Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 6.grupta 2kişi şimdi yapalım diyoruz diğerleri nerde aloo=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 her grup birbirine "özel mesaj" atsın sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yoklarsa yedeklerden seçebilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 6. grup -> ben de burdayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 6.grup kurmus oyunu. Hadi bakalım şeytanınız bol olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 8. grup nirdesiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 auhuah.. Adam oyunu kurmus ama, kimseyle anlasmamış, 6.grup oynamıyor suan.. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hadin standart roomda paticik diye oyun kurdum bu akşam turnuva maçı olmayanlar oraya gelsin kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 2. grup yavaş yavaş hazırlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Baluu said: ZaugnaKhaldun said: ben 12den önce gelemem büyük ihtimalle eve; geç saatte yapmak size uyuyorsa okeydir Bana uyar 12'den sonrası da :) o zaman bugun 12den sonra eziyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 2. grupun macı başladımı şimdi geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Ya yok ben cumartesi ile pazar'ı karıştırmışım. Aldırmayın, çaktırmayın :D Edit: Bu arada Drall oyun açmış oraya gelin takılıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Temmuzcum her daim beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 lol yanlışlıkla ok dedim çıktı oyundan :D gelin tekrar açtım standart gameste edit: neyse 2 kişi geldi sadece okadar bekledik hatta 3ümüzden 2si çok aç olduğundan çıktık. sonra oynarız akşam, haber edin benide oynarsanız hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Drall said: lol yanlışlıkla ok dedim çıktı oyundan :D gelin tekrar açtım standart gameste edit: neyse 2 kişi geldi sadece okadar bekledik hatta 3ümüzden 2si çok aç olduğundan çıktık. sonra oynarız akşam, haber edin benide oynarsanız hatta açlık önemli ama öle deme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Maç yapan arkadaşlar bana bildirirse sevinirim. Sonuclarıda SS olarak gönderirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 5 grup çok yıkıcı bir haberim var.Anakartımı yaktım.O yüzden bizim turnuvayı mümkün olursa 4 5 güne yapalım.Yapamayız diyorsanız artık hemen yarın yapalım yarın bir arkadaşa gidicem zira ordan oynarım ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 2.grup ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 2.grup için,, yarın 22 de büyük ihtimal, ama bana şu saatten itibaren herzaman uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Grup 4 ses et bakalım, bugün yapabilcez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 7. gruptakilere ne zaman uyar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yarın ve pztesi uymaz onun harici uyar gibi. ama pztesi gecesi de uyabilir gibi bana. bugün de uymaz yatıcam çünkü uykum geldi şimdi oynasam komik komik para kaybederim sdfgsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 7.grup aksamları uygun bana hafta icide olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tamam. banada uyar. ama önceden belileyelim çünkü ben conan oynuyorum hep. o akşam oynamicam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 5. grup ben hergün hazırım siz hazır mısınız ?5. gruptan niye ses yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar