heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nasıl sevmişse bu divane gönül öyle bilecek unutmasını da nasıl esir olmuşsa gözlerine baska gözlerle avunmasını da akıtma gözümün kanlı yaşını uğrunda ağlayıp yanmaya degmez birkaç mektupla bir sararmış resme bakıp da seni anmaya değmez anmaya değmez sana değmez sana değmez ne acılar cektik ne dertler gorduk senin yoklugun bana nedir sanki uc gun bes gun bilemedin birkac ay sonunda bir gun sokup atmak cok kolay akıtma gozumun kanlı yaşını ugrunda aglayıp yanmaya degmez birkac mektupla bir sararmış resme bakıp da seni anmaya degmez anmaya degmez sana degmez sana degmez sen beni ömründe bir an sevseydin benden sana dert olmaz, bunu bil nasıl güllerin pembe dilleri varsa senin gülden bedenin var, bunu bil verdiğin en mükemmel aşk, ızdırabım boş yere etme şikayet, tutar ahım bir kere insan yerine koy aşkımı sevdim anlatamadım sana değmez, bu sitemler sana değmez kalbime bir hançer sapla, vur gitsin beni aldattın, bunu bile bile kahrettin sana kızmıyorum sana son sözüm, unut gitsin eminim bi çok kez başınızı ağrıttım hepinizden özür dilerim artık; nasılki onurumla sevdiysem gururumla yok olmasınıda bilirim!!! elveda paticik halkı sizi özliycem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 /drama p.s: tutamadım kendimi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 u z a yaparlardı ultimada bilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Cidden kime aşık oldun patiden, nick verseydin de taşlasaydık reddettiği için seni. Böyle gururlu aşıklar zor bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gule Gule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 paticikten değil abi gerçek hayatta uğruna 3 koca senemi boşa harcadığım bi kişi şimdi arkama dönüp baktığımda kaçırdıklarım için deli gibi pişmanlık duyuyorum çok üzüldüm uğruna çok ağladım...dedim ya sana kızmıyorum sana son sözüm unut gitsin bu pişmanlıklar inanın feci halde beynimi kemiriyo ve bu şekilde daha fazla yaşayamıycam çok saçma bişey yaptığım belki gülüp geçeceksiniz belkide kimin feykisin lan diye ayar vermeye çalışanlar olacak aranızda ama ne derseniz diyin bu doğru bişey.... 3 sene içimde imkansız aşk besledim büyüttüm o her zaman beni dostu olarak gördü aslında arkasına sığındığı bi mazeretti bu belkide hep yanımdaydı onunla neler neler paylaştık ama o beni hiç sevmedi :(... geldik bu güne son sözü unut beni oldu aslında insan bazen doğrulardan kaçar bazen doğruları görmek istemez yüreği istemez her ne kadar beyni kabul etsede şu satırları yazarken bile hala inanmak istemiyorum ama o artık benim olmicak hep gözümün onunde olacak her gün göreceğim her dakika sesini duyacağım ama hep benden uzak olacak malesef ben bu kadar acıya dayanamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Acısız intihar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 zayıf insanlar intihar eder. o kadar zayıfsan sana söylenecek söz yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tombikler de edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 LAN 3 SENE HA ! GEç bile kalmış.. Burda açtığın topiclerden birini okumuş olsa, çok çekerdi gg'yi. Elalemden çocuğum olur mu diye korkuyorsun, sonra gelip burda zırvalıyorsun, yok 3 sene yok kaçırdıklarım.. Yok kaçırdığın felan her fırsatta yedin yiyeceğin tüm haltları, lan bize dürüst olmuyorsunuz, kıza dürüst olmuyorsunuz, bari kendinize dürüst olun da böle şiirler şarkılar yazmayın kendinizi inandırıp.. Kocaman bi LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 edit: yukardaki yazı doğruysa benden de bi LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Burada yazan hiçbirşeyi takma sen, intihar kesin çözüm bu tür acı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 intahar edersen plazmani alabilir miyim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Pyro said: Burada yazan hiçbirşeyi takma sen, intihar kesin çözüm bu tür acı için. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 eöö, sakin arkadaslar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yukardada belirtmiştim dalga geçenler çıkacak diye ama emin olun durum gerçekten felaket hiçbirşeye konsantre olamıyorum ayrıca son bi şey itiraf etmek istiyorum o hamilelik olayı yalandı... evet açıkça itiraff etmek istiyorum ilgi çekmek için yaptığım bi yalandı hemde koca bi yalan ama dedim ya şimdi geçmişe bakınca çok şey kaçırmışım be yazıklar olsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 2 bira çak bi seyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Biz hepsinin ilgi çekmek için olduğunu biliyoruz merak etme. Bir önceki mesajımı tekrar oku, diyeceklerim aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gitmen senin sağlığın açısından iyi mi bilemem de en azından kuzeninin sağlığı açısından iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 çokmu komik oldunuz çokmu yakıştı bu yazdıklarınız bu topiğe ? tşk ederim biliyorum daha bi çoğunuz böle sölicek ama dedim ya bana inanan arkadaşların tavsiyeleri acımı biraz olsun hafifletir en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Çözümünü söyledim işte gayet ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kız seni istemediği için paticiği mi terkediyorsun ben onu anlamadım? Yoksa intihar ediyorum haberiniz olsun mu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 pyro bileti kesmiş. dönüşün yok hearcles. ya fişi çekicen ya da o acc.un ömrünün bittiği gerçeği ile yüzleşicek, bambaşka bi insan olarak patiye döneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar