Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bu sene yaklaşık 20 gün erkene alınmış. Ben yine gitmeyi düşünüyorum. said: 2008 Sahne Programı Rock sahnesi / Cumartesi 45'lik Şarkılar Ahibba Bajar/Vedat Yıldırım Deli Heavy Cross (Gürcistan) Human Harvest Gren Kaçak Kırmızı Nokta Mor Ve Ötesi Sakin Suların Uğultusu Symirname Zardanadam Rock Sahnesi / Pazar Ayılar DDR Dinar Bandosu Ferec Hariçten Gazelciler Komik Günler Konqistador (Avustralya) Kramp Marsis RockA Teneke Trampet Alternatif Sahne / Besa (Kosova) Change of Plans Cümbüş Cemaat Dembedem Demet Sinel Elektronik (dj'ler henüz belli değil) Evo Trio Feryal Öney Gevende Hayvanlar Alemi Karate Kid Mahşeri Cümbüş (tiyatro sporu) Sultan Tunç
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 e bulutsuzluk özlemiyle moğollar yok
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 evet ilginç geldi bana da.
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 e kimse yok hakkaten? zeytinli varken bi de
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 rockn coke olmadığı için sanırım bu sene eski hırslarını kaybetmişler
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 [offtopic] Böyle ucuz kelime oyunlarını bırakamadık bir türlü. Barışarock, Çıngırock, Rockvaryum, Konuşarock vs vs. [/offtopic]
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Xo said: [offtopic] Böyle ucuz kelime oyunlarını bırakamadık bir türlü. Barışarock, Çıngırock, Rockvaryum, Konuşarock vs vs. [/offtopic] o kelime oyununa bok atacağımıza 5 senedir yapılan böylesine sağlam bi eyleme sahip çıkmalıyız. ayrıca bulutsuzluk niye yok hakikaten? human harvest metalci arkadaşları doyuma ulaştıracaktır. dinar bandosuna kurban olurum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 eylemin -artık- sağlamlığı tartışılır bence
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 mızmızlıcağna bi mum da sen yak demişler
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yav said: mızmızlıcağna bi mum da sen yak demişler bu.
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yemişim eylemlerini geçen sene baya baya organizasyonun içinde bulunmuş biri olarak diyorumki bu adamların yapacağı eylem, ajdar'ın yapacağından öteye gidemez. ha gidicem mi? arkadaşlarımla o çadır ortamını yaşamak için evet. barışarock'a müzik dinlemeye ya da eylem yapmaya giden adam sayısı o kadar azki anlatılamaz. herkes orman kampı muhabbettıne gıdıo oraya.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Voys'a katılıyorum. oranın havası mükemmel. karadeniz havası püfür püfür, çam ağaçlarının arasında. zerre güneş ışığı gelmeyen yerlere kuruluyor çadırlar. serin serin biranı yudumluyorsun arkadaşlarınla. o yüzden gidiyorum. bir de gevende için gidiyorum.
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bu arada festivalden önce beni bulun yemekleriniz bedavaya gelsin. hatta cebımde havaya harcayabılecgım 20-30 mılyonum var diyen varsa paticik pankartı hazırlasın çadırları oraya kuralım
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o nedir şimdi. bulayım ben seni hemen ehehe.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aynen yemeği nasıl bedava yapıyorsun =) ben gelip yemek yiip muhabbet edip dönebilirim yani =)
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kene korkum yüzünden gitmeye tırsıyorum
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kadro çok zayıf kalmış bu sene. aşağıdakilere katıldım. CthuLhu said: eylemin -artık- sağlamlığı tartışılır bence DarKRideR said: eylem eylem olsa bari de :)
Öne çıkan mesajlar