Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Çıkıyorum kanka sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 FromTheHell said: ulan adam ölüyo plazma derdindesiniz!!1! ne biçim siteymiş burası!1! hiç mi insan sevginiz yoksdfgsdgf Abi adam ayda bir kere ölüyor zaten. Bu sefer ciddi heralde deyip fırsatı değerlendireyim bari dedim. Yani ortada bir art niyet yok kesinlikle. Plazma lazım bana, param da yok. Dedim belki ucuza kapatırım. Gider ayak bi iyilik yapar, diğer tarafta köprüde kolaylık falan olur bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ilk ben dedim, plazma benim olucak oyle sonradan gelip plazma felan demek yok veya soyle yapalim ikimiz de bi intahar metodu soyleyelim, hangimizinki tutarsa o alsin plazmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 O değil de "hayır banahahahahah" nasıl bir gülüş tarzıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Killer said: VİCDAN AZABI ÇEKEBİLİRM ATLAMA LÜTFEN.FAKAT PATİYE BİDAHA GİRME:/ of sende de caps lock açık sabit donanım mı ne? kabul et killer, aynı minvalde yazıosunuz ama pyro daha karizmatik. heracles, sen de bi şekilde kanınla "patiye sevgilerle" mi yazıcan yoksa aynaya rujla "adios pati" mi yazıcan, bi bişey yap, tarzını seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 AAAAGHHH ALLAHIM NASIL KAÇIRDIM BU TOPAĞI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gaç inç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Abi beleş istemiyorum ki ben senin gibi. İkinci el fiyatından biraz aşağı bıraksın tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heracles1986 said: nasıl sevmişse bu divane gönül öyle bilecek unutmasını da nasıl esir olmuşsa gözlerine baska gözlerle avunmasını da akıtma gözümün kanlı yaşını uğrunda ağlayıp yanmaya degmez birkaç mektupla bir sararmış resme bakıp da seni anmaya değmez anmaya değmez sana değmez sana değmez ne acılar cektik ne dertler gorduk senin yoklugun bana nedir sanki uc gun bes gun bilemedin birkac ay sonunda bir gun sokup atmak cok kolay akıtma gozumun kanlı yaşını ugrunda aglayıp yanmaya degmez birkac mektupla bir sararmış resme bakıp da seni anmaya degmez anmaya degmez sana degmez sana degmez sen beni ömründe bir an sevseydin benden sana dert olmaz, bunu bil nasıl güllerin pembe dilleri varsa senin gülden bedenin var, bunu bil verdiğin en mükemmel aşk, ızdırabım boş yere etme şikayet, tutar ahım bir kere insan yerine koy aşkımı sevdim anlatamadım sana değmez, bu sitemler sana değmez kalbime bir hançer sapla, vur gitsin beni aldattın, bunu bile bile kahrettin sana kızmıyorum sana son sözüm, unut gitsin "cehennemden gelen sesler" diye bi geyik vardı bi ara, ona bunu da eklesinler nolaar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 adam öldü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bao said: Killer said: VİCDAN AZABI ÇEKEBİLİRM ATLAMA LÜTFEN.FAKAT PATİYE BİDAHA GİRME:/ of sende de caps lock açık sabit donanım mı ne? kabul et killer, aynı minvalde yazıosunuz ama pyro daha karizmatik. heracles, sen de bi şekilde kanınla "patiye sevgilerle" mi yazıcan yoksa aynaya rujla "adios pati" mi yazıcan, bi bişey yap, tarzını seç. babasör payronun medali ve niki karizma ben addan ve madalydan kaybediyorum bide heycanlanınca caps sfsdf AMA bu adamar ölürse vicdan azabı çekebilirim kötü şeyler yazdım ÖLMEEE:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 adam en çok hit alan topici açtı ama helal olsun fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 urmesque said: gitmen senin sağlığın açısından iyi mi bilemem de en azından kuzeninin sağlığı açısından iyi. mADmaXimus said: intahar edersen plazmani alabilir miyim pls Xaenin said: Yaşamak zor geliyo falan, bunlar stajer emo replikleri. DeathLord said: Adam Kisisel'deki bani acilana kadar bekledi intihar icin lol. ZaugnaKhaldun said: bu arada 1- oğuz başlycaz dotaya gel 2- dotada 9 kişiyiz 1 kişi bekliyoruz. allaam sana geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 garbage a taşıyın en büyük hakaret sdgks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Killer said: AMA bu adamar ölürse vicdan azabı çekebilirim kötü şeyler yazdım ÖLMEEE:/ ya ne ölcek, bi gram ilgiye tav zaten, onu da senden gördü, sevinç gözyaşları süzülüodur gözlerinden şimdi. beş vakte kadar bi "attantion plx" topici açılırsa balonlu bi arkadaştan, bil ki reelkarnasyon olmuş. heraklesin ruhu bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İntihar haberi çıkana kadar kitle bunu dürüyem. Netice belli olunca açarsın kilidi, ben de gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 HACO İNTAHAR VARSA KAMERAYI HAZIRLA, EPİC OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 seni de bi ara düdüklediğin bi kadının sevgilisi kescekti o noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 o ara kişisleden ban yedi galiba. yalan oldu o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yalanmış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konunun cıvığı çıktı yaws. Birisi kilit vursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 adamla konuşmuşlar adam özür dilemiş de bu farklı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Harbiden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 said: paticikten değil abi gerçek hayatta uğruna 3 koca senemi boşa harcadığım bi kişi şimdi arkama dönüp baktığımda kaçırdıklarım için deli gibi pişmanlık duyuyorum Bilmiyorum da bu yazdığı cümleyle bi yarım sene önce sevgilisi olan bir kadını düdüklemek (ya da bunun fantazisini yapmak) konsept olarak çelişiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bence konunun tavan yaptığı anlardan birisi, balunun şiire şiirle karşılık verdiği noktaydı. ozan atarı style resmen. keşkem biri daha şiirle arttırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar