aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hey bin yasa, hay fayf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kitana said: -007- said: off beyaz spor ayakkabı olmayan insan evladı kalmadı artık. bende olmasa ben almam şuan mesela. parmak arası terlik almayan insan kalmadı? parmak arası alsın, spor ayakkabı da alsın. ama herkes aynı renk giymesin sorun o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 o billabongları giymek için min 180 boy lazım yoksa dini imanı bütün bir kardeş görüntüsü oluyor sahillerde hele bide denizden cıkınca böle ıslak ıslak sarkar bacak için geniş kaçar falan.. parmak arası terlik giyiyorum ben valla gayet rahat aslında ama ayaga uygun olanı bulmak lazım hepsi hoş durmuyor mayoya uygun olan bişi iyidir mesela ben şunun gibi bişi aldıydım o'neill dan örme iplikti ayağı tutan kısım ve kalın, ince olanlarla rahat edemiyorum parmak arasını da yara falan yapmadı cok rahattı. ama tabanında desenler olanlar 1-2 hafta deniz kullanımında direk renk atıyor o biraz can sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ne gerek var o kadar para bayılmaya.. pazardan al bi tane tamamen naylon olan terliklerden. süper sdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ya sorun işte boy kilo ve ayak numarasından çok çıkıyor . 197 boy 105 kilo 48 numara ayak bişeyin bedenini bulmak zor heleki 48 numara ayakkabı bulmak ölüm ya giyebildiğim ayakkabı sayısı kısıtlı zevk konusuna girişemiyorum bu yüzden çok derdim var off off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Erkekliği parmak arası terlikte arayanın erkekliğinden şüphe etmek lazım asıl, öyle hassas olmuşlar ki detaylı kurallar, populasyonun %80'inin giydiği şeyleri reddetmeler falan.. Allah muhafaza gidin bi çiftleşin de düşünmeyin böyle şeyleri yahu x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Kendine güveni olmayan insan parmak arası terlik de giyemez pembe gömlek de giyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Valla ilk sayfada yazilmamis, sonra yazildi mi bilmiyorum da, o sortlarin icine slip mayo giyilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Parmak arasi terlik de yuzyilin icadi, o kadar rahat bisi yok valla. Yaz kis icerde disarda giyiyorum, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Penthesilea said: Valla ilk sayfada yazilmamis, sonra yazildi mi bilmiyorum da, o sortlarin icine slip mayo giyilir. Sorduğum soruya bi cevap vercek sen varsın gibi görünüyor.Ağ olayının etkisi nedir mayolardaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Valla uzerine arastirma yapmadim ama mantiken bacak acikliklarindan takimlarin gorunmemesi, mayonun denizden cikinca oralara yapisip hem rahatsiz etmemesi hem de kotu gorunmemesi icin olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Hmm yani ağa gerek yok takımlar görünsün nolcak erkek adamın malı meydandadır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 JD said: Hmm yani ağa gerek yok takımlar görünsün nolcak erkek adamın malı meydandadır :D Senin için olmayabilir ama diğer insanlar için sorun olacaktır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 uzun saçlı adamlar parmak arası terliğe bok atmış zuzuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bide kulaklarıda deliktir oyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 başka şeylere gay işi diyerek kendi gayliklerini örtmeye çalışıyolar işte napsınlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 devir değişiyo ayak uydurmak gerek bence. 10 yıl önce parmak arası terliğe bugunku kadar sıcak bakmazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 gay demiyorum ben kız diyorum direk sdşklvmsşlb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kavga çıkarmak isteyen biri mi var aramızda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yoo küpeli uzun saçlı adamlar parmak arası terliğe saldırınca irkildim. hadi zegna krosu yobaz onu anlarımda diğerleri noluyo sdgdsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 uzun saçlı adamların ayağında çok kıl vardır belki beyaz ayakkabıyı tercih ediyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 orçun ağır konuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 dasaaa said: nileppezdel said: Ben de öyle derdim ama artık öyle falan düşünmüyorum. Çok da rahat ve bariz daha şık duruyor normal terlikten. Esas normal terlikler bence beyaz çorap gibi itici :D ama bak sana "fazla iyisin" de diyorlar.. ve -galiba sendin- "tükürük çok kötü bişi. öpüşmek falan" diyorsun... aşırı titizlik de gayalert olabilir.. siz de ayda bi kez gay-O-gram testinizi yapın. kaç gramlık gaysiniz öğreniverin ya da gidip doğrudan birine verin. test -gayogram- 1. parmak arası terlik giyiyor muyum? 1,5.evde bol bol temizlik yapıp bir de camları siliyor musun? 2. ay'lı ayol'lu konuşuyor muyum? 3. razien'in çektirdiği fotodaki gibi gözlerimin altında sürme falan var mı? varsa neden var? 4. "ay ayol ne özgür ruhum ben ayol. karışamazsın ki sennn!" dedim mi üstteki soruya 5. mamutlara ve tarihe karşı ilgim de bir artış var mı? 6. bu test übersalakça mı yoksa harika mı? 7. hip hop hippopotam cevaplar cevaplar: [e-evet ve h-hayır] 1.h/1,5.h/2.h/3.h/4.bu ne lan!/5.ne alaka şimdi/6.ne alaka olm../ 7.gitti devreler işte böööle.. test sonuçlarını idaho'daki test merkezimize gönderen ilk 10 kişi beyaz atlet ve tesbih kazanacak! ben kahvaltıda eti cicibebe yiyorum aga gay-0-gramımda artış olurmu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 cici bebe candır. =) ama her sabah yenmez ayda yılda bir öğleden sonra kıtır kıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Yok abi sütle ezecen böyle mis mis ooh. Yıllar oldu yemeyeli valla bigün bi yerde bi bebek yerken görürsem çalabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar