kaldi ki anime severe istedigini vermek o kadar zor degil cidden. Hikayeye ve anime'deki tiplemelere sadik kalsalar yetecek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 uyarlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Arak mi deseydim ? Daha mi dogru olcakti acep ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 şayalanmalan yönetmen olunca hep yalan malan işler yapıyor.. yok abi kimisi gerçekten şanslı oluyor. bu kadar fail yapmış olsan kimse iş vermez sana bana.. bu adama gene film sunarlar.. o da sıçar batırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yoo uyarlama işte, onun üstüne kurulu ama 90%ını götünden uydurur isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Hepimiz wow'u lore olarak az çok biliyoruz. Kimi yalayıp yutmuş. Şimdi bir film yapılacak ve çalışmalar var. Fakat bilgiğimiz lore bağımsız bir şekilde ve yönetmenin kendi kafasına göre bir uyarlama çıkardığını düşünün. Kaçımız memnun kalırız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 şayalamalan'ın kendi yazıp çektiği filmleri seviyorum ben, ama başka işlere bulaşmasın, kendi yazsın kendi yönetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yok yaw sen sevdiğini sanmışsın onları.. aslında sevmedin sen onları.. beğendiğin filmler şayalanmalan'ın değil.. aradığın yönetmen o değil.. move along.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar