Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selinn

bao

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hep bu deneyimsizliğim yüzünden. Yeni gelenler bölümünde efsane topic açılmış da kilitlenmiş bile. Bi satır da çiziktiremeden hem de.

Yeni kız öğrencilerin olduğu hababam sınıfı vardı ya, "hababam sınıfı tatilde", o tadı yakalamış pati. nerf konuyu kitleyip, dağıtmış çocukları.

kişisel not: Konu dışı, kişisel ve garbage dışında bölümler de var. çık dolaş arada.

anafikir:

garbage sevdalıları sözüm size,

bundan sonra diğer bölümlerde böle imba topicler açıldığını farkedersek, daha topic kitlenmeden burda bi epicalert verelim, herkes görsün, topic kilit yemeden bi post atılabilsin, o an ölümsüzleşsin olma mı??
Mesaj tarihi:
üşenmiceksen yaz, göndersin.

işiniz yok mu ne, biz böle "acıktım, çok sıkıcı bi gün" vs. topiclerinde vakit öldürelim, siz imba topiclerde kopun gizli gizli.

yok öle. bundan soraya buraya epicalert verilecek!
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Başlığı görünce kız var diye geldim ben O_o
(:P)

sen zaten selinin topicinde efsane olmuşsun nileppezdel. buraya summon olman şaşırtıcı olmadı pek :)
Mesaj tarihi:
bao said:
nileppezdel said:
Başlığı görünce kız var diye geldim ben O_o
(:P)

sen zaten selinin topicinde efsane olmuşsun nileppezdel. buraya summon olman şaşırtıcı olmadı pek :)

Ben bişey yapmadım ki, yazmadım bile. Foruma yeni üye olan kıza mı yazacağım :D
Mesaj tarihi:
Yalnız sadece güncel başlıkları değil forum.paticik.com altındaki bütün sayfaları kaç kere görüntülediğini gösteriyor. Her sayfada aynı sonuç çıkıyor çünkü. Bende 22.700 demiş. Yuh lan işim gücüm yok foruma giriyorum heralde ehue
Mesaj tarihi:
okudum topiğide hakkaten epikmiş ama yani... Selin isminin bukadar büyük bi etkisi olcağına inanmazdım. neblim kızın adı ayşe olsa aynı etki olmucak belki ama selin ya. millet düşünüyo heralde çirkin selin yoktur.

paticik ahalisini tebrik ediyorum Selinn topiğinde göstermiş olduğu başarıdan dolayı :D
Mesaj tarihi:
Di mi. :D

Selinler iyidir ya. Selinleri severim. Daha doğrusu çoğunlukla sevmem itiraf ediyorum tanıdığım 4 selinden sadece birini sevdim. Çok da iyi kız hala severim. :D

Diğer 3ü canavar gibiydi ama.. :S
  • Yeni Oluştur...