Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cücelerin çocukluk yılları

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
"Book of erotic fantesy" kitabını incelemenizi tavsiye ederim. Hemen hemen bütün ırkların cinsel yaşamları, üremeleri (ve gelişmeleri de olsa gerek yanlış hatırlamıyorsam) olması lazım:D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Unstable Affliction says:
bence doğu anadolu insanlarının çocuklarıyla çok benzeşiodur
naber lan ÇAAT
eeuheuehe ÇOOOT
aha kafası yarıldı pohahaha ÇOOT
Arenda "A Delusion Make Me Stronger" says:
addasdsa
Arenda "A Delusion Make Me Stronger" says:
mantıklı
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
olmaz öyle şey

helm i tyr a öldürten zihniyet (ne gerek varsa böyle bir olaya), sonra da gelen eleştiriler sonucu tyr ı öldürtüp onu bahamut a absorbe ettiren zihniyet (madem yaptınız bi saçmalık neden daha da çuvallama eğilimi gösterirsiniz anlamam). elf ile dwarf u da nihahlar, half dwarf ta yapar quarter dwarfta yapar.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:
bende sunu merak ediyorum bir dwarf ile bir elfin cocugu olsa omru kac yil olur ve kime benzer daha cok?

Verimli döller vermeyebilirler. Olursa da engelli doğar kanımca. Ayrıca çocuk oyunları konusunda ,oyundan ziyade büyüklere bakarak ve taklit ederek gelişen cüceler gelir aklıma.

Oyun oynanıyorsa da güce teşvik edecek oyunlar olabilir
Mesaj tarihi:
dwarf erkeği çıtkırıldım elf kadınınla birlikte olup çocuk sahibi olmak ister mi şüpheliyim.. gerçi gimli nin galadriel karşısında dibi düşüyordu filmde (kitapta da öyle miydi hatırlamıyorum şu an)
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Luxor said:

dwarf erkeği çıtkırıldım elf kadınınla birlikte olup çocuk sahibi olmak ister mi şüpheliyim.. gerçi gimli nin galadriel karşısında dibi düşüyordu filmde (kitapta da öyle miydi hatırlamıyorum şu an)

Orada dibi düşmekten çok saygı duyuyor Galadriel'in kişiliğinin ve yüceliğinin etkisi altında kalıp.

(Galadriel zaten middle earthteki sıradan bir elf kadını değil, Feanor'un oğullarıyla beraber helcaraxe üzerinden middle earthe geri dönen Noldor soyundan. Ring bearer üstüne.)
  • Yeni Oluştur...