dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kapalı şu an, bir ümit yarını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şu yetenek sınavlarım bitsin bi akıcam bende umarım merak içindeyim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 gel bekleriz, senle 3 ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Widescreen varsa indireceğim, var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yok diye biliyorum, oyun kapalı olduğu için options dan falanda bakma şansımız yok ama sen indir, eğlence garantisi veriyorum ben. not: Widescreen ekran ile oynayanlar var oyunu ama nasıl oynadıklarını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 8 Ağustos 02:00 da açılıyor, 18 ine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 widescreen destegi var, ben ws oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 çekelim bakalım bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben oynadım denedim güzel oyun fena değil oyalıyor insanı ama florensia uzun zamandır beklediğim için oyun ob olunca ona geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Burdan cb2 için key bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Florensia ile baya bir fark var gibi geldi bana :S You are authorized to participate in the closed beta. Enjoy playing Atlantica! indirmeye başlayalım bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Florensia ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 %58 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yanliz savaş olayı disciples la ayni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 749 tane beta key kaldı bitiyor bende sonuna yetiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben de var kullanılmayan bi tane :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Thraine_Numeheru said: yanliz savaş olayı disciples la ayni :D disciples dan farklı olarak, karakterler 3*3 formasyon içinde yer değiştirebiliyor Yani stratejik hamleler yapmak mümkün. Birde loot olayı robot alana kadar manuel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 questler pek acıklayıcı degıl o yusden bıras sıkıntı cekıyorum.quest war partyı 5 kişi yapman lazım 10k gold lazım bunun ıcınde bende 3k gold var.itemlerde 10 golda satilio.baska questte vermio bunu yapmadan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ee o quest e gelene kadar sadece quest ödüllerinden 20k ya yakın gold toplamış olman gerekiyordu, naptın, kimle yedin paraları doğru konuş şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Eğlenceli bir oyunmuş..floransa da hoşuma gitmişti ama bu daha güzel...Nickname : Timur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bu arada moblar ilerleyen kısımlar da agro alıyorlar mı _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 otomatik savaş lisans ı nasıl ve enrden alınıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mob lar agro almıyorlar ama hero ya gidecek yolu açmak için ayarlanmış gibiler. Otomatik savaş lisansınıda ilk olarak quest ile alıyorsun, istersen marketten de alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Patideki Atlantica oyuncu sayısı artmış görünüyor. Toplanıp bir guild kursak, şehirleri ele geçirmeye başlasak diyorum. Gerçi 5 gün sonra closed betanın 2. roundu bitiyor. Karakterler silinmeyecekmiş fakat ele geçirdiğimiz şehirler kalacakmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Karakterler silenecek diye biliyorum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar