hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 buraya yörünge dışına çıkmış olup aramızda bulunamayanlar için saygı yazısı yazalım. saygı
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ѕαуgι νє ѕєνgιηιη σℓ∂υgυ уєя∂є уєткιηιη вιя нυкмυ уσqтυя
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Fly said: ѕαуgι νє ѕєνgιηιη σℓ∂υgυ уєя∂є уєткιηιη вιя нυкмυ уσqтυя oha alfabeye r3spekt
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Fly said: ѕαуgι νє ѕєνgιηιη σℓ∂υgυ уєя∂є уєткιηιη вιя нυкмυ уσqтυя .
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 banlananların büyük bölümü gerzekçe hareketlerinden dolayı banlanıyo, saygı falan beklemesinler bence onlar. edit: gerçi son toplu banlananlardan haberim yok alınmasınlar. :) ad3bel mi ne diye nohut beyinli abuk subuk resimler koymuştu mesela, bu söz onun gibilere.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 vermessen pati gay club'un kurucusu ol
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hakikaten oper di ekmek ti prudent ti falan baya baya insan banlanmış niye yahu?Baya banlanmış hemde toplu bir kavga mı oldu ne oldu?
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Cons said: asteroth, koyimde deep throat Auhauha buna öldüm valla.Yazık olmuş fazla laf atışmışlar birbirlerine.Ben süresiz gittiler sanıyordum.Bu arada o topici okurken Osmanadamın da yörünge dışı kaldığını gördüm haeh.Gırla valla.O ne ara gitti ki diyip buna da link beklerim :p.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hepinizi osmanadam a.k.a. mahmuttuncer anısına 7 milisaniye saygı duruşuna davet ediyorum Daha fazlası bayar zaten
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Akhlaur said: Cons said: asteroth, koyimde deep throat Auhauha buna öldüm valla.Yazık olmuş fazla laf atışmışlar birbirlerine.Ben süresiz gittiler sanıyordum.Bu arada o topici okurken Osmanadamın da yörünge dışı kaldığını gördüm haeh.Gırla valla.O ne ara gitti ki diyip buna da link beklerim :p. HDANJMdjf13
Öne çıkan mesajlar