Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 arafa gidek ya... turist falanda oluyo hem (ayakta dururuz diyip kendimi öldürüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Gelenlere göre akarım ben de. ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Vingthor said: Spidee said: Kimin gelip gelmeyeceğine göre ben gelebilirim. lan sen gidersen bende gelirim o vakit yada direk satıp size mi gelsek? mangal falan? asdjas Çok zahmetli o, bir sürü bulaşık çıkıyor, sonra yıka babam yıka sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı! halbuki bak biz allahını becerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 go kart olacaksa gelirim..yoksa gelmem.. go kart'ı avrupada yaparsanız gelmem,yoksa gelirim. Koşuyolunda var karting olmadı kıçımızı kaldırırız diyorsanız bir karting için gebze'ye de gidebiliriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı!buluştuk ki dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Tuzla Karting ya da yine Tuzla Autodrom iyi baya diyolar ama işte gidiş sorun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tuzlayı bilmiyorum görmedim valla. koşuyolundaki de iyi güzel. ama arabaları kötüydü en son 6 beygir 8 beygir falan vardı.değişecek diyorlardı ne oldu bilmem.10 beygirlikler gelmiş olsa fiyatı da abartı artmamış olsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 CthuLhu said: Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı!buluştuk ki dün. Ama galata kulesi önünde tam boğaz manzaralı yüksek bir terasta mangal yapmadınız di mi? biz yaptık cüce sağolsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 selam, gokart ne lan, ben yokum her türlü büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ardeth said: CthuLhu said: Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı!buluştuk ki dün. Ama galata kulesi önünde tam boğaz manzaralı yüksek bir terasta mangal yapmadınız di mi? biz yaptık cüce sağolsun :pçağırmayıp bi de hava mı atıyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ZaugnaKhaldun said: selam, gokart ne lan, ben yokum her türlü büyük ihtimallego kart karting hani sürüüyo ya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ben an itibariyle yalan oldum :( cumartesi günü bizim dersin konseri var. Katılıp rapor yazacağız işte :/ Bunu da derste yazıyorum zaten :P detaylari belli edin ona göre en az 1 saat gelmeye çalışırım ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Spidee said: Dün yoktu haftaya mı var yau? Hee pazar günü doluymuş saha mecburen cumartesiye aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 tuzla autodromda cumartesi yarış var ayalarmaya kalkarsanız sabahın köründe belki hatta ben yarışa gideceğim takımlardan birinde görevliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 CthuLhu said: Ardeth said: CthuLhu said: Mortis said: bi beceremediniz ya buluşmayı!buluştuk ki dün. Ama galata kulesi önünde tam boğaz manzaralı yüksek bir terasta mangal yapmadınız di mi? biz yaptık cüce sağolsun :pçağırmayıp bi de hava mı atıyorsun yani cağırsak hava atamazdıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 olsun ben haklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 istediğin kadar haklı ol masa kırdın asdkqt sonrada sesu bir dolu nargile közü (bildiğin yanan kömür) tahta zemine dökerek nefretlerini kazandırdınız oranın bize sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ve çok eğlendik o terasta ardeth çok kral mangal yaptı bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hayır ben daha uzağa işerim bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben 3 metre zıplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben 40yardı 4.8 koşarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Haha, ben 40 yardı 3.2 saniyede yürüyorum be, o ne ki sldfkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 40 yardı ışınlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben 40 yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar