Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O Mithat Can, bu Mithat Can imiş...


Bone

Öne çıkan mesajlar

Son günlerde Sertab Erener videolarını tekrardan izleme hevesim geldi, ordan burdan birkaç klip buldum.
Dün "Sakin Ol" klibini izlerken birşey farkettim. Başlangıç tanıtımında "Mithat Can" diye birisi var, klipte olduğunu bile hatırlamıyordum. "Acaba o yıllarda bir dizide meşhur birisi felan mıydı" dedim ama Mithat Can kim, hiç çıkaramadım. "Acaba bu kim, şimdi ne yapıyor" gibi şeyler aklıma geldi.

Tam da bugün Hürriyet de Mithat Can haberine rastladım (bu tip düşündüğümüz şeylerin karşımıza çıkması tesadüf müdür, yoksa normalde hep vardır da dikkat etmediğimiz için mi gözden kaçar, bilemiyorum)
görünce de "e oha ama yuh lan" tepkisi vermem kaçınılmaz oldu.

Mithat Can'ın aslında Sezen Aksu'nun çocuğu olduğu ayrı bir ayrıntı bilgi elbette (ben evlendiğini bile bilmiyordum), ama çocuğun hali işte o çok şaşırttı.
Zamanında Macaulay Culkin gibi kendi yerinize koyabileceğiniz kişiler böyle tuhaf bir hale gelmesi (ki Macaulay Culkin halen normal bir genç olarak hayatına devam etmektedir) insanı (ee... kelime gelmiyor aklıma) ayrı düşüncelere itiyor.



Haber şu:
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/9466990.asp?gid=222&sz=97013










Before & After resmi de şu:



http://img229.imageshack.us/img229/4973/mithatcanyj8.jpg





Niye böyle bir vücuda (ki son yıllarda çekilmiş diğer resimlerine baktım normal bir kişi gibi gözüküyormuş) sahip olma gereği duymuş onu merak ettim. Gay mi olmuş yoksa mankenlik ajansına felan mı heves etti (e Arnold gibi vücut geliştirme şampiyonalarına katılacak hali yok sanırım, o yüzden aklıma başka seçenek gelmiyor).
Bir de boyu, yaşı neymiş onu yazmamışlar.



Eeee... enterasan tabii... ::o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

edit: bu tarzı da anlamak mümkün değil. herkes topic açıo alaklı alakasız yere, e bişey farketmiş, koymuş. son derece normal. bu, sırf kişiden ötürü, olur olmadık yere ayar verme sevdalısı gençliği anlayamıyorum.

asıl mesaj: o vücutta o kafa fındık gibi kalmış yanlız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@overseer,

işin aslı da, aslında sevdiğim patilerdensin. genelde iyiniyetli geliyodu postların.

ama ister bone olsun ister bi başkası, toplanıp bi eleman belirleyip ; alakalı alakasız, yeter ki onla ilgili bi konu açılsın, onun tek bi postu geçsin, ince bi espiri de değil, hep birlikte ona hakaret etme yarışına giren insansıların tavırlarını tahammül edilemez buluyorum.

yapmayın yahu. az kişilikli olun. ne heveslisiniz karambol tekmecisi rolüne.

not: hani bi fail bişey olur, herkes takılır, güler, sen de gülersin. ama dueduk yere birini kestirip hep birlikte giydirme olayına girmeyin. ilkokulda bile yapmıoduk yahu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir vücuda sahip olmayı istemek için , gay olmaya da makenliğe heveslenmeye de ihtiyaç yok. Erkekler doğadaki hayvan alemindeki gibi güçlü olmayı isterler , hem diğer erkeklere karşı hem de karşı cinsi etkilemek için. Tabiki günümüzde kas gücü okadar önemli değil ama şekil olarak gayet etkili olabiliyor.

Bunun dışında insan abartmadığı sürece bu şekilde düzgün bir vücut yaptığında gayet mutlu oluyor. Bana göre vücudu abartı değil tam ayarında gayette düzgün yapmış. Tabi bunu sağlıklı ve doğru şekilde yapmış olmasını dilerim , diğer türlü iğne ve vitaminlerle yaptı ise çalışmadığı zaman aynen sarkar.

not : Günümüz yaşam biçminde bu tarz bir vücuda sahip olup bunu koruyabilmek için düzenli egzersiz yaptıüınızda gerçekten genele göre çok daha sağlıklı ve mutlu oluyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin

eski hali yani şu

iyi imiş işte tam burda ince bi çizgi var, gym e devam ederken hayvan kaslı abilere bakıp ağırlık artırmıcan yoksa yeni hali gibi oluyosun. yani kafa yapısı değişik olsa hoş durur da harbiden fındık gibi kalmış o vücut üstüne heh

ha neden öyle bi vücuda sahip olma gereği duyduğunu hayatında 1 kere gym e gidip çalışırsan anlarsın öbür türlü anlatması zor :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...