Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Billabong şortlar(mayolar)

JD

Öne çıkan mesajlar

• Admin

o billabongları giymek için min 180 boy lazım yoksa dini imanı bütün bir kardeş görüntüsü oluyor sahillerde

hele bide denizden cıkınca böle ıslak ıslak sarkar bacak için geniş kaçar falan..

parmak arası terlik giyiyorum ben valla gayet rahat aslında ama ayaga uygun olanı bulmak lazım hepsi hoş durmuyor

mayoya uygun olan bişi iyidir mesela ben

şunun gibi bişi aldıydım o'neill dan örme iplikti ayağı tutan kısım ve kalın, ince olanlarla rahat edemiyorum parmak arasını da yara falan yapmadı cok rahattı. ama tabanında desenler olanlar 1-2 hafta deniz kullanımında direk renk atıyor o biraz can sıkıcı

Sosyal ağlarda paylaş

Ya sorun işte boy kilo ve ayak numarasından çok çıkıyor . 197 boy 105 kilo 48 numara ayak bişeyin bedenini bulmak zor heleki 48 numara ayakkabı bulmak ölüm ya giyebildiğim ayakkabı sayısı kısıtlı zevk konusuna girişemiyorum bu yüzden çok derdim var off off..
Sosyal ağlarda paylaş

Erkekliği parmak arası terlikte arayanın erkekliğinden şüphe etmek lazım asıl, öyle hassas olmuşlar ki detaylı kurallar, populasyonun %80'inin giydiği şeyleri reddetmeler falan.. Allah muhafaza gidin bi çiftleşin de düşünmeyin böyle şeyleri yahu x)
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
nileppezdel said:
Ben de öyle derdim ama artık öyle falan düşünmüyorum. Çok da rahat ve bariz daha şık duruyor normal terlikten. Esas normal terlikler bence beyaz çorap gibi itici :D

ama bak sana "fazla iyisin" de diyorlar.. ve -galiba sendin- "tükürük çok kötü bişi. öpüşmek falan" diyorsun... aşırı titizlik de gayalert olabilir..

siz de ayda bi kez gay-O-gram testinizi yapın. kaç gramlık gaysiniz öğreniverin ya da gidip doğrudan birine verin.

test

-gayogram-
1. parmak arası terlik giyiyor muyum?
1,5.evde bol bol temizlik yapıp bir de camları siliyor musun?
2. ay'lı ayol'lu konuşuyor muyum?
3. razien'in çektirdiği fotodaki gibi gözlerimin altında sürme falan var mı? varsa neden var?
4. "ay ayol ne özgür ruhum ben ayol. karışamazsın ki sennn!" dedim mi üstteki soruya
5. mamutlara ve tarihe karşı ilgim de bir artış var mı?
6. bu test übersalakça mı yoksa harika mı?
7. hip hop hippopotam

cevaplar

cevaplar: [e-evet ve h-hayır]
1.h/1,5.h/2.h/3.h/4.bu ne lan!/5.ne alaka şimdi/6.ne alaka olm../ 7.gitti devreler

işte böööle.. test sonuçlarını idaho'daki test merkezimize gönderen ilk 10 kişi beyaz atlet ve tesbih kazanacak!

ben kahvaltıda eti cicibebe yiyorum aga gay-0-gramımda artış olurmu acaba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...