zydar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 evet. bu gün sinemaya gidicem şu dünyanın merkezi hede hödö. üç boyutlu sinema arıyorum. levent teki kanyon dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 O filmi bütün cinebonus sinemalarında digital 3d olarak gösteriyorlar.(Fragmanında öyle diyordu ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 şimdi mesaj geldi :): gmall, natilus, meydan ve capacity de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nautilus'da var reald olarak... edit: ohoo atılmıs bile =), sayfayı refresh'lemeyi ogrenmem gerek eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İstinye park var kanyonun ilerisinde. Orda oynuyor mu bilmiyorum ama 3D var ordada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 progamer said: O filmi bütün cinebonus sinemalarında digital 3d olarak gösteriyorlar.(Fragmanında öyle diyordu ). 3 günde 5 tane mesaj geldi Dünyanın merkezine seyahat 3d'yı kacırmayın diye türkcelden ve Cinebonus'tan küfredicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 e kaçirmazsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 itinye park hoş baya ama sinemayı feci bi yere gizlemişler bulması zor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 sesu said: şimdi mesaj geldi :): gmall, natilus, meydan ve capacity de oha oha oha capacity? bizim bildiğimiz bakırköy carousel yanı capacity? oraya 3 boyutlu sinemamı açıldı eminmisin bak yarın giderim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ya biri de 3d film deneyimini paylaşsa da oluru varsa biz de izlesek. kanyondaki nasıl acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 dün gittim journey to the hede hödö ye dehşet bi deneyimdi benim için, ilk seferimdi :) yani olayı şu hani bi dalga var aşağıdan bakınca farklı üstten bakınca farklı görünen bi baskı çeşidi. onda ki gibi bi derinlik hissi veriyor insana. baya zevkliydi, tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Xenocide said: sesu said: şimdi mesaj geldi :): gmall, natilus, meydan ve capacity de oha oha oha capacity? bizim bildiğimiz bakırköy carousel yanı capacity? oraya 3 boyutlu sinemamı açıldı eminmisin bak yarın giderim :D yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 beowolfu 3d izlemiştim baya güzel 3d izlemeyenlere de tavsiye ederim.natilüs de var dicem diye sevindim girdim topiğe herkes demiş:/(, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 gittim bugün ben de..3d deilse gitmeyin filme ama iyi yani götürüo 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Killer said: beowolfu 3d izlemiştim baya güzel 3d izlemeyenlere de tavsiye ederim.natilüs de var dicem diye sevindim girdim topiğe herkes demiş:/(, Bende Istinye Parkta Beowulf u 3D izlemiştim. Gerçekten hoş bir olay ancak tek sorun altyazılar 3D uyumlu olmadıgından çifter çifter görünüyordu. Okurken zorlandıgınız zamanlar oluyor zaten bi yerden sonra gözleriniz yoruluyor. Gözlüklerinizi çıkaramıyorsunuz. Çıkarınca filmdeki görüntüler cift gorundugunden anlaşılmıyor. Böyle bir dezavantajı var 3D film izlemenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yoo altyazı da 3 boyutluydu bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Peki bilet fiyatı nedir ? Farklıdır heralde normal sinema biletlerinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nautilius da 16.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Xenocide said: sesu said: şimdi mesaj geldi :): gmall, natilus, meydan ve capacity de oha oha oha capacity? bizim bildiğimiz bakırköy carousel yanı capacity? oraya 3 boyutlu sinemamı açıldı eminmisin bak yarın giderim :D Nolmuş ki abi capacity ye :D , bukadar şaşılcak bi durum yokki bence şuan istanbuldaki en iyi alışveriş merkezi orası yani istinyeyi fln sollar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 capacity cevahirin tırnağı olamaz, başım gözlerim falan çok ağrıyodu 3d filmlerde bu filmde bunu önlüyecek bi method varmış ağrıtmıyomuş,bi deniyelim bakalım capacityde gidecem bende muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Helcaraxe said: Xenocide said: sesu said: şimdi mesaj geldi :): gmall, natilus, meydan ve capacity de oha oha oha capacity? bizim bildiğimiz bakırköy carousel yanı capacity? oraya 3 boyutlu sinemamı açıldı eminmisin bak yarın giderim :D Nolmuş ki abi capacity ye :D , bukadar şaşılcak bi durum yokki bence şuan istanbuldaki en iyi alışveriş merkezi orası yani istinyeyi fln sollar yani ya yok bi anda dibimde 3d cinema açıldığını öğrenince bi an sevindirik oldum şaşırgan oldum birazda haliyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 elesso said: capacity cevahirin tırnağı olamaz, başım gözlerim falan çok ağrıyodu 3d filmlerde bu filmde bunu önlüyecek bi method varmış ağrıtmıyomuş,bi deniyelim bakalım capacityde gidecem bende muhtemelen. neymiş o method Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 taksim'den istinye park'a nasıl gidilir? Sarıyer otobüsleri o bölgeden geçiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 film çok kötü. yani kişisel fikrim bu. hani başka filmlere gitmek daha yararlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Film 3D olmasaydı gerçektende kötü bi film olurdu ama 3D sayesinde çok beğendim ben. Filmde bayağı gözlerim yoruldu ama deydi :) Özellikle su damlaları çok hoşuma gitti bide alt yazıların da 3D olması. Hatta filmdeki derinlik hissi çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar