Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladin'e profession ?

di

Öne çıkan mesajlar

di said:
Peki bu paladin dediğimiz eleman gayet ağır zırhlı bi tip, neden bs + mining değil diye sorayım o zaman ?

Çünkü genelen paladinler healer class ve diğer elemanlar gibi cloth leather mail kavgasına dusmeden herseyı alabılıyorlar ustlerıne baslarına, buna ek ekstra plate healing veren esyaları var kımse sulanamıyor bu esyalara. Shamanın maıl esyasına paladın sulanabılır hatta druıdın leatherına ve hatta prıestın clothuna ama kımse paladinin plateine karışamaz. bs yı orada şutluyoruz, ha offspec weaponsmith kasarım ben dersen 1 2 ıtem ıcın degmez kanımca. Healer classların farm olayı cok yavas ve meşakatli olduğu için hızlı para döndürecek meslekleri almaları onların yararına olacaktır, herb mine engineer gibi. o yuzden paladine mine herb falan daha iyi gider diye dusunurum genelen :D
Sosyal ağlarda paylaş

karakteri ne yapacagına baglı.

butun healer Raider charlarda ben (alchemy + ench/lw) tavsiye ederim, alchemy alcemist stone icin (redeemer oyundaki acık ara en yuksek MP5 suanda chain poting yaptıgın zaman . Ench yuzukler icin lw de drums, alch+lw oncelikli derim.

eger gatherer eglencelik bisi yapacam PvP de olabilir falan diyosan sana kalmıs tamamen, Engineering al sapkasını yaparsın ...
Sosyal ağlarda paylaş

Sir Clexcier said:
yüzükleri enchantladiktan sonra enchanti sil lw al.

bu lafına çok güldüm.. yüzüklere heal basabilmek için ecnaht kasıcan o kadar gold harcican.. ve bastıktan sonra silicen lw kasıcan.. Sen cidden cok hardcore sin komedisin..

Ben Alchemy - Herb kastım 1-2 ayda 10k gold yaptım gece gündüz herb toplayıp günde ah ye 15 flask en az 200 elixir koyardım satardım.. şimdi baydı bıraktım kasmayı goldu yiyorum ara sıra turluyorum 3-5 fel lotus cıkar birde proclarsa craftlarım. daily bile yapmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:

Ben Alchemy - Herb kastım 1-2 ayda 10k gold yaptım gece gündüz herb toplayıp günde ah ye 15 flask en az 200 elixir koyardım satardım..

herb alch bi charın 10k gold yapması 2 haftayı bulmaz gece gündüz ot topluosa.

ben miner/jc halimle oturup gece gündüz maden kastıgım günlerde gün başına 1k gelir elde ediodum mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:
Peki bu paladin dediğimiz eleman gayet ağır zırhlı bi tip, neden bs + mining değil diye sorayım o zaman ?

BS ileride sadece silah yapmaya yarıyor. paladin'in de o silahı kullanması için retribution olması gerekir. o zamanda ya çok şanslı olur bi raid guildine girer ( %1 ihtimal) yada klasik aşağılanır (%99 ihtimal)

bir de paladinler genelde heal yada tankl olduğundna ve başka plate giyip spell up kullanan olmadığından rahat rahat droplarını alıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren jc ile nasıl para yapılır yok verdigin linkte. Prof guidelar var sadece.

Sermayem iyi olmasına ragmen adamantite orelara para vermem. Kendim cıkarıyorum zaten nagrand'da, cok rahat bi turda iki stack yapılıyor yani. Gemleri de depoladım bankada duruyor oyle, lazım olur diye tutuyorum.

Ah yi iyi takip etmek gerek. Mesela shadow pearl ü 30g a alıp, purified shadow pearl yaptıktan sonra 60g a satabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Gangren jc ile nasıl para yapılır yok verdigin linkte. Prof guidelar var sadece.

Sermayem iyi olmasına ragmen adamantite orelara para vermem. Kendim cıkarıyorum zaten nagrand'da, cok rahat bi turda iki stack yapılıyor yani. Gemleri de depoladım bankada duruyor oyle, lazım olur diye tutuyorum.

Ah yi iyi takip etmek gerek. Mesela shadow pearl ü 30g a alıp, purified shadow pearl yaptıktan sonra 60g a satabiliyorum.

genelde en iyi satış zamanı arena puanlarının dagıtıldıgı gün. o an normalin 1.5 2 katına gem satabilirsin çok kolay.

ayrıca auctioneer kullan, orada bir kaç gün 1 hafta fln düzenli scan yap. sonrasında bak ah'ye. eğer overpriced görünüosa o an gemler, koy 2 3 tane. underpriced ise koyma ucuza gider malın.

edik: bi de sazanları takip et. misal ben geçen gün shadowsong amethyst raw haliyle 3g a aldım adam addonla ah liodu heralde bi sakatlık yaptı fln).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...