di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ne almalı ? İki karakter birden oynuyorum. Biri 29 druid (epeyce zorladı beni, bi de paladin açtım sonrasında) diğeri 15 paladin oldu. Druid'de herbalism ve enchanting var. Paladin'e ne vermeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 herbalism mining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yada diğerinde herb varsa mine-skin alıp 70 lemek, sonra meslek olayını düşünmek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tailoring / lw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Fin said: tailoring / lw Ne yaptın sen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 En guzel druid meslegi onlar tai/lw. 2 de alt char yapıp herb mıne ench alch kasıcan bıtı gıttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Peki bu paladin dediğimiz eleman gayet ağır zırhlı bi tip, neden bs + mining değil diye sorayım o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 druid/rogue: herb mine warrior/paladin: bs engineer priest/mage/lock: tailor enchant veya priest/mage/lock:tailor alchemy veya priest/mage/lock:alchemy enchant hunter/shaman: alchemy engineer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 di said: Peki bu paladin dediğimiz eleman gayet ağır zırhlı bi tip, neden bs + mining değil diye sorayım o zaman ? Çünkü genelen paladinler healer class ve diğer elemanlar gibi cloth leather mail kavgasına dusmeden herseyı alabılıyorlar ustlerıne baslarına, buna ek ekstra plate healing veren esyaları var kımse sulanamıyor bu esyalara. Shamanın maıl esyasına paladın sulanabılır hatta druıdın leatherına ve hatta prıestın clothuna ama kımse paladinin plateine karışamaz. bs yı orada şutluyoruz, ha offspec weaponsmith kasarım ben dersen 1 2 ıtem ıcın degmez kanımca. Healer classların farm olayı cok yavas ve meşakatli olduğu için hızlı para döndürecek meslekleri almaları onların yararına olacaktır, herb mine engineer gibi. o yuzden paladine mine herb falan daha iyi gider diye dusunurum genelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 karakteri ne yapacagına baglı. butun healer Raider charlarda ben (alchemy + ench/lw) tavsiye ederim, alchemy alcemist stone icin (redeemer oyundaki acık ara en yuksek MP5 suanda chain poting yaptıgın zaman . Ench yuzukler icin lw de drums, alch+lw oncelikli derim. eger gatherer eglencelik bisi yapacam PvP de olabilir falan diyosan sana kalmıs tamamen, Engineering al sapkasını yaparsın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Her paladin gibi healer olucan büyük ihtimalle.O yüzden enchant/alchemist al,alabilceğin en yüzükleri enchantladiktan sonra enchanti sil lw al.Hardcore edit:Levelin düşükmüş sen herb/alchemist git 70'de silersin herbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Sir Clexcier said: yüzükleri enchantladiktan sonra enchanti sil lw al. bu lafına çok güldüm.. yüzüklere heal basabilmek için ecnaht kasıcan o kadar gold harcican.. ve bastıktan sonra silicen lw kasıcan.. Sen cidden cok hardcore sin komedisin.. Ben Alchemy - Herb kastım 1-2 ayda 10k gold yaptım gece gündüz herb toplayıp günde ah ye 15 flask en az 200 elixir koyardım satardım.. şimdi baydı bıraktım kasmayı goldu yiyorum ara sıra turluyorum 3-5 fel lotus cıkar birde proclarsa craftlarım. daily bile yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bence Mining herb al.. zaten epic flying mount alırsan bütün outlandı farma bağlarsın deli gibi gidiyosun aura ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ozii_x said: Ben Alchemy - Herb kastım 1-2 ayda 10k gold yaptım gece gündüz herb toplayıp günde ah ye 15 flask en az 200 elixir koyardım satardım.. herb alch bi charın 10k gold yapması 2 haftayı bulmaz gece gündüz ot topluosa. ben miner/jc halimle oturup gece gündüz maden kastıgım günlerde gün başına 1k gelir elde ediodum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 2 tane 70 Paladinim , bir tane de şu an kastığım bir paladinim var. Mining - Bs fena olmuyor , ama Enchanting ve Herbalism takılıyorum ben şu an kastığım charla. Arkadaşta da Alchemy falan var çok uyumlu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 biri jc ile nasıl para kasılır diye tutorial yazsa cok memnun olurum valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 basit jc tutorial. 1) sermayen varsa ve şansına güveniosan stacklerce adamantite ore al, kır, çıkan gemleri kes sat 2) sermayen yoksa veya şansına güvenmiosan veya her gem den max kar elde edeyim diyorsan, nagrand ve bem de turla turla tüm gün. madenleri kır, kes ve sat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,2951014#msg-2951017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bana da bir guide lazım valla. Mining de olmayınca iş paraya bakıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Gangren said: http://forum.paticik.com/read.php?43,2951014#msg-2951017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 di said: Peki bu paladin dediğimiz eleman gayet ağır zırhlı bi tip, neden bs + mining değil diye sorayım o zaman ? BS ileride sadece silah yapmaya yarıyor. paladin'in de o silahı kullanması için retribution olması gerekir. o zamanda ya çok şanslı olur bi raid guildine girer ( %1 ihtimal) yada klasik aşağılanır (%99 ihtimal) bir de paladinler genelde heal yada tankl olduğundna ve başka plate giyip spell up kullanan olmadığından rahat rahat droplarını alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Gangren jc ile nasıl para yapılır yok verdigin linkte. Prof guidelar var sadece. Sermayem iyi olmasına ragmen adamantite orelara para vermem. Kendim cıkarıyorum zaten nagrand'da, cok rahat bi turda iki stack yapılıyor yani. Gemleri de depoladım bankada duruyor oyle, lazım olur diye tutuyorum. Ah yi iyi takip etmek gerek. Mesela shadow pearl ü 30g a alıp, purified shadow pearl yaptıktan sonra 60g a satabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 toggie said: Gangren jc ile nasıl para yapılır yok verdigin linkte. Prof guidelar var sadece. Sermayem iyi olmasına ragmen adamantite orelara para vermem. Kendim cıkarıyorum zaten nagrand'da, cok rahat bi turda iki stack yapılıyor yani. Gemleri de depoladım bankada duruyor oyle, lazım olur diye tutuyorum. Ah yi iyi takip etmek gerek. Mesela shadow pearl ü 30g a alıp, purified shadow pearl yaptıktan sonra 60g a satabiliyorum. genelde en iyi satış zamanı arena puanlarının dagıtıldıgı gün. o an normalin 1.5 2 katına gem satabilirsin çok kolay. ayrıca auctioneer kullan, orada bir kaç gün 1 hafta fln düzenli scan yap. sonrasında bak ah'ye. eğer overpriced görünüosa o an gemler, koy 2 3 tane. underpriced ise koyma ucuza gider malın. edik: bi de sazanları takip et. misal ben geçen gün shadowsong amethyst raw haliyle 3g a aldım adam addonla ah liodu heralde bi sakatlık yaptı fln). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 para kısmını okumamışım toggie :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 auctioneer kullanmasını da bi ogrenemedim gitti ya :D ama boyle ozellikleri varsa baya iyiymis, saol tavsiye icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar