sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bu bölümü okuyanların iş bulma olanağı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 her belediyenin kadrosu var. memur olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bugün bi tv programında gördüm böyle bişey. o bölümde okuyan insan bilmiyordu terimleri falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 iş imkanı falan yok selin.. başka bişi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 metin uca bu bölümden mezunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 iş imkani var. fakat biraz eziyet cekiceksin arazide. torpilin olurda guzel bi yere girersen arazinin tozunu yutmazsin. proje kismindada çalişabilirsin ama arazi kdr iyi kazanamazsin ( ilk başlarda ). sahada zor bi meslek degil alet kullanmasi acisindan fakat arazi kisminda yazin bayanin calişmasi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 kisacasi arazi şartlarini düşününce kiz kismina göre iş degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 %100 iş bulma imkanı vardır. Ben kendim okuyorum ordan biliyorum. Piyasa fellik fellik harita mühendisi arıyor. Öğrenci iken bile işe giren arkadaşlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ama kıza gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 olsun ya ben yazıcam yinede ama zaten olma olaslğı yok gibi iyi bi puan alamamıştım ben malesef,79 bin 500 üncym, peki peyzaj mimarlığı mı biyoloji mi jeofizik mi jeoloji mi?bu dördünden hangisini okursam okuyim,aynı derecede mutlu olucam o nedenle soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 o dörtlüden en iyisi peyzajdır bence olmadı biyoloji. ama şahsen jeoloji okuduğum ve nefret ettiğim için böyle düşünüyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya abi ben hayatımda normal bi işi olan peyzaj mimarı tanımadım. hatta ben hiç peyzej miamrı tanımadım ne yapar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bahçe falan iyidir peyzaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sellinn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 jeoloji bitirmesi zor bir bölümmü peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar