Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Aynı sorun bana da oldu. Pazar günü oynayamadım. Sonunda kafayı çalıştırdım gittim Bimeks ten 60 günlük prepaid card aldım. Paşalar gibi açtım acc'imi. Tavsiye ugraşmayın blizzard la. Gidin alın kartınızı koyun oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şimdi denedim 2 kez kabul etmedi kredi kartı numarasını :( denemeye de korkuyorum en iyisi beklemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Service Temporarily Unavailable :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 umarım ben aktif edecegim zaman böyle bi sorun olmaz yerim kafayı heralde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 abi uyuz oldum yaa migrate de edemiorum 3 gündür nerde bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hala düzelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 düzeltmişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Evet olmuş sonunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 wow-europe.com u acabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 açılıyor da hayvanlar gibi yavaş, ben de bir süreliğine kapatmıştım hesabımı, şimdi açmaya kalkıştım eziyet gibi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 eed 3 dakkadir falan acmaya kasiyor, tabin basligi degisti simdi. connection refused yaziyodu da bende mi sorun diye merak ettim saol. edik: basardim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 göksu.. ofisime gel, bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mehmet bey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Aha faka bastı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar