bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Hep bu deneyimsizliğim yüzünden. Yeni gelenler bölümünde efsane topic açılmış da kilitlenmiş bile. Bi satır da çiziktiremeden hem de. Yeni kız öğrencilerin olduğu hababam sınıfı vardı ya, "hababam sınıfı tatilde", o tadı yakalamış pati. nerf konuyu kitleyip, dağıtmış çocukları. kişisel not: Konu dışı, kişisel ve garbage dışında bölümler de var. çık dolaş arada. anafikir: garbage sevdalıları sözüm size, bundan sonra diğer bölümlerde böle imba topicler açıldığını farkedersek, daha topic kitlenmeden burda bi epicalert verelim, herkes görsün, topic kilit yemeden bi post atılabilsin, o an ölümsüzleşsin olma mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ewt süper fikir. i'm in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hele dur bi otur soluklan relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yeah yeah all right man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aga istersen bi sistem yazalım, bir topik, 15dk'de 30 reply alırsa, e-mail göndersin ? Olm yok mu işiniz gücünüz sdlşgjsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 üşenmiceksen yaz, göndersin. işiniz yok mu ne, biz böle "acıktım, çok sıkıcı bi gün" vs. topiclerinde vakit öldürelim, siz imba topiclerde kopun gizli gizli. yok öle. bundan soraya buraya epicalert verilecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aga güncel başlıklar diye bişi var, günde 1 milyon kez tıklanıyordur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesela, firefox 3 benim güncel başlıkları bugünden önce 19.700 kere ziyaret ettiğimi iddia ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 sen üşenme, onları kovala asinanyavuz :) baluu, aynı şey diosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Başlığı görünce kız var diye geldim ben O_o (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 asinanyavuz said: Mesela, firefox 3 benim güncel başlıkları bugünden önce 19.700 kere ziyaret ettiğimi iddia ediyor. Bunu nerden öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nileppezdel said: Başlığı görünce kız var diye geldim ben O_o (:P) sen zaten selinin topicinde efsane olmuşsun nileppezdel. buraya summon olman şaşırtıcı olmadı pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 AAAAA SELİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bao said: nileppezdel said: Başlığı görünce kız var diye geldim ben O_o (:P) sen zaten selinin topicinde efsane olmuşsun nileppezdel. buraya summon olman şaşırtıcı olmadı pek :) Ben bişey yapmadım ki, yazmadım bile. Foruma yeni üye olan kıza mı yazacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oldu olacak günleri bölelim her saat nöbet tutulsun efsane bir topic görülürse hemen çağrı falan atalım birbirimize olma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Küçük düşünmeyin büyük düşünün. Efsane topicleri yakalayacağımıza kendi efsane topiclerimizi yaratalım! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nileppezdel said: Küçük düşünmeyin büyük düşünün. Efsane topicleri yakalayacağımıza kendi efsane topiclerimizi yaratalım! (:P) artı !!!!11birbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 axedice said: Bunu nerden öğreniyoruz? sayfada sağa tıklıyoruz, view page info da security tabına geliyoruz orda. Ama ben inanmıyorum ona ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 firefoxa inanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yalnız sadece güncel başlıkları değil forum.paticik.com altındaki bütün sayfaları kaç kere görüntülediğini gösteriyor. Her sayfada aynı sonuç çıkıyor çünkü. Bende 22.700 demiş. Yuh lan işim gücüm yok foruma giriyorum heralde ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 firefox ve ie nin yeni sürümler sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 burtonesk said: selinn said: ben şu anda en kçklerinzdenmm o zmn 90lıyım..smiling smiley bişi olmaz karı olsun çamurdan olsun. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ahahahhaa off :D ok ayrıca 90lı var baya forumda. Ben varım mesela. Sonra mulgear6 var 91li yani en küçükler biz diiliz merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 okudum topiğide hakkaten epikmiş ama yani... Selin isminin bukadar büyük bi etkisi olcağına inanmazdım. neblim kızın adı ayşe olsa aynı etki olmucak belki ama selin ya. millet düşünüyo heralde çirkin selin yoktur. paticik ahalisini tebrik ediyorum Selinn topiğinde göstermiş olduğu başarıdan dolayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Di mi. :D Selinler iyidir ya. Selinleri severim. Daha doğrusu çoğunlukla sevmem itiraf ediyorum tanıdığım 4 selinden sadece birini sevdim. Çok da iyi kız hala severim. :D Diğer 3ü canavar gibiydi ama.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar