Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 arafa gidek ya... turist falanda oluyo hem (ayakta dururuz diyip kendimi öldürüyorum)
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Vingthor said: Spidee said: Kimin gelip gelmeyeceğine göre ben gelebilirim. lan sen gidersen bende gelirim o vakit yada direk satıp size mi gelsek? mangal falan? asdjas Çok zahmetli o, bir sürü bulaşık çıkıyor, sonra yıka babam yıka sdf.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı! halbuki bak biz allahını becerdik.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 go kart olacaksa gelirim..yoksa gelmem.. go kart'ı avrupada yaparsanız gelmem,yoksa gelirim. Koşuyolunda var karting olmadı kıçımızı kaldırırız diyorsanız bir karting için gebze'ye de gidebiliriz =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı!buluştuk ki dün.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Tuzla Karting ya da yine Tuzla Autodrom iyi baya diyolar ama işte gidiş sorun sanki.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tuzlayı bilmiyorum görmedim valla. koşuyolundaki de iyi güzel. ama arabaları kötüydü en son 6 beygir 8 beygir falan vardı.değişecek diyorlardı ne oldu bilmem.10 beygirlikler gelmiş olsa fiyatı da abartı artmamış olsa süper olur.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 CthuLhu said: Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı!buluştuk ki dün. Ama galata kulesi önünde tam boğaz manzaralı yüksek bir terasta mangal yapmadınız di mi? biz yaptık cüce sağolsun :p
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 selam, gokart ne lan, ben yokum her türlü büyük ihtimalle
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ardeth said: CthuLhu said: Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı!buluştuk ki dün. Ama galata kulesi önünde tam boğaz manzaralı yüksek bir terasta mangal yapmadınız di mi? biz yaptık cüce sağolsun :pçağırmayıp bi de hava mı atıyorsun yani
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ZaugnaKhaldun said: selam, gokart ne lan, ben yokum her türlü büyük ihtimallego kart karting hani sürüüyo ya (:
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ben an itibariyle yalan oldum :( cumartesi günü bizim dersin konseri var. Katılıp rapor yazacağız işte :/ Bunu da derste yazıyorum zaten :P detaylari belli edin ona göre en az 1 saat gelmeye çalışırım ama :P
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Spidee said: Dün yoktu haftaya mı var yau? Hee pazar günü doluymuş saha mecburen cumartesiye aldılar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 tuzla autodromda cumartesi yarış var ayalarmaya kalkarsanız sabahın köründe belki hatta ben yarışa gideceğim takımlardan birinde görevliyim
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 CthuLhu said: Ardeth said: CthuLhu said: Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı!buluştuk ki dün. Ama galata kulesi önünde tam boğaz manzaralı yüksek bir terasta mangal yapmadınız di mi? biz yaptık cüce sağolsun :pçağırmayıp bi de hava mı atıyorsun yani cağırsak hava atamazdıkki.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 istediğin kadar haklı ol masa kırdın asdkqt sonrada sesu bir dolu nargile közü (bildiğin yanan kömür) tahta zemine dökerek nefretlerini kazandırdınız oranın bize sdfgf
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ve çok eğlendik o terasta ardeth çok kral mangal yaptı bize
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hayır ben daha uzağa işerim bikere
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Haha, ben 40 yardı 3.2 saniyede yürüyorum be, o ne ki sldfkgj
Öne çıkan mesajlar