Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bao = selinn varmidir böyle bi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Llama said: bao = selinn varmidir böyle bi ihtimal yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Llama said: bao = selinn varmidir böyle bi ihtimal Böyle bi durum varsa patinin alayı gay durumuna düşer ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahahahah :D epik topike epik yorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yetirince gay bi ortam var zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 selin ne güzel isim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yapragın üstündeki su damlacıgına selinn derler miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ilginç. ama bi o kadar da meali kaymaya yönelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 edit: yemedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 axedice said: Yalnız sadece güncel başlıkları değil forum.paticik.com altındaki bütün sayfaları kaç kere görüntülediğini gösteriyor. Her sayfada aynı sonuç çıkıyor çünkü. Bende 22.700 demiş. Yuh lan işim gücüm yok foruma giriyorum heralde ehue abi bence o da değil 20.800 olmuş 1000 defa paticiğe tıkladım mı ben bir günde, keza yeni geldim eve. öyleyse hayvanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 27,017 diyo hepinizi geçtim en süfer benim en birinci benim oley :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nileppezdel said: Ahahahhaa off :D ok ayrıca 90lı var baya forumda. Ben varım mesela.roket ve darkrider ı da kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 asinanyavuz said: abi bence o da değil 20.800 olmuş 1000 defa paticiğe tıkladım mı ben bir günde, keza yeni geldim eve. öyleyse hayvanım yani. Günde değil toplamda işte. Yalnız ff3 yüklediğimizden beri patiye 20k kere girdiysek yuh bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yok, axedice, dün 19.700 dü. Şimdi 21.573. diyorum ki bir günde 1873 sayfa mı gezmişim, oha diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Llama said: bao = selinn varmidir böyle bi ihtimal yok beyler, ben hiç öle "bi kız acc. alayım, patinin abazaları dökülsün bi ortaya da görelim bakalım" kovalamadım. tarzım değil. korkunç yüzdeyle karşılaşıp canımı da sıkmak istemem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 rahat bırakın layn kızı sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 selinn garbıcada bak arada bizde insanız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu selinn foto koymuş gören varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Abi adam haklı yalnız, efsane topikleri kaçırmamak için bi sistem oturtmamız lazım. Bak mesela kendisi de efsane adayı bi topik açmış, göremeyenler üzüldü hep http://forum.paticik.com/read.php?20,3418869 Bide ben yattıktan sonra editler gelmiş kaçırdım olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben hepsini oludum. Leyla ve ümeyye. puahah. ehem neyse fazla girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ne güzel topicmiş o valla hep ben uyurken açıyolar böyle güzel topicleri, uyanana kadar kilitleniyo yada muhabbeti bitiyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben de sabah kalkınca okudum. dhaa editlenmemişti mesajlar.. LEYLA ÜMEYYE off off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ya insan öğleden sonra açar ya sabah sabah konu mu açılır yazın. Ben kalkmışım 16.00'da siz kitlemişsiniz topiği :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Leyla ve ümeyye hakkında detaylı bilgi pilis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 keşke ss alsaydım.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar