Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 boyutlu sinema arıyorum, istanbul avrupa yakası. (yardım)

zydar

Öne çıkan mesajlar

dün gittim journey to the hede hödö ye dehşet bi deneyimdi benim için, ilk seferimdi :) yani olayı şu hani bi dalga var aşağıdan bakınca farklı üstten bakınca farklı görünen bi baskı çeşidi. onda ki gibi bi derinlik hissi veriyor insana. baya zevkliydi, tavsiye ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:
beowolfu 3d izlemiştim baya güzel 3d izlemeyenlere de tavsiye ederim.natilüs de var dicem diye sevindim girdim topiğe herkes demiş:/(,

Bende Istinye Parkta Beowulf u 3D izlemiştim. Gerçekten hoş bir olay ancak tek sorun altyazılar 3D uyumlu olmadıgından çifter çifter görünüyordu. Okurken zorlandıgınız zamanlar oluyor zaten bi yerden sonra gözleriniz yoruluyor. Gözlüklerinizi çıkaramıyorsunuz. Çıkarınca filmdeki görüntüler cift gorundugunden anlaşılmıyor. Böyle bir dezavantajı var 3D film izlemenin.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
sesu said:
şimdi mesaj geldi :):

gmall, natilus, meydan ve capacity de

oha oha oha capacity? bizim bildiğimiz bakırköy carousel yanı capacity? oraya 3 boyutlu sinemamı açıldı eminmisin bak yarın giderim :D

Nolmuş ki abi capacity ye :D , bukadar şaşılcak bi durum yokki bence şuan istanbuldaki en iyi alışveriş merkezi orası yani istinyeyi fln sollar yani
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:
Xenocide said:
sesu said:
şimdi mesaj geldi :):

gmall, natilus, meydan ve capacity de

oha oha oha capacity? bizim bildiğimiz bakırköy carousel yanı capacity? oraya 3 boyutlu sinemamı açıldı eminmisin bak yarın giderim :D

Nolmuş ki abi capacity ye :D , bukadar şaşılcak bi durum yokki bence şuan istanbuldaki en iyi alışveriş merkezi orası yani istinyeyi fln sollar yani

ya yok bi anda dibimde 3d cinema açıldığını öğrenince bi an sevindirik oldum şaşırgan oldum birazda haliyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...